Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trefny stańczyk

...................Dziewczyny, pomóżcie!!!.....................

Polecane posty

Gość trefny - jesteś w moim wieku
dzięki, mimo, że mnie nigdy nie widziałeś, jestem skłonna uwierzyć w twoje słowa.. ;-) chłopcy, co wy tu robicie? Wiele kobiet marzy teraz pewnie o takich facetach jak wy..

powoli się toczę w stronę łóżka, wam także życzę miłej nocy..

wiem, niestety.. tzn.,że nie jesteście szczerzy? a może nie jesteście chłopcami? :-)

Gość żegnamy
🖐️

Gość Gawaaa
A co robiles w Wawie?

Gość Gawaaa
I specjalnie jechales po to do Wawy? A czemu nie chcialbys tam mieszkac? Za duzo ludzi, korki?

Gość brevoxell
stanczyk- i jak??

Gość brevoxell
stanczyk- ale dlaczego?:( Nie umiales znalezc wspolnego tematu czy co? Napisz. TYle osob ci wczoraj pomagalo

Gość Gawaaa
wiesz Summaries, do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic, nawet do ciaglego halasu ;)

Gość Emek
Chujowo czy nie, przynajmniej miales randke, ja chyba nigdy na nia nie pojde, poza tym, jakos sobie tego nie wyobrazam :o

jak zajęta? umówila się z Tobą i nie uprzedziłą Cię,ze ma faceta?? mów nam tu szybko, coś zaradzimy przecież...;)

Gość 6546
umowila sie z Toba na randke, majac innego? :o

Gość 6546
w pierwszym poscie napisal "Jutro prawdopodobnie będę miał randkę "

Gość pustakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
zapewne nawet z nią o tym nie rozmawiał, nie mówiąc już o zapytaniu ;)

Gość madame verseau
23.05] 20:57 własnie własnie;) i juz sie stresuje, nie wiedziec czemu:) do łiekndu, sobioty ma 2 dni:P zdazy! :)

Gość dfdsfs
to on mial sie z nia spotkac dzis czy w sobote? :o

Gość madame verseau
pisała mu, ze w sobote:) w piatek bedie rachac ciezary, takze w sobote:) jupiiiiiiiiiiiii:)

Gość ta nade mną to
wodna lilia. :O

Stanczyk-----> jest tylko jedna rada, na Twoje problemy...musisz sam siebie pokochac, zeby jakas kobieta mogla Ciebie pokochac taka jest kolejnosc i dziala w obie strony...i wierz mi to jedyny Twoj problem... nie rozumiem tez dlaczego czasem piszesz, ze dziewczyny sa dla Ciebie za ladne...ja uwazam, ze nie ma czegs takiego, nie ma kobiet ani mezczyzn nie do zdobycia....a z drugiej strony nikt nie laduje sie w zwiazki z osobami, ktore nie pociagaja go i fizycznie i psychidznie....pamietajac, ze pojecie piekna jest wzgledne;) zmiany w ludziach zacznij od siebe a wszystko sie powoli ulozy... aaa i nie sluchaj rad Tomka...on to juz strasznie skrajnie pesymistyczny przypadek...niewiedziec czemu... Pozdrawiam:)

Tomek-----> nawet mi sie komentowac nie chce tego co piszesz...jak mozna w tak mlodym wieku miec takie podejscie do zycia.... wiesz gdzie mozesz sobie do gadanie o szczesliwym losie wsadzic???----->miedzy ksiazki z bajkami:P wszystko tkwi w psychice...jedni widza szklanke do polowy pusta a ani do polowy pelna i to cala filozowia... nawet jesli bylbys najprzystojnieszym facetem na calej kuli ziemnskiej to wierz z takim podejsciem jak Ty masz do zycia i tak nie mial bys kobiety....wiele osob Ci to zreszta juz pisalo ale Ty ciagle swoje...dlatego stanczyk nie powinien Cie sluchac, bo dla niego jeszcze jest nadzieja, ze zmieni swoje nasawienie do zycia a Ty tego nie zrobisz tylko bedziesz tak tetryczal! I mdli mnie jak czytam, ze to jest najlpeszywiek na posiadanie dziewczyny...nie ma czegos takiego jak najlepszy wiek...tak sie mu zycie ulozylo ze do tej pory nie mial wierz mi on jeden na tym swiecie...ale jak sie wezmie w garsc nauczy sie na bledach to wszystko sie moze stac, nie dzis to jutro nie jutro to za rok i co z tego wazne, ze bedzie... szczescie lezy na ulicy ale tylko madry czlowiek bedzie mial odwage sie po nie schylic i je podniesc...:) aaaaa jeszcze cos do Stanczyka----> nie czytalam dokladnie wszystkich wypowiedzi ale z tego co doczytalam to napisales, ze okazalo sie, ze ta dziewczyna jest zajeta...wiem, ze w tej chwili kiedy wchodza w gre Twoje uczucia to latwo sie mowi ale wierz mi, ona nie jest wiele warta skoro tak Cie oszukala no nazwijmi rzeczy po imieniu...poswiecala Ci czas na rozmowy i nie raczyla wspomniec, ze jest zajeta?? beznadziejna....sle otuche i nie poddawaj sie...uwierz w siebie i w to, ze nie wszystkie dziewczyny sa zle...;)

Gość tyle pięknych dziewczyn
chodzi po ulicy