Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leszek zabójca

speszyl dla Karandash

Polecane posty

leszek----> Mam pytanie. wiesz jak sie przedstawia oficjalnie podzial procentowy na oceny?? czyli, 50% jest na 2, a reszta??;) Ile na 3,4,5?

Potrzebuje taka oficjalny podzial %. Zwykle robie tak \"na oko\",a le to wyjatkowa sytuacja:D;)

ja tez nie patrze,a le teraz potrzebuje:D ;) bo to takie oficjalne ma byc, a nie dopytalam sie kolezanek:O:O:O

powyżej 110% celujący 110% - 106% celujący- 105% - 101 % bardzo dobry+ 100% - 95% bardzo dobry 94% - 90% bardzo dobry- 89% - 84 % dobry+ 83% - 76% dobry 75% - 70% dobry- 69% - 64 % dostateczny+ 63 % - 56% dostateczny 55% - 50% dostateczny- 49% - 44% dopuszczający+ 43% - 36% dopuszczający 35% - 30% dopuszczający- 29% - 24 % niedostateczny+ 23% - 0% niedostateczny

Gość wiem kim
jest leszek zabójca :D

Gość skoro wiesz to powiedz
;)

wiem kim ----> leszek jest zabojca :classic_cool:;) za 30 ojro sprzatnie kogo zechce :classic_cool: :P

leszek---> czy TY wiesz,ze stanczyk na Twoim topiku z fanclubem sugeruje,ze ja na Ciebie lece?? Przeciez to bzdura, bo ja nie lece na Ciebie tylko padam na ziemie przed Toba :classic_cool: ;);)

no to sobie narobiłem tym topicem... dziewczęta się na mnie po obrażały ;/ no stańczyk tez się do tej sytuacji przyczynił... a to niedobrak :P lecenie a padanie przecież to szalona różnica !!!! :classic_cool:

oj leszku, wlasnie widzialam co sie tam porobilo :classic_cool: Mysle,ze fanki Ci wybacza:P Nir dosc,ze masz dobre serce, zrobiles dla mnie speszyl to sie obrazily:O:O ;)

bo z kobietami nigdy nie wie oj nie wie sie.... ;) wiesz jak jest ;) ok ja muszę znikać, może będę wieczorkiem paaaa miłego dnia i wieczorka... ps. jak kochaja to wrócą... ;)

Pewnie,ze wroca :classic_cool: ja juz tam im dogadalam :classic_cool:;) ja tez ide. Sprawdzalam tlyko speszyla, ale zero fanow buuu:D:D:D:classic_cool:;) to milego dnia rowniez i pamietaj,zeby jak co to nabijaj mi liczbe postow na speszylu :classic_cool:;);)

leszek--->nabijaj, nabijaj:D:D Zalozyles to teraz musisz dbac o topik:D:D:D :classic_cool:;)

To ja juz nie chce speszyla :P:P:P :classic_cool: umowie sie ze stanczykiem to bedzie mi robil 1 wpis dziennie :P:P :classic_cool:

zreszta swoja droga coś ostatnio dziewczyny czesto fochaja sie na leszka:P

leszkowi slawa uderzyla do glowy;) :classic_cool: A tak na powaznie to oczywiscie zartuje;)