Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43534543

Ile powinien zarabiac zaradny facet zebyscie sie nim zainteresowaly?

Polecane posty

Gość 43534543

no ile? :classic_cool: ile by was na miesiac satysfakcjonowalo?

Gość zrob rozeznanie
tyle ,zeby mial na siebie , swoje wydatki i mogl raz na jakis czas mnie gdzies zaprosic :) (na zmiane ze mna ;) ) Powinien tez miec gdzie mieszkac, bo juz raz moje mieszkanie bylo "schroniskiem" , a facet nawet zlotowki sie do oplat nie dorzucil :)

Gość tyle żebym nie umiała wydać

Gość od 4 tys w górę
tyle powinien zarabiać facet ale gdy się kimś interesujesz nie patrzysz na stan portwela :)

Gość neturbinka
powinien na tyle zarabiacc by moc od czasu do czasu zaprosic na romantyczna kolacyjke:)) lub jakis romantyczny wypad. nie ma nic gorszego niz facet sknera- co wiecznie skapi i liczy kazdy grosz. ja tam na forse pazerana nie jestem, tez zarabiam i tez dokladam sie do wydatkow. zreszta u mnie mamy podzielone na co wydaje pieniadze ja a na co doklada sie moj maz. takze jest porowno. a jak czasem zostaje zaproszona przez mezunia na jakis obiadek to mu to takiego czaru dodaje:))

Gość ja jestem w stanie wydać
każdą kwotę..

Gość 43543543
facet powinien zarabiac tyle zeby co miesiac mogl na mnie wydac przynajmniej 2 tys zlotych waciki i tampony kosztuja

moja facet zarabia prawie 3000zl a kasy nigdy nie ma wiec chyba z 10 000zl najlepiej:)

wiem ze zarabiajac 3000zl plus moje 2000zl nigdy sie niczego nie dorobimy dlatego szukam jakies innej alternatywy.Kasa glownie idzie na: -ciuchy-kupujemy tylko ze z metkami -kosmetyki -auto paliwo i wogole czasem jakas wymiana czesci -komorki-abonamenty -wyjazdy typu na weekend nad jezioro wynajmujemy dom doba 120zl -wypady do knajpy czy pubu -grille -teraz dojdzie wyjazd nad morze w lipcu a w sierpniu Kreta

Gość iyfds
zapomnialas dodac brzydki i zaradny.Ładny chłopak nie musi zarabiac zrby dziewczyna sie nim zainteresowala

brzydki to chyba 100 000 złotych minimum. :) ale kobieta chyba tez cos zarobi czasem więcej od faceta. My jesteśmy młodzi więc szalejemy:D

a zresztą jak jest facet zaradny jest najważniejsze a nie jakiś dupowaty co pracuje za 1000zł i nie umie czegoś zrobić ze swoim życiem tylko tkwi w tym samym miejscu.

Gość slodka_zolza
W du**e mam to,ile faceta zarabia. Byleby tylko nie pożyczał ode mnie :P ...za często...

Gość Nie jestem prostytutką

Gość Nie obchodzi mnie to
Ja pracuję i będe pracować zawsze, chce być niezalezna kobietą, a on ile zarabia, jego sprawa i jego problem :-D

Gość po prostu...
mój facet zarabia ok 20 tys miesiecznie ja pracuję i zarabiam ok 8 tys zł zalezy od tego ile mam pracy w danym miesiacu ale zdarzało się ze z kasą dorównywałam facetowi:-). na szczescie mamy zaoszczędzone pieniadze i jak zajde w ciąze to nie muszę sie martwic o to czy wyrzucą mnie z pracy:-)

co to blachara pieprzy? 5 tys i malo? o matko w dupach wam sie poprzewracalo :o

Gość ja zarabiam
Zarabiam i mam w pompie ile przynosi moj facet,moze dawac tylko 1000 i tez wystarczy. Najwazniejsze:MUSI BYC DLA MNIE DOBRY:)

Gość henk1
A ile jest warte zdrowie? Nie powiem o pieniądzach lecz o tym pytaniu. Dobrych pracodawców jest tyle ile jest białych mysz na wolności.Każdy kasiarz dba o kasę a póżniej o przybłęde bo przecież wzioł ją z ulicy.Mało jest tych,którzy potrafią powiedzieć mnie wystarczy,nie trzeba więcej,zawsze na pierwszym miejscu będzie ONA "Kasa "nie monika,Gosia,jola,kasia,gienia,Grażyna,Renia,zenia,Stenia,Krysia itd,itd ;pozostanie ta jedyna przez 24 g/h KASA,SIANO,MANY,SAŁATA,PAPIER,GELD,PINK PINK i ocieranie dwóch palców u rąk. Także Twoje zainteresowanie facetem nie będzie miało długotrwałego bytu,na krotki okres wrecz wskazane . Naszą przyszłość i miłość musimy budować razem,wtedy będzie spójność i całkowite WEJŚCIE bez luzów. PRZEPRASZAM FACET ,ALE NIE WYŁUSKAŁEM Z TWOJEGO TYTUŁU TWEGO PYTANIA .zAUWAŻYŁEM TO DOPIERO NA SAM KONIEC WIĘC MIAŁEM PRZED SOBĄ RESPONDENTKĘ I WYDAŁEM SWOJE POTY. Myślę jednak ,że moje roztropne przemyślenia znajdą zadowolenie u obojga płci. Dzięki za uwagę