Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Co za żenada....

Polecane posty

Nie mogę, no... Muszę się wyzalić:P Czasami dostaję na maila różne ogłoszenia i oferty pracy, no i jestem w SZOKU. Jak jakaś duża firma może robić błędy w ogłoszeniach, które potem są wysyłane do ludzi?:O Szukają studentów V roku z ambicjami, doskonałymi wynikami w nauce, kulturalnych, z językami w małym palcu, nawiązujących kontakty a sami, kuźwa, nie potrafią napisać ogłoszenia bez błędów:O Po prostu żenada, jak się na to patrzy... Tyle tylko chciałam...🖐️

A co? Napisali \"kał\" przez małe k?

Gość ziemniak zz
aj dzieci dzieci

Zauważyliście, że na kafe najczęściej używa się tych 2 słów? frustrat i żenada?:classic_cool: Jak dla mnie to żenujące, wy yebani frustraci:o:classic_cool:

Deska a jaki masz rozmiar wg oficjalnej nomenklatury? Po prostu jestem ciekaw jaka jest jednostka przegranego życia w bądź co bądź dopracowanym systemie oznaczeń :D

Gość ddddddddddddd.....
Tutaj raczej nikt nie zrozumie twojego tematu ponieważ co druga/drugi nie umie pisać bez błędów. W dodatku często tłumaczą to pośpiechem lub dysleksją. Większym zainteresowaniem cieszy się seks analny i przygotowanie do niego. Pozdrawiam D.

Nie cwaniakuj, deska. To ile masz? AA? Pytam bez złośliwości, chyba że tylko lansujesz się na szczerą:classic_cool:🖐️

Gość ziemniak zz
do calej reszty idzcie pobiegajcie bo deszcz zacza padac!!!!!!!!!!!!11zenada!!!!!

Gość ziemniak zz
ale foka juz cie pragne!!!!!!!!!!!!!a pozatym kto pobiega po deszczu???zapraszam

Gość 6t4y747
deska---> nie obrazaj tej dziewczyny:O ktos sobie robi jaja a Ty,ze zjazd pieknosci:O Zenada

Gość ziemniak zz
ale ja pragne ta kobiete ze zdiecia!!!!!!!!!!

Gość 6t4y747
'Az się boję spytać, skąd masz zdjęcia takich piękności, bo to pewnie jakiś rodzinny zjazd był' To nie obrazanie!!?:O

Gość spoko oko
niech wycinaja kur.wo :classic_cool: ja i tak bede w twoim topiku :P dziw.ko, laga ci na wary i hiv na dupe :D:D:D