Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fg

Chcę iść do SOLARIUM ...

Polecane posty

Gość fg

ale mam jakiś opór, wstydzę się, wybieram się już tak od tygodnia, a chciałabym się tylko delikatnie opalić... Nie powinnam mieć obaw ?

Gość idz
a czego tu sie wstydzic i bac??

Gość nxcvbm
A co taka glupia mine robisz, Ja tz sie wstydze, lachony same tam siedza, obgaduja, chcialabym w morde dac ale nie wypada, bo nie chce sie znizac do takiego poziomu Wstydze sie chodzic do fryzjera, na basen, szkoda ale tak jest

Gość tak se...
upał jest , wyciągnij leżak w ogródku, nasmaruj sie olejkiem i wsio;) a jak ci zależy na tej solarce to idz z koleżanką

Gość kolebiem siem
jak mozna sie wstydzić iść do solarium?????????????????????? Możesz wyjawić czegio sę wstydziśz bo cierkawość mnie zżera.....

Gość fg
Sama do końca nie wiem, nie wiem jak się tam zachować nigdy nie byłam, poza tym właśnie siedzą tam same wymuskane panienki a ja jestem zwyczajna...

Gość fg
A Wy naprawdę nie miałyście żadnych obaw?

Gość upppppppppppppppp

Gość w kabinie siedzisz sama to
czego się wstydzisz? nikt cię nie zobaczy nagiej:)

Gość fg
Samego wejscia tam, spojrzenia na mnie, ja nie wiem jak takie solarium w ogole dziala :(

Gość działa w ten sposob
ze niszczy skore. jest upalnie, bardzo latwo opalic sie na dworze, nawet podczas spaceru, jazdy na rowerze itp. , mozesz tez uzyc samoopalacza albo balsamu brazujacego.

no,niszczy,ale polecac sloneczko? niszczy tak samo przeciez.

poza tym na rowerze nie opalisz rownomiernie ciala,a juz na pewno tyleczek zostanie bialy:-D polecam samoopalacz. jednak lepiej zaczac zima,bo poczatkujacy zawsze beda mieli smugi:-) trzeba niezlej wprawy. ja \"samoopalam\" sie od kilku dobrych lat,bo mam z natury karnacje trupio blada a do tego pelno pieprzykow.solarium dziala na mnie po 10 razie dopiero,a chce jeszcze pozyc;-) smaruje sie co 2-3 dzien samoopalaczem i jestem zawsze ladnie opalona:-) ale z rok mi zajela nauka nie robienia smug:-(

Gość działa w ten sposob
nie tak samo, bo solarium to potezna dawka uva, ktora otrzymalibysmy normalnie przebywajac caly dzien na plazy. slonce takze jest niebezpieczne, ale od czego kremy z filtrami? opalanie nie musi od razu oznaczac smazenia sie na lezaku, ale kapiel podczas normalnej aktywnosci jak upawianie sportu. artykulik ;) http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,48635,3955706.html

Gość koło ratunkowe
ja pierwszy raz poszłam z kumpelą, ona weszła pierwsza a potem jak się ubrała zawołała mnie i pokazała jak to wszystko działa;natomiast jeżeli naprawde nie masz na kogo liczyć to : umawiasz się na konkretną liczbę minut( na początek wystarczy 5, później 8, 10, ewentualnie 12 jeżeli nadal nie uzyskasz efektu)... wchodzisz do małego pomiszczenia gdzie jesteś zupełnie sama, zamykasz się od środka na kluczyk,rozbierasz się, możesz użyć jakiegoś specyfiku przyśpieszającego opalanie (polecam z kolastyny, tani i dobry:-)) kładziesz się na plecach, pod głową masz wygodną lub mniej wygodną poduszeczkę, zamykasz kabinę, jeżeli solarium nie uruchomi się od razu, to przyciśnij guzik start. po upływie tego czasu solarium samo wyłączy się. otwierasz kabinę , ubierasz się, wychodzisz i płacisz. ACHA! upewnij się że idziesz do solarium z klimatyzacją. powodzenia.

Gość blada -twarz
ja też się wstydziłam jak szłam pierwszyraz. Ale to naprawdę nic strasznego. W niektórych solariach pytają się czy jesteś pierwszy raz. Jeśli cię nie zapytają, to poprostu powiedz sama. Wtedy doradzą ci ile minut. oraz jak działa łożko.

Gość Kiniaczek
A ja się nie dziwię że można się wstydzić, bo faktycznie w niektórych solariach obsluga jest mila tylko dla pewnej określonej grupy osób. :(

ja mam tak ze wystarczy mi spacer gdzies lub poprostu przejscie sie na słoncu i juz mnie łapie :D

Gość Marcinno Sombrano
E tam macie problemy, ja facet jestem a sie SAM nie wstydze chodzic, i pierwszy raz tez sam bylem. Tylko opalam sie w gatkach bo nie wiem czy wypada w ,,stroju Adama" :D oni tam maja kamery ?

Gość tez sie nad tym zastanawiam
w necie pojawiaja sie takie filmiki. kamerek w solarium nie powinno byc, ale jesli ktos chce sobie popatrzec ;) ja denerwuje sie w przymierzalniach w niektorych wiekszych sklepach. tam wiadomo ze sa

Gość brzyduleczka
nie spotkałam sie jeszcze z niemiła obsługą w solarium.Mam juz ponad 40 lat ,jestem przy kosci,nie jestem ładna i od czasu do czasu wpadam do solarium.Pierwszy raz sie wstydziłam,bo pomyslalam sobie,ze taka stara,nieatrakcyjna baba moze byc z usmieszkiem obsługiwana a mile sie zaskoczyłam.gdziekolwiek ide tam naprawde jest miła obsługa,miomo,ze dziweczeta tam pracujace to takie laseczki młode,szczuple i ładne.wiec głowa do gory fg.