Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Myszka***

Róznica wieku między nami jest 21 lat...

Polecane posty

Gość ***Myszka***
agula12345 to nie jest moj pierwszy facet...i tak wspolzylismy

Gość ***Myszka***
zielonooka * wiesz ogolnie to z nim juz na ten temat rozmawialam..chce wziac do siebie syna.. bo z corka nie wytrzymuje...

Gość agula12345
i niedojrzale z jego strony, mysle ze chce w ten sposob podbudowac swoje ego..kryzys wieku sredniego..

Gość powiem jedno.......
jesteś oblesną mlodą szmatą pchająca sie do łóżka staremu prykowi

Gość ***Myszka***
agula12345 tez o tym myslalam, ale wiesz gdybys go poznala to bys zmienila zdanie

Gość ***Myszka***
agula12345 gdybys go zobaczyla to bys tez na niego poleciala...nie chodzi mi nawet o to jak wyglada bo jak na swoj wiek jest przystojny i ma powodzenie u dziewczyn...

Gość ***Myszka***
powiem jedno....... wiesz nie jestem oblesna szmata..i nie pcham sie mu do lozka...

Gość agula12345
moze ci jeszcze przejdzie, moze to tylko przelatne zauroczenie, w twoim wieku to bardzo mozliwe..w kazdym razie zycze szczescia w zyciu, a nuz sie wam ulozy;)

tatus z coreczka, jak mu nie wstyd ruchac dziewczyne w wieku corki gdybym was zobaczyl czule przytulonych na ulicy poszczalbym sie ze smiechu, pewnie jak wielu innych. Ogladasz glupawy serial MjM i wiesz co Madzia mowila o swoim zwiazku z ojcem bylego chlopaka

***Myszka*** - a jednak kobiety są zainteresowane, jak to jest żyć i mieszkać razem z dużo starszym facetem ale mnie zastanawia, czy nie robicie tego dla sponsoringu ?

Gość ***Myszka***
agula12345 no dzieki:) ale nam naprawde jest super...

Gość agula12345
co niektorzy na tym forum maja slownictwo jakby przd chwila z rynsztoka wyszli...zalosne;(

Gość ***Myszka***
przyjedz do gdanska m wiesz jeszcze nigdy z nas sie nikt nie smial..a tak w ogole to on nie wyglada na 41 lat..tak samo jak ja nie wygladam na 20

Gość ***Myszka***
kamerdyner ja nie robie tego dla sponsoringu.. zawsze place za siebie

Gość ***Myszka***
przyjedz do gdanska m daruj sobie te teksty bo nie chce mi sie tego czytac... a zebys wiedzial, ze jest idealem:)

Gość zielonooka *
u mnie też nie było to "lecenie na sponsora" he he, choc to miłe jak facet kupuje pierścionek za 200zł czy co tydzień zabiera na kolację do restauracji:D na szczęście jestem "trochę" starsza i była to po prostu miłość. Cudownie sie nam gadało, seks dopiero po 3 miesiacach :D a to, że jest starszy...bardziej mnie ceni niz młody gówniarz, co myśli tylko o sobie, swoich potrzebach, kolegach...przy moim facecie czuje sie kobietą, docenianą, rozpieszczaną, bezpieczną... czego nie czułam przez 7 lat związku z równolatkiem

mam 43 lata i dobrze wiem jak smieszni sa takie podtatusiale glupki co udaja mlodych chlopakow, kryzys sredniego wieku, przekonanie samego siebie ze cos jeszce wart bo mloda duupka na niego leci, a tu kondycja nie ta ,jak dlugo mozna chodzic z wciagnietym brzuchem, zawal lada chwila

Gość ***Myszka***
zielonooka * no dokladnie, "sponsorig" wg mnie to prawie to smo jak oddwawanie sie za kase.. a ja nigdy bym tego nie zrobila.. mysmy pierwszy raz wspolzyli po ponad dwoch msc..juz mije 4 msc jak jestesmy razem... i naprawde jest cudownie...

Gość ***Myszka***
przyjedz do gdanska m juz mowilam, on sie bardzo dobrze rzyma jak na swoj wiek..chodzi ze mna na dyskoteki.. bawimy sie na nich razem..i

Nie chcę źle prorokować ale uważajcie kobiety na tych często ustawionych czterdziestolatków, w glowach mają często seks na myśli i w spodniach mają paraliż :)

Gość zielonooka *
tak więc życzę Wam wytrwałości, cierpliwości i dużo miłości a może za pare lat bedziesz się śmiała ze swoich teraźniejszych obaw...

Gość ***Myszka***
przyjedz do gdanska m wiec widziesz nie wszyscy faceci maja problemy w tym wieku.. a na niego to leca same mlode laski..z tego co zauwazylam..

Gość zielonooka *
masz racje kamerdyner, mój ma seks w głowie, ale na szczęście i w spodniach też nie ma nic do ukrycia... ja także mam dość spore potrzeby i niejeden młokos "wymiekał" a tu, proszę, miłe zaskoczenie...7 orgazmów w ciagu dnia dałeś kiedyś swojej kobiecie? watpię...a ja tak mam i nie zamienie tego na zadnego gówniarza, najbardziej pięknego...

Gość ***Myszka***
kamerdyna wiesz on nie ma seksu tylko w glowie..wrecz przeciwnie..uwaza, ze seks nie jest najwazniejszy..

Gość ***Myszka***
zielonooka * tez mam taka nadzieje :):)

Gość nie podam nicku bo widze
duzo głupich komentarzy... napisze tylko tyle, że między moimi rodzicami jest 21 lat różnicy... o dziwo mój tato nie miał jak to ktoś określił paralizu w spodniach, bo ja rodziłam się gdy on miał 46 lat, a siostra gdy miał...UWAGA UWAGA!!! 52 lata... nigdy nie odczuwałam tej różncy pomiedzy rodzicami, pomimo, że moja mam zawsze młodziutko wygladała... Życzę Wam powodzenia i zrób tak jak uważasz zgodnie z własnym sumieniem

i przedstawia ciebie kolegom jako swoja corke Moj starszy kumpel ochajtal sie z mloda duupka roznica ok 20l po kilku latach ona sie szybko zestarzala, on odmlodnial i sie wyrownalo. Powodzenia.

Gość ***Myszka***
a tak w ogole to wiecie jak narazie to nikt mnie nie zniecheci do niego, on jest dla mnie wszystkim..tyle, ze mieszka az w niemczech, ale wiem, ze to nie jest problem , bo juz na poczatku czarwca bedzie czesto w polsce:)

Gość ***Myszka***
nie podam nicku bo widze dzieki za taki komentarz:):) fajnie, ze Twoim rodzicom si euklada mimo takiej roznicy wieku:)