Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pirat_ka

skąd teraz wziąć napisy do filmów?

Polecane posty

Gość a co ta truskawkowa
oj moderator chyba spi ..... wiesz , to swiadczy nie tylko o twojej kulturze ale twoim glebokim uposledzeniu umyslowym.

Gość a co ta truskawkowa
ja nie wiesz to nie pisz podszywaczu😡, to byly 4 slonie afrykanskie, chomiki to se w cipsko wciskalam majac niecale 7 lat ..i nie byle 3 sztuki tylko od razu tuzin :classic_cool:

Gość pirat_ka
widze, że topik się rozwinął:D Nie buszowałam po stronach, ktore podałaś, truskawkova, i nie pisz, że nie Ty zaatakowałaś, przeczytak swoj pierwszy post, jak zapomniałaś, co napisałaś:) Zapytałam tutaj, a nie poszukałam w Googlach, bo znam kilka serwisów, które są do dupy, a chciałam coś sprawdzonego, z czego inni korzystają i sobie chwalą, tak trudno to zrozumieć? Do tej pory korzystałam z napisów.org, teraz nie bardzo mogę;) Proszę o nie ciągnięcie tematu, już nie chcę nic wiedzieć

truskawkowa,sa jeszcze programy do sprawdzania IP,wystarczylby ci jeden nick,nie musialas tu uzywac trzech:ozeby dokopac zalozycielce:o:o

napisy.info sa srednie. Powinni wrzucic backup napisow.org na jakis inny serwer, najlepiej chinski ;).

Gość pirat_ka
właśnie o takie opinie mi chodziło, chociaż jedna osoba mądra ;) dzięki, ff :)ja najbardziej lubiłam napisy.org, teraz na żadnym innym nie mogę się znaleźć, przyzwyczajenie:)

Gość truskawkova
w takim razie znajdz sobie ten program i sprawdz moje ip i porownaj z tymi podszywkowymi :) ewentualnie zapytaj moderow jak sie sprawy maja. ewentualnie wloz troche wysilku w proces myslowy i zastanow sie po kiego grzyba mialabym sie podszywac pod sama siebie (bo pod autorke z tego co widze nikt sie nie podszyl) :) a strone, ktora wczesniej podalam serdecznie polecam, to chyba najlepsza strona z napisami zaraz po napisy.org.

bynajmniej nie mialam na mysli podszywow:D

Gość truskawkova
coz, nie bede komukolwiek tlumaczyc, ze nie jestem wielbladem, jesli bardzo cie to dreczy, zapytaj moderow. byc moze ty masz takie sposoby na rozwalanie dyskusji, mi do wystarczy jeden nick, zeby komus podniesc cisnienie (swiadomie czy nieswiadomie ;) )

Gość wlasnie napisy info
do du py są, kto zna lepsze?