Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaaaa

moj chlopak twierdzi ze chodzenie za reke jest kretynskie

Polecane posty

Gość karolinkaaaaa

kiedy chce go wziasc za reke to broni sie jak moze uwaza ze robie z siebie glupie dziecko i jestem wtedy zalosna!!! Tez tak macie w zwiazku ???

Gość kocham i tęsknie czekam
pod ręke fajne, objeci a za rękę to tak wsrod drzew, parku, brzegiem..morza:) zawsze za łapki:) zawsze

mój tata tez tak uwazal, ale na \'stare lata\' ;) mu przeszło. ja tak w związku nie mam.

Gość karolinkaaaaa
no wlasnie a on za kazdym razem smieje sie ze mniie i mowi ze jestem dzieciuch jak chce z nim chodzic pod reke :/

Mój mężczyzna opracował ciekawy sposób. Jak idziemy to trzyma mnie za rękę, a swoją rękę całkiem zgina w łokciu, i to wygląda jakby moją dłonią chwytał się za serce:) I tak sobie idziemy, co śmiesznie wygląda:)

Gość kocham i tęsknie czekam
Lauro bardzo fajny sposob;) tak chadzał Michał z Sylwią;) I wynika to z Miłosci:) U nich sie ot bardzooo powtierdziło:)

Gość yhy
Laura Diaz---wiem w jaki sposób twój chłopak cię trzyma bo mój mąż już też mnie tak trzymał tylko to trochę niewygodne było bo musiałam mieć tą rękę dość wysoko... karolinkaaaa---widzisz,każdy facet jest inny...mój mąż np.nie wyobraża sobie żeby iść nie trzymając mnie...zawsze musi mnie trzymac.....

Gość na moje oko
My chodzimy zawsze za łapkę. Razem jesteśmy ponad 4 lata. I to on zawsze pierwszy mnie chwyta za rękę :) ❤️... mój dziubuś kochany !!! ❤️ ❤️ ❤️

Gość 234234
to takie frajerskieee

Gość yhy
234234 ---to wcale nie jest frajerskie....to jest fajne i słodkie...ja i mój mąż zawsze chodzimy za łapkę