Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Tragedia z tymi studenktami

Polecane posty

Dlaczego studentki zaraz po emerytkach najbardziej konserwatywnie sie ubieraj膮 ? Cz臋sto s膮 bardzo seksi ale tego woog贸lne nie podkre艣laj膮. Od emerytek r贸zni je jedynie to ze zamiast d艂ugich sp贸dnic wol膮 dzinsowe spodnie. To jedna z dw贸ch r贸偶nic (druga to brak mocherowych beret贸w). Ale przy upa艂ach : 1. Sp贸dniczki mini - rzadko艣膰 2. Kr贸tkie spodenki - rzadko艣膰 3. bia艂e, lekko prze艣wituj膮ce spodnie (pokazuj膮ce zarys string贸w) - rzadko艣膰 Chyba ich matki, b臋dac w ich wieku, seksowniej si臋 ubiera艂y

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taka jedna L
za bardzo uoug贸lniasz :D,Ka偶dy ubiera si臋 jak mu wygodnie,ja uwielbiam szpilki,ale bieganie w nich od rana ,jest naprawde mord臋g膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odka studentka
tak - 艣wietnie si臋 biega z wyk艂adu na wyk艂ad w mini i na szpilkach :O wol膮 wygod臋 po prostu zamiast m臋skich oczu gapi膮cych si臋 na ich dupy a poza tym cz臋sto takie dziewczyny wol膮 eksponowa膰 umys艂 a nie cia艂o :D

Udost臋pnij ten post

Ja wol臋 renesansowe postrzeganie cz艂owieka - doskonalenie umys艂u i cia艂a. Co jedno szkodzi drugiemu ? ? Ale widz臋 ze kobiety przed 30-k膮 lepiej si臋 ubieraj膮 (pewnie nie jedna uwa偶a 偶e by艂a 艣mieszna par臋 lat temu)

Udost臋pnij ten post

s艂odka studentka fajnie to napisa艂a艣,w sumie nie wypada sie seksownie ubiera膰 kiedy nie chcesz by膰 postrzegana jako obiekt seksualny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna L
mini to i szpilki,bo chyba nie za艂o偶ysz rozlazlego trampka

Udost臋pnij ten post

A studenckie knajpy ? ? ? S膮 po zaj臋ciach - i te偶 zaraz po emerytkach (zmierzaj膮cych na wieczorn膮 drog臋 krzy偶ow膮 lub r贸偶aniec) studentki s膮 najbardziej konserwatywnie ubrane. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odka studentka
ja my艣l臋 偶e jest strona praktyczna stroju (wygoda) i to czy chcemy prowokowa膰 "pan贸w z teczkami po autobusach" ot贸偶 ja mam takich w g艂臋bokim powa偶aniu i nie zamierzam ich czarowa膰 swoimi wdzi臋kami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dupeczka*
kiedy艣 by艂o zupe艂nie tak samo,ale podnieca艂e艣 sie o wiele szybciej. teraz potrzebujesz wi臋kszych bodxc贸w i wydaje ci si臋, 偶e to przez studentki, ale to ju偶 staro艣膰 chyba...hihi.... 馃憚

Udost臋pnij ten post

A postawa student贸w ? ? Ja studiowa艂em na 2 wydzia艂ach i by艂o podobne podej艣cie student贸w. Czasem studentka mia艂a przeci臋tn膮 urod臋. P贸藕niej sie okazywa艂o 偶e jest 艣wietnie zbudowana. Wtedy ju偶 z urody nie by艂a taka przeci臋tna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna L
Oczywi艣cie o wygode tu biega ,na codzie艅 wygodne obuwie ,spodenki, bluzeczka ja lubie z ladnym dekoltem a na impreze mam inny str贸j,w贸wczas jak najbardziej kusz膮cy ,prze艣wituj膮cy i dzia艂aj膮cy na m臋sk膮 wyobraznie:D

Udost臋pnij ten post

dupeczko - tamto by艂o 偶artem ;-) Ale wierz, mi. Na politologi i ekonomi by艂o inaczej. Teraz tam by艂em w pewnych sprawach formalnych i ... moda neokonserwatywna ! !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 29 lat ma i my艣li ch**em
oto podsumowanie kolegi :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no kliknij sobie
mam nadzieje ze nie natkne sie na ciebie na Uniwerku w lodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale艣 ch艂opie
temat wymy艣li艂... najlepiej niech studentki z golymi dupami chodza a ty sie bedziesz napawal ich widokiem studiowalem w podobnym okresie co ty i nie zauwazylem zeby przez te nascie lat cos sie drastycznie w ubiorze studentek zmienilo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet Ty piszesz tak
jakby nadrz臋dnym zadaniem i globaln膮 rol膮 kobiet na ulicach miast (sziewczyn, studentek) by艂o powodowanie erekcji u m臋偶czyzn. :O Nie przysz艂o Ci do Twojej bystrej g艂owy, 偶e dziewczyny 偶yj膮 przede wszystkim dla siebie i tak jak chc膮, nosz膮 si臋 tak jak maj膮 ochot臋, a Wasza erekcja lub jej brak (w autobusie czy gdziekolwiek indziej) to ju偶 Wasza prywatna sprawa..?

Udost臋pnij ten post

ooooooo facecie rocznik..... wypraszam sobie:) jestem studentk膮 i raczej jak emerytka si臋 nie ubieram......(zaraz wychodz臋 na uczelnie- bia艂e spodenki i bluzeczka z du偶ym dekoldem:) ) we藕 te偶 pod uwag臋 , 偶e na uczelni z艂ym okiem patrz膮 na zbytni膮 ekstrawagancj臋.....mo偶e z艂otym 艣rodkiem by艂oby sexi ale z klas膮?

