Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leszek zabójca

speszyl dla Karandash

Polecane posty

lesiu-speszyla mozesz dac do kasacji. Juz wiem jak to miec swoj wlasny topik wiec :classic_cool: :P:P:P

Gość dla karandash
I ja sie wpisuje :P 🌼

Gość dla karandash
👄 :)

Gorac mnie wykonczyl;) A poza tym to calkiem niezle jak na pol dnia obijania sie;)

Karandash hihi tez sie obijałam ;) probowałam sie opalać ale wytrzymałam na słońcu 20 minut :/

Ja nienawidze sie opalac, bo i tak prawie mnie slonce nie chwyta:O W tamtym roku bylam 3 tygodnie nad morzem, codziennie siedzialam w skwarze a wrocilam do domu blada:O:O

Karandash o kurcze ;/ a na solarium byłaś kiedys?? wzielo Cie cos czy e tam? w sumie ja tez ciezko sie opalam ale jak bylam nad jeziorem z 5 dni no to nie powiem troche mnie wzielo:)

Przyznam sie,ze nie bylam na solarium nigdy:O katuje sie balsamami brazujacymi ;) Nie jestem blada jak sciana,a le jednak blada;):D

nad morzem bylam 3 tygiodnie w pracy, wiec musialam jechac i moje preferencje raczej nikogo nie obchodzily:P;)

to milego łykendu i milych bieszczadow;) ja niestety swoj łykend spedze na uczelni :classic_cool:

leszek----> tak, znecaj sie:P ja bym tez gdzies pojechala to widzisz co mnie czeka-poszerzanie wlasnej wiedzy :classic_cool: , ktora juz sie nie miesci w czaszce mej:classic_cool:

czaszka pojemna, ale widzisz, jakos juz sie ladowac do niej nic nie chce:D;) Im wiecej sie ucze tym czuje sie glupsza :classic_cool:;) maruda, to com, jedziemy??:classic_cool:;)

tzw zmęczenie materiału... ;) niczym sie nie przejmuj a zwłaszcza złudzeniami ;) ok to o której mam was odebrać ze stacji ???

leszek----> czy wystarczy 30 ojro za zabicie mojej promotorki??:P wtedy jade :classic_cool: ;););)

cos dzis leszku chyba w lepszej formie jestes :classic_cool: Jakies szybkie morderstwio strzeliles ??:classic_cool:;)