Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocurek25

Pisze nie z przerażenia tylko chce poznać zdanie innych

Polecane posty

Gość Kocurek25

Dwa miesiące temu odstawiłam tabletki z tego co czytałam i słyszałam po ich odstawieniu może byc większa płodność. zawsze kochamy się z prezerwatywą. I kilka dni temu mój narzeczony wyciąga penisa z pochwy a tu niie ma gumki. Była na brzegu we mnie ale z zzwrtością. Cieżką nam jest stwierdzić kiedy ona wypadła . Jakie jest prawdopodobieństwo że część spermy została we mnie. Jeżeli okazałoby się że zaszłam w ciąże wiadomo wolelibyśmy jednak po ślubie ale znów nie byłaby to wielka tragedia. Prosze o opinie dotyczące tego co napisałam głupie komentarze zachowajcie dla siebie. pozdrawiam

wszystko zależyod tego jaki to był twój dzień cyklu.

Gość Kocurek25
Wiem żeby znać swój cykl trzeba obserwować się conajmniej pół roku ja nie zabardzo mogę bazować na tym bo wiadomo poprzestawiało mi się troche po odstawieniu okresu. Jedyne co to stało się to zaraz po okresie po 2dniach

Gość Kocurek25
po dostawieniu tabletek* miało być

Gość Kocurek25
po odstawieniu* sorka za błędy

hmm szanasa nie jest za duża. Owulacja wystepuje później. Trudno wrózyć w takiej sytuacji ale wg mnie raczej nie ma szsnsy na ciążę. Ala głowy nie dam;-)

Gość Kocurek25
Ja realnie myślać też w to wątpie co innego jakby gumka była pusta a przeciez była w niej sperma. Zasanaiwam się nad testem tylko jaki wybrac?

marka nie ma znaczenia większego. poczekaj min tydzień od zdarzenia.

Gość Kocurek25
no tak ale jest ich tyle ja jeszcze nie kupowałam i jak farmaceutka się zapyta jaki to co ja powiem niewiem