Udost臋pnij ten post

ooooooo facecie rocznik..... wypraszam sobie:) jestem studentk膮 i raczej jak emerytka si臋 nie ubieram......(zaraz wychodz臋 na uczelnie- bia艂e spodenki i bluzeczka z du偶ym dekoldem:) ) we藕 te偶 pod uwag臋 , 偶e na uczelni z艂ym okiem patrz膮 na zbytni膮 ekstrawagancj臋.....mo偶e z艂otym 艣rodkiem by艂oby sexi ale z klas膮?

Udost臋pnij ten post

facecie......wypraszam sobie ja jestem studentk膮- w艂asnie wychodz臋 na uczelnie - bia艂e spodnie i bluzeczka z duuzym dekoldem- pasi?;) we藕 pod uwag臋 ze na zbytni膮 ekstrawagancj臋 w stroju patrz膮 z艂ym okiem- bo w ko艅cu uczelnie to twierdze wiedzy a nie dyskoteki:)

Udost臋pnij ten post

facecie......wypraszam sobie ja jestem studentk膮- w艂asnie wychodz臋 na uczelnie - bia艂e spodnie i bluzeczka z duuzym dekoldem- pasi?;) we藕 pod uwag臋 ze na zbytni膮 ekstrawagancj臋 w stroju patrz膮 z艂ym okiem- bo w ko艅cu uczelnie to twierdze wiedzy a nie dyskoteki:)

Udost臋pnij ten post

Szanowny facecie.. Jestem studentka (choc juz niedlugo) i generalnie ubieram sie na uczelnie tak zeby bylo mi wygodnie, nie nawidze jak gapia sie na mnie chlopcy z uczelni (pisze to z premedytacja CHLOPCY bo do mezczyzn jeszcze im daleko) o wykladowcach nie wspomne... jest to zenujace. Dlatego mini w kat. Co innego na imprezy lub gdy po prostu ide GDZİES, dla mnie na ma problemu biegam w szpilkach (kwetsia przyzwyczajenia), zakladam mini i krotkie spodenki- ale na ulicy nie zwracam kompletnie uwagi czy ktos sie gapi czy nie (haha pewnei dlatego jestem sama:P) swoja droga na uczelni tez nie widuje mezczyzn w krotkich spodentkach lub obcislych jeansach mmmm tudziez w rozpietej koszuli. dlaczego? a Ty tak sie ubierales? jesli tak tzn ze nie tylko moda kobiet sie zmienila.... kobiety tez lubia popatrzec.....

Udost臋pnij ten post

Szanowny facecie.. Jestem studentka (choc juz niedlugo) i generalnie ubieram sie na uczelnie tak zeby bylo mi wygodnie, nie nawidze jak gapia sie na mnie chlopcy z uczelni (pisze to z premedytacja CHLOPCY bo do mezczyzn jeszcze im daleko) o wykladowcach nie wspomne... jest to zenujace. Dlatego mini w kat. Co innego na imprezy lub gdy po prostu ide GDZİES, dla mnie na ma problemu biegam w szpilkach (kwetsia przyzwyczajenia), zakladam mini i krotkie spodenki- ale na ulicy nie zwracam kompletnie uwagi czy ktos sie gapi czy nie (haha pewnei dlatego jestem sama:P) swoja droga na uczelni tez nie widuje mezczyzn w krotkich spodentkach lub obcislych jeansach mmmm tudziez w rozpietej koszuli. dlaczego? a Ty tak sie ubierales? jesli tak tzn ze nie tylko moda kobiet sie zmienila.... kobiety tez lubia popatrzec.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fkakka
Bo nie chc膮, 偶eby gapi艂 si臋 na nich taki napalony mato艂 jak ty A s膮 ich tysi膮ce.

Udost臋pnij ten post

Bo uczelnia- jak sama nazwa wskazuje - tam si臋 uczy a nie pokazuje ty艂ek i stringi........ale to tylko moje zdanie. absolutnie nie ubieram si臋 jak emerytka- staram si臋 zachowa膰 klase w ubiorze ze szczypt膮 seksapilu:)

Udost臋pnij ten post

szczypta seksafilu ? (powinna艣 to napisa膰 w cudzys艂owie) - ja pami臋tam jeszcze par臋 lat temu Wydzia艂 Prawa, Administracji i Ekonomii. Naprawd臋 by艂o inaczej (i Wydzia艂 Nauk Spolecznych to samo). Nie jedna wcze艣niej niezauwa偶ana studentka. przez nas student贸w nagle sta艂a si臋 woog贸le widoczna - wi臋cej z nas z takimi zacz臋艂o rozmawia膰, bo bardziej chcieli艣my pozna膰. I dziewczyny - nie r贸bcie z facet贸w aseksualnych go艣ci dla kt贸rych liczy si臋 tylko osobowo艣膰. Zejd藕cie na ziemi臋. (ps: w czym艣 sobie za偶artowa艂em ze wzgl臋du na specyfik臋 dzia艂u, a wy ju偶 to odebra艂y艣cie 艣miertelnie powa偶nie) :-D

Udost臋pnij ten post

facecie....ty chyba nadal nie rozumiesz od czego jest uczelnia- w mini ledwo zakrywaj膮cych ty艂ek - chodz臋 na piwo a nie na wydzia艂:) a dlaczego szczypta seksapilu mia艂a by膰 \" \" ?

Udost臋pnij ten post