Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leszek zabójca

speszyl dla Karandash

Polecane posty

Czyli bedziesz nabijal wypowiedzi na speszylu?? :classic_cool: Moze stanczyk tez dopisze z 1 posta ze wzgledu na nasze pojednanie przedwczorajsze;)

tak to chinszczyzna :classic_cool: Widzisz lesiu, wszystkich adoratowrow wirtualnych mi odstraszyles zabojstwami za 30 ojro!!:( :classic_cool:

uwazaj leszek, bo sie tu jeszcze zleci pan summaries i walnie nam kazanie :classic_cool:

Nie mow,ze zrobili topik dla Ciebie i Cie potem z niego wygryzli:P ;)

lesiu lesiu----> to teraz mam troche pytan,ale pewnie nie odpowiesz na forum publicznym:P a uzerasz sie z takimi bardzo nieletnimi czy mniej nieletnimi??:P

Na razie jeszcze nie robilam planow;) Nie planuje az tak do przodu bo wtedy plany biora mi w leb:P;) ps. Zbieram sie powoli, bo jeszcze zmywarki sie nie dorobilam:( :classic_cool: Romus cos sie slabo postaral!!;D;)

Romuś ma nas gdzieś daleko... ;) lepiej na niego nie liczyć jak dla mnie to jest bardziej praca dla idei... ;) bo pieniędzy tu nie znajdziemy :) ja tylko dzięki temu że moge dodatkowo dorobić jakoś wychodzę na prostą :)

lesiu, tak, tak niestety, dlatego mysle nad porzuceniem mafii Romana i pogardzenia jego 20 PLN :classic_cool:;)

Ja juz na dzis opuszczam kafe;) Mam nadzieje,ze moderzy nie dorwa sie do mojego speszyl topiku i spotkamy sie tu znowu, mioj 1osobowy fanclubie :classic_cool::D;)

jeśli masz coś lepszego to chyba nie warto sie nawet zastanawiać... ale wiesz co... ja polubiłem tę pracę :) pomimo wielu minusów jakoś mnie tam ciągnie :) ale czy będę tam do emerytury ? czas pokaże :)