Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trefny stańczyk

...................Dziewczyny, pomóżcie!!!.....................

Polecane posty

ale ja Ją chcę poznać poznać Jej wnętrze, charakter, osobowość ;-) a przy tym dobrze wypaść na tyle dobrze żeby mnie zapragnęła :-D

leszku ----> Milcze jak grob!! :-X :D:D:D O naszych nie wspomne :classic_cool: stanczyk----> w ciagu 1 randki nie poznasz jej charakteru;) Chyba,ze jest typwoym przykladem \"bezmozgiego lachona\" w co watpie;) Madra dziewczyna nie odslania sie (bez podtextow:D) na 1szej randce;)

oj stanczyk, stanczyk..... Ty lepiej napisz co sie dzialo na tej randce, jak juz bedziesz PO;) Fajnie, ze jest tu ktos taki, jak Ty!! Zawsze Ci sie uda kogos wkrecic!!:D:D:D:D:D

bydle_cholerne---> stanczyk dozuje napiecie:D I jesli nawet wkreca (a jest szansa,ze tak;) ) to robi to z wdziekiem i odpowiednim dramatyzmem;) Stanczyk---> tylko bez obrazania!! ;)

"Fajnie, ze jest tu ktos taki, jak Ty!! Zawsze Ci sie uda kogos wkrecic!!\" że co? myślisz że ja ich wkręcam? ja na serio jutro idę na randkę i nie wiem o czym rozmawiać :-(

trefny----> masz juz tyle pomyslow,ze na pewno wiesz o czym rozmawiac:) Zdaj sie na wlasna intuicje

Gość Zocha kopia zapasowa
Summeries ..pewnie ..facet zawsze ma czas;)

Summaries -------> POtrzebujesz porzadnego strzala w potylice a nie 2 raz sie narodzic;) Dziewczyny same nie rzuca Ci sie pod stopy, a wydaje mis ie,ze tego oczekujesz;)

Gość tritititi
i tak bedziesz niezadowolony z tej randki,bo na pewno powiesz cos nie tak,spieprzysz coś hehehehe:p

Gość Zocha kopia zapasowa
ta...na tę kierownicę od roweru się rzucą...

Gość Zocha Srocha

stanczyku----> zrob mi wpisa na speszyl\'u !!:D Bo lesiu sie nabija ze mnie:( Uratuj mnie;)

stanczyk----> wolalam sie juz upewnic, ze nie masz nic przeciwko;) A mozesz zdradzic gdzie poznales ta dziewczyne??;)