Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aiga

TIPSY

Polecane posty

Gość Aiga

Witam chciałabym zakładac tipsy co trzeba kupic,zeby je zakładac. Wiem ,ze potrzebna jest lampa,tipsy,lakiery tylko dokładnie niewiem jakie zele czy akryle itp. Bardzo proszę jak ktos wie o o dpowiedz.

jak nic nie wiesz to po co się rwiesz do zakładania? krzywdę chcesz sobie zrobić albo co gorsze komuś??!

Gość Aiga
normalne,ze ktos "zyczliwy"zawsze pierwszy odpowie

Gość Aiga

dziewczyno! mogłabym wymienić od a do z czego potrzebujesz - tylko po co? żebyś zniszczyła paznokcie? tipsy to nie jest temat na program adama słodowego \"zrób to sam\". stuknij się w głowę.

Greta------dlaczego jestes taka wredna.skoro niechcesz odpowiadac a pewno tez nie znasz odpowiedzi to nieudzielaj sie wcale.Przeciez tipsy to nie operacja.Przy czym ma zrobic krzywde?przy naplejaniu tipsa czy utwardzaniu zelu,a moze niech uwaza zeby sobie palców nie spaliła w lampie.Oj graeta zanim cos napiszezsz to sie zastanów.

Gość klaudis
ja moge ci powiedziec =)

Gość klaudis
bo moja kol robi i tez nie miała pojecia tak jak ty ale super robila mi paznocie

Gość Julliaa
Aiga przedluzanie paznokci to nie jest taka banalna sprawa jak Ci sie wydaje. Zaloze sie, ze nie masz pojecia o ich zakladaniu. Gdybys miala - nie zadawalabys takich podstawowych pytan na Kafeterii... Jak chcesz przedluzac paznokcie jak nawet nie masz bladego pojecia co jest do tego potrzebne??? Nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo mozna zaszkodzic naturalnym paznokciom zakladajac tipsy przez takie psudostylistki jak Ty... Dlatego dobrze Ci radze, daruj sobie oki?? Dla wlasnego dobra i innych. Skoro chcesz przedluzac paznokcie to moze napisz jak masz zamiar sie do tego zabrac po kolei...Chetnie poczytam:]

Gość Julliaa
klaudis bo moja kol robi i tez nie miała pojecia tak jak ty ale super robila mi paznocie Mowisz o przedluzaniu czy o zdobieniu lakierem?

Gość czarny aniolek
jejkuu czemu wy jestescie tacy wredni, nie chcecie odpowiadac jak to sie robi to nie odpowiadajce wcale!

Alez kochanie tutaj nikt nie jest wredny. Po prostu przemawia przez nas rozsadek w przeciwienstwie do Was. Powiem ci po kolei co trzeba kupic pod warunkiem ze Ty napiszesz mi jak chcesz to zrobic, dokladnie krok po kroku oki?:]Bo po co Ci np primer lub top coat skoro nie wiesz do czego sluzy...

Gość zabeczkaaa15
ja robie tipsy na poczatku to ni etaka prosta sprawa;/ ie wiem co kupic jak robi i wogule ile lez wyplakalm bo mi nie wychodizlo a wydalam na oazdoby i sprzed łłłooo hohoh kasy ;-) jak juz kupisz wszystko to nie zrwzaj sie ;-) powiem ci jedno bedziesz musila cwiczyc bbbbaaarrrdddzzzooo dddlllluuuggooo :D al ejak juz zrobisz pare razy to nauczysz sie naklejac prawidlowo tipsa bo na poczatku bedzie ci sie zapowietrzal przy czym paznokcie odpadna po kilku dniach ale nie zrazaj si e;-) jesli chcesz naprawde to robic to rob i pamietaj lepoiej nie piluj za mono swojej plytki bo mozesz za bardzo ja uszkodzi wiec lepiej nie dokladnie niz przepilowac :) takze zycze powodzenia :*

Gość ga-stylistka
witam mam do sprzedania kompletny zestaw do zdobienia paznoikci 609830583 tarnowskie gory i okolice