Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maggiee

fatalna impreza

Polecane posty

mam spory problem i nie wiem co powinnam teraz zrobic mam nadzieje że pomożecie. otóz jakiś czas temy wybrałam się na impreze do koleżanki gdzie był chłopak który mi sie podobał od dłuższego czasu ale jakos nie mieliśmy okazji sie spotkać. Niestety zdecydowanie za duzo wypiłam i urwał mi sie kompletnie fil. Rano obudziłam się z nim w łózku (na szczęście w ubraniu) i po prostu uciekłam do domu. Bardzo mało pamietam z tego wieczou a chłopak sie do mnie od tego czasu nie odezwał. Sadzicie że powinnam odezwać sie peirwsza?

Gość smutna i to cholernie
ojjj lepiej sie nie odzywaj pierwsza! najlepiuej zapytaj jakąs kumpelę z imprezy która była w miarę przytomna i conieco pamięta zeby ci powiedziała co ty tam wyprawiałaś:)

z tego co sie zdążyłam dowiedzieć to przy wszystkich nic takiego starasznego (podobno) nie robiłam -gorzej z tym co robiłam z nim w pokoju-bo tego nikt nie widział...

aha.... no to masz problem... no ale moze on tez był tak pijany ze nic nie pamięta?? moze walnęli go razem z tobą do łóżka zebyście wytrzeźwieli i tyle...

całkiem trzeźwy to na pewno nie był-ale podobno do pokoju poszliśmy o własnych siłach.

Gość to widać...
tak oczywiście,ze powinnas się odezwać i zaprosić go na powtórkę z rozrywki :P

Gość jeszcze ci małooo
to oczywiste ze jakbys sie zachowywała ok to by koles cie nie unikał...widac ze durna jestes, nie ma nic gorszego dla faceta niz najebana dziewczyna kórej urywa sie film..jak tania kurewka spod baru

ej no nie mówcie tak do niej, teraz już na pewno tak nie postąpi, no ale fakt ze to był bład tak się upijać...

jasne że to był bład -tym bardziej że nigdy mi się cos takiego nie zdazyło i zdaje sobie sparwę jak jest odbierana przez otoczenie pijana dziewczyna. Ale czasu niestety nie cofne...