Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach w oczach

Jestem na kafeterii od 2 dni i po tym jak czytam to wszystko.....

Polecane posty

Gość autor niniejszego topiku
Ktoś sobie nick strach w oczach zrobił na czarno więc teraz pod takim piszę. Może faktycznie dużo ludzi to mitomani i nastolatki ale mimo wszystko bardzo dużo na pewno jest w tym prawdy co się czyta. Nie ulega jednak wątpliwości że nie jest tak jak powinno być!

Ale w życiu zadajesz się z osobami, które sobie sam wybierasz. Pewnie są to osoby na jakims poziomie, wnioskuję, że wyższym niż stopień zorganizowania meduzy... A na forum siedzą rózni ludzie, których w żaden sposób sobie nie wybierasz, a z którymi pewnie w rzeczywistości nie miałbyś się szansy spotkać. Nawet jeżeli większość ludzi się zdradza, i jest to fakt statystyczny, Ty możesz tak nie uważać, bo Twoje doświadczenie życiowe wskazuje na coś innego. I tyle. Tak samo jak to, że większość społeczeństwa nie rozumie np. ulotki od leków czy instrukcji obsługi pralki, nie oznacza, że w Twojej rodzinie ponad połowa osób też tego nie zrozumie. Tak to jest po prostu. Każdy sądzi innych według siebie. Czasami zbyt optymistycznie, a czasami zbyt pesymistycznie, wypowidając mądrości w stylu: każda baba to łajza czy że każdy facet chodzi do burdelu i zdradza swoją kobietę. A tak naprawdę każdy, to nikt. W przyrodzie nawet nie każdy kot spada na 4 łapy.

\"Dużo prawdy\" : - one mają tylko biust D - oni : mają tylko powyżej 20 cm - dominują związki gdzie ona jest starsza o kilkanaście lat - w drodze z pracy co dzień seks z nową osobą Stek bzdur - równie dobrze mogłyby powstawać topiku o porwaniach przez UFO - miałyby w sobie tyle samo prawdy ! ! ! ------------------------------------------ Ale przyznaje ze też nie brakuje w tym portalu ciekawych wypowiedzi - pytanie czego więcej ? ? ? Być może tego drugiego - owszem, ale nie w stopniu dominującym

Gość zboczona starucha
Piszesz że na pewno dużo jest tu prawdy - no to widocznie nie czytasz dokładnie, że aż tak Cię to przeraziło. Bo gdybyś czytał dokładnie i ze zrozumieniem (absolutnie Cię nie chcę obrazić!) to zauważyłbyś że sporo tu wygłupów a jak faktycznie ktoś się ogłasza że szuka kochanki a ma żonę i dzieci, to taki dostaje opieprz że aż kapcie gubi. A podszywacze w takich przypadkach jeżdżą po nim jak po łysej kobyle. Wtedy to właśnie wyłazi, że jednak większość to normalni którzy nie godzą się na krzywdzenie innych. Tak więc nie jest tak źle jak na pierwszy rzut oka wygląda. Pozdrawiam Cię ;)

desko ; Przepraszam, miało być : w stopiniu bardzo dominującym (czy 55 % czy 70 % nie potrafię ocenić), zgubiłem przymiotnik \"bardzo\"

Gość podszywacz ne licencji 2361
to prawda jeśli ktoś faktycznie rażąco narusza zasady współżycia społecznego i mamy podstawy przypuszczać, że w swoich postach nie łże w tym zakresie - dajemy takiemu userowi niezłą nauczkę jesteśmy jak flora bakteryjna jelita grubego :classic_cool:

a ja nie rozumiem po co ta dyskusja?! to jest forum publiczne kazdy pisze co chce . Niektorzy prawde inni zmyslaja ( w ramach relaksu lubie poczytac te \" rarytaski\") swoja droga - duzo rozrywki dostarczal idealista z marsaa;)

Gość zboczona starucha
Pozdrawiam podszywaczy - oni są solą tego forum :)

desko! jak kogos to przeraża to tu nie wchodzi.........i nie czyta.......tym bardziej nie pisze :) a jesli chodzi o puby to ma byc wprowadzony calkowity zakaz palenia- I TO MNIE DOPIERO PRZERAŻA PFF PFF PFF;)

w co wątpię, żeby wszedł w życie ten zakaz, a jeśli tak się stanie to będzie kolejny przykład martwego przepisu w naszym \" zaj...istym\" prawie

mniami : A ja popieram słowa oburzenia. Z racji tego co wspomniałem o nastolatkach - oni nie zawsze odróżnią pewnien typ złośliwości i wyrafinowanego poczucia humoru. Nic nie poradzimy, oby jak najmniej trafiło do kafeterii, z której wyniosą głównie urojone kompleksy

Gość autor niniejszego topiku
Nie chodzi tylko o kafeterię! odwiedziłem niejedno forum jak pisałem wcześniej aby zrozumieć kobiety i ich potrzeby, tyle że teraz "przebrała się miaraka". Po prostu to wszystko co opisałem na początku jest wszechobecne na każdym forum z udziałem kobiet i nie tylko kobiet. Po prostu napisałem to tu bo jak tu wszedłem to już było tego za dużo żeby nie poruszyć tego tematu! Pozdrawiam wszystkich życzliwych i podobnie myślących 🖐️

Facet ........pozostaje nam jedynie wzburzenie...no bo nic innego nie możemy zrobic:( no i mieć nadzieje że rodzice tych mlodych zaczna troszke bardziej interesowac się życiem swych pociech.....swoja drogą jesli chodzi o fikcję i rzeczywistość: spójrz na topik \" dziewczyny czy uważacie ze jestem przystojny\" czy jakos tak...:) rzeczywistosc ? czy falsz?

autorze wzburzamy się(szkoda naszych nerwów) bo tyle młodych krzywi swoją psychikę przesiadając tu i wypisując niesmaczne rzeczy........podejdzmy do tego inaczej : Co zrobic zeby to zmienic?

Nie, to nie jest martwy przepis, tylko normalny. Już dawno powinno tak być, bo z jakiej racji mam wąchać smród z czyichś fajek?:o Kultura nakazuje, zeby w miejsach publicznych nie smrodzić, ale do niektórych to nie trafia. A puszczasz bąki w restauracji czy pubie?:o Też uważasz, że innym nic do tego?

autorze : mniami Zgadzam się że inne potrale też. I że nic nie poradzimy ALE JEST TEŻ PEWIEN PLUS (oczywiście nie jedyny) : Np. w tematach cielesnych - sa też topiki zachwalające plaże nudystów. To dobrze. Sam jestem nudystą i wiem że na takiej plaży ludzie sa do siebie podobni. Faceci szczególnie (i przede wszystkim w wiadomym temacie). I nie są to ludzie z wyidealizowanych opisów, ale ta statystyczna większosć.(a podstawą cielesnej samooceny powinno być porównanie do zdecydowanej większości) :-)

moja droga ten przepis jeszcze nie wszedł w życie.........a uważam że bedzie martwy ....bo : wielu przy alkoholu pali, mało ktorych wlascicieli znajdzie srodki na to by moc powiekszyc swoje puby o sale dla niepalacych, dlatego tez beda skazani na bankructwo........albo tez nie beda przestrzegac prawa- placic regularnie kary ale przynajmniej beda istniec...