Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FOTOKOSZYK

Po ślubie zostają dwie rzeczy obrączki i ....

Polecane posty

Gość FOTOKOSZYK

Przygotowujemy się do ślubu, wydajemy majątek na ten jeden dzień a tak naprawdę po tym naszym święcie zostają nam tylko obrączki i album ślubny. Zapraszam Was do pierwszego internetowego sklepu z albumami ślubnymi: www.fotokoszyk.pl . Album, który jest dawany przez fotografa niekoniecznie będzie się Wam podobał, możecie go wybrać w naszym sklepie i przekazać fotografowi, któy umieści w nim Wasze zdjęcia. Zapraszam ww.fotokoszyk.pl

Gość naciągacze kurka wodna
Tak po slubie zostają tylko dwie rzeczy ! Obrączk i zdjęcia, więc nie żałujcie kasy na piękne obraczki, bo będziecie je nosić całe życie, nie wolno też żałować kasy na fotografa , bo tylko zdjęcia Wam zostaną!....Tak powie fotograf i jubiler Alu idźcie dosalonu ślubnego to już usłyszycie: Panna młoda jest na ślubie najważniejsz i na nia wszyscy patrzą. W dniu ślubu musi mieć najpiękniejsza suknię w życiu, więc nie ma co żałować kasy! Potem pójdziecie szukać zespołu: Od zespołu zalezy cała impreza, nie można na tym oszczędzać. I tak każdy będzie przeciągał na swoja stronę i naciągał. Jasne, to wyjątkowy i super wazny dzień, ale nie trzeba wydawać fortuny, żeby go pięknie przezyć! Nie musimy płacic za zespół 4000 cz 6000 zł, a za fotografa 2500!!! Jesli ktos ma takie życzenie, to ma do tego prawo, ale jesli ktoś się nastawiał na nizsze kwoy o tu wszędzie go mamią i naciagaja, to apeluję !!!! NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGAĆ!!!!

Gość Nie wolno oszczędzać
Nie wolno oszczędzać na stroju pana młodego, bo tylko on nie jest jednorazowego urzytku

Gość barrakudda
hmmmmmmm wyczuwam sporą frustrację, ale dlaczego akurat tu? po części rozumiem, faktycznie wszyscy "ciągną" jak mogą, ale w tym sklepie masz alubmy ślubne od kilku złotych mnie ostatnio fotgraf powiedział, że TYLKO Henzo jest albumem, w którym można trzymać zdjęcia slubne - czytaj 120 zł zapłać i się ciesz

Gość a mi się wydaje że
zostają jeszcze wspomnienia:)

Gość helga z wehrmachtu
e tam my obraczek wcale nie nosimy a album - mało ważne jaki , wazne sa zdjęcia

Gość nam wystarczą zdjęcia
robione przez kogoś z rodziny, poogląa,. powspominać zawsze można:) A ile kasy zostanie w kieszeni, na wakacje można sobie w zamian pojechać:)))

Gość no nie wiem jak wam
ale mnei tam po slubie zostal maz ;)

Gość a ja mam nadzieję że
a ja mam nadzieję, ze będę miała ładne zdjęcia, ładny album i ładnego męża po ślubie.......:)

Gość barrakudda
no niektórym to jeszcze dzidziuś zostaje:)

Gość nam miłość zostanie
a nie jakieś materialne pierdoły :P

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iiiiiiii....KURATOR:P