Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trefny stańczyk

...................Dziewczyny, pomóżcie!!!.....................

Polecane posty

Gość Zocha kopia zapasowa
aha, i uważaj, bo jak zapadnie krępująca cisza to z jednej storny mozna spróbować ją pocałowac, ale z drugiej jest ryzyko dostania w gębę, także ostrzegam ;)

no tak ale Ty napisałaś o czym NIE NALEŻY rozmawiać :-( a ja bym chciał żebyś napisała o czym należy rozmawiać żebym dziewczynie wydał się jak najatrakcyjniejszy i żebym się dowiedział o niej maksymalnie dużo ale nie za dużo :-)

i widzisz jak on nas czyta ? wyrwie se coś z kontekstu i tego sie trzyma, a tak wartościowych \"naszych\" wypocin nie zauważył :D

Gość Kachna Pomocna
Niech Ci jezioro opisze. Będziesz miał i romantycznie i trochę czasu minie. A potem opis wrzucisz na kafe . Jest tu jakiś taki temat. Kobitka z jeziora całą resztę opowiada. Charakter dostaniesz jak na dłoni a i panna będzie czuła , że jest sentymentalnie.

stanczyk-----> pod spodem napisalam o czym mozesz rozmawiac;) O wszystkim!!! O ulubionym filmie, muzyce, o swoich zainteresowaniach, o pracy, studiach...;) na poczatku luzne tematy. Zadnych sytuacji politycznej w Afganistanie;) Jak sie juz zacznie rozmowe to potem jakos sie potoczy. Wypij sobie jakies piwko na rozluznienie (1, nie 4:D;)) i pomysl,ze \"dam rade\":) Dziewczyny nie sa potworami. Nawet jesli randka nie wyjdzie to bedziesz przynajmniej mial jakies doswiadczenie

zresztą nieważne chyba o czym, wazne o czym nie rozmawiać.. poza tym niektóre panny to i tak czekajątylko "kiedy ją w końcu pocałujesz", więc wiesz... a gdzie się spotykacie?;)jeśli mozna wiedzieć?

stanczyk, ale ona moze nie byc romantyczna. gdyby ktos mi kazal opisywac jezioro to pomyslalabym sobie,ze jest troche \"dziwny\";) na 1szym spotkaniu wole bez extrawagancji:D

to już nie pamietasz jak na pierwszym mi opisywałaś morze ? :O stańczyku po prostu bądź sobą :) i tyle bo ułożysz sobie jakiś tekst i tak z tego g... wyjdzie ;)

zęby umyj przed randką i miej ze sobą szczoteczkę i pastę, wiesz, na wszelki wypadek jakbyście się mieli całować..;) choxciaz na pierwszej randce to nie wiem czy wypada./...

uwierz mi, bo ja miewałam z reguły same pierwsze randki ...:oto ma się to doświadczenie...

trefny-----> moze faktycznie masz racje:D lepiej,zeby kazal opisywac jezioro niz streszczal w ciagu godziny historie 20paru lat swego zycia (poznalam takiego :classic_cool: lesiu-----> morze bylo na 2!!! :P

czasami to lepiej jak mozna wspólnie pomilczeć... albo pójdzcie do kina może to nie trzeba będzie rozmawiać.. można też iść ulicą i wtedy człowiek nie musi tyle mówić..;):P

trefny ----> Przypadki moich \"partnerow\" od randkowania byly przypadkami ciezkimi;):D Nie wiem czy chcialbys brac z nich przyklad:D