Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leszek zabójca

speszyl dla Karandash

Polecane posty

Leszku, ja tez nie mam serca:P ostanio mnie ktos uswiadomil (2 strony a4 w wordzie) :classic_cool: Ciezko sie czytalo, bo czerwone podkreslenia mnie rozpraszaly :classic_cool:

Dobra dzieciaczki, ide spać:) chociaż jeszcze młoda godzina:P DObranoc , milego flirtowania ;)

leszku----> oczywiscie,z epomowienia:O najgorsze,ze ta osoba, ktora napisala mi epopeje sama zachowala sie w stosunku do mnie jak osttania chamota:O:O ale coz. przeczytalam, przyjelam do wiadomosci i odpisalam \"ok, czesc:D\" :classic_cool:

No coz, trzeba byc oszczednym w slowach :classic_cool:. od tej pory sie do mnie nie odezwal, co jest naprawde moim blogoslawienstwem:classic_cool:

Czasami lepiej przemilczec pewne sprawy;) Nie ma sensu dawac sie prowokowac;)

nie pozegnalam marudki!!! demencja w takim wieku:O;) marudka----> i wpadaj tutaj kiedy chcesz;)

Karandash hihi no jeszcze chwile jestem siedze na swoim topiku, tzn topiku o Leszku :P dzieki bede wpadala:) Ciebie tez zapraszam , pewnie wiesz gdzie:P

Wpadne, wpadne, bede Wam tez nabijala wpisy [ cool];) A na dzis juz koncze z forume:D marudka, leszek----> dobranoc:D

Gość i ja podnoszedla
karandash:) 🌻