Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwww

ciągłe kłótnie - proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość wwwwwwwww

jestem z chłopakiem ponad 5 lat, planujemy wspólne życie kochamy sie bardzo,ale im bardziej nam na sobie zalezy tym bardziej sie kłócimy; ostatnio kłotnie są codziennie i to z najbardziej idiotycznych powodów, które prowokują mojego chłopaka do jakichś pretensji do mnie. ja potem na niego wrzeszcze i gotowe; nie mam już sił i po prostu nie wiem co z nami będzie chociaż chcemy być razem, błagam niech nam ktoś pomoże; jak przestać wynajdywać powody do kłótni bo tak naprawde to one nie istnieją tylko my je takie stwarzamy, jest coraz trudniej

Gość wwwwwwwww
no proszę

Gość wwwwwwwwwww
przecież sie kochamy po prostu ręce mi opadają i chce mi sie płakać bo nie wiem jak to wszystko zatrzymać i naprawić

Przemyśl sobie to, co napisałaś i cały Wasz związek. Dwoje kochających się ludzi nie kłóci się non-stop o bzdury, które sami na siłę wynajdują. W Waszym związku coś zaczyna trzeszczeć i Twoje \"przecież się kochamy\" ma wątpliwą wartość. Musicie to wyjaśnić w spokojnej rzeczowej rozmowie.

Gość wwwwwwwwwww
ale ja sobie nie wyobrażam rozstania z nim!!! on ze mną też nie

Gość kocham i tęsknie czekam
no widzisz, brak rozmowy, zrozumienia itp:) pogadajcie jak ukochani ze sobą;)

Gość wwwwwwwwwww
wszystko racja tyle że my już rozmawialiśmy o tym setki razy tyle że każdy obstaje przy swojej racji, najczęsciej to ja sie przyznaje do błedu, czy do sprowokowania kłótni, ale mój chłopak uważa że to on ma racje i nie widzi tego że tak naprawde w niektórych przypadkach to jego wina; i żadne tłumaczenia nie pomagają