Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem świata

Dlaczego kobiety zaczynają związki z żonatymi facetami???

Polecane posty

Gość nie rozumiem świata

z takimi co mają żony i z nimi mieszkają, mają dzieci ale też z takimi co są z żoną w związku tylko na papierku a czasami nawet z nimi nie mieszkają. Co kieruje kobietami, które pakuja się świadomnie w takie układy??Takie, które rozbijają małżenstwa ( tylko ja uwazam, ze wtedy to tez wina faceta a nie tylko kochanki) oraz takie, które wiedzą ze gdzies tam zyje jego zona, są dzieci i zawsze mimo rozwodu czy separacji ta zona bedzie w tle.

Gość taaaaak ... ...
powiem ci dlaczego tak było w moim przypadku... mój ex wmawiał bardzo młodej dziewczynie, ze z zona go nic nie łączy a to małżeństwo od poczatku było zawarte tylko ze względu na wpadkę :)) Przyznam się, trochę mnie to zmroziło jak sie dowiedziałam - jak to zwykle bywa- ostatnia.

Gość bo chcą się dowartościować
poczuć lepsza od tej żony

Gość nie rozumiem świata
ale czym dowartościować...przecież praktycznie nigdy taki facet nie zostawia żony dla kochanki, dowartosciowac sie tym, ze jest sie tą 2??? są tez takie, które pakują sie w taki związek i nie wiedzą, ze facet ma zone lub byłą zone i rodzine...dopiero po jakims czasie gdy kobieta sie zaangazuje facet wyjawia prawde. Co wtedy??? jesli taka kobieta godzi sie nadal tkwic w związku??? dlaczego to robi??

Gość bo chcą się dowartościować
bo tego chce

Gość nie rozumiem świata
są takie kobiety, osobiście znam taką jedną i nie rozumiem jej.

Gość taaaaak ... ...
hm... aby to zrozumiec musialabys takiego faceta posłuchac w akcji jak oni obrazowo naswietlaja paskudny charakter zony i swoja samotnosc w zwiazku :D

Gość movering czasami
zona się zmienia, ale najczęsciej to facet jest zwykłym podłym zdrajcą, oszustem i egoistą, a kochanka wchodząca w romans z pełną świadomością, że jest zonaty to szmata i nic nie warta zdzira.

Gość nie rozumiem świata
moja znajoma zaczeła sie spotykac z facetem starszym od niej ale juz na 1 spotkaniu spytała sie o zone a on ze nie ma zony, wiec moja znajoma uznała ze mówi prawde i po jakims czasie powiedziała mi ze sie w nim zakochała, to było po jakis 3 miesiącach ale pózniej on jej powiedział ze ma zone, która chce rozwodu ( ale nie z powodu mojej znajomem), ze maja 2 dzieci ale ich małzenstwo jest tylko na papierku od ponad 7 lat, potem ten facet wyprowadził sie a własciwie zona wyrzuciła go z mieszkania .....al emoja znajoma nie wie co ma robic bo facet jej powiedział, ze z nią sie nie związe na stałe ze moga byc jedynie w takim luznym układzie. Znajoma sie załamała bo jego kocha ale teraz nie ma pewnosci czy ten facet nie ma takich jak ona np wiecej bo oni nie mieszkają w jednym miescie. A ja jej nie rozumiem.