jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Nie mogę, no... Muszę się wyzalić:P Czasami dostaję na maila różne ogłoszenia i oferty pracy, no i jestem w SZOKU. Jak jakaś duża firma może robić błędy w ogłoszeniach, które potem są wysyłane do ludzi?:O Szukają studentów V roku z ambicjami, doskonałymi wynikami w nauce, kulturalnych, z językami w małym palcu, nawiązujących kontakty a sami, kuźwa, nie potrafią napisać ogłoszenia bez błędów:O Po prostu żenada, jak się na to patrzy... Tyle tylko chciałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRK-3 0 Napisano Maj 23, 2007 A co? Napisali \"kał\" przez małe k? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Uuuuuuu...:D Poziom frustracji zaczyna już dobijać do maksimum, jak widzę:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziemniak zz Napisano Maj 23, 2007 aj dzieci dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRK-3 0 Napisano Maj 23, 2007 Zauważyliście, że na kafe najczęściej używa się tych 2 słów? frustrat i żenada? Jak dla mnie to żenujące, wy yebani frustraci:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Myślę, że mi nic nie rozerwiesz, bo pewnie jesteś jakąś zapryszczoną gówniarką:) Uważaj, żeby ci tate nie naderwał jak znowu wskoczy ci do wanny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Nie, na Kafe najczęsciej sie używa słowa: kupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabotażystka 0 Napisano Maj 23, 2007 jestem deską przegrałam życie idź precz boś nudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 A co to jest dział rozrywki?:O Topiki, które tutaj zakłądacie z powodzeniem mogą czytać ludzie cierpiący na zatwardzenia- na pewno im pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabotażystka 0 Napisano Maj 23, 2007 nie błyskaj tak intelektem bo jeszcze burze wywołasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRK-3 0 Napisano Maj 23, 2007 Deska a jaki masz rozmiar wg oficjalnej nomenklatury? Po prostu jestem ciekaw jaka jest jednostka przegranego życia w bądź co bądź dopracowanym systemie oznaczeń :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Ta historia z wanną to nie był tylko zły sen. Ale fajnie, ze już wiemy, co i gdzie zasadzał ci tate. I jak się do ciebie zwraca drugi tata, który robi za pasywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Jednostką przegranego życia jest ilość godzin spędzonych na Kafe w skali roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddddddddddddd..... Napisano Maj 23, 2007 Tutaj raczej nikt nie zrozumie twojego tematu ponieważ co druga/drugi nie umie pisać bez błędów. W dodatku często tłumaczą to pośpiechem lub dysleksją. Większym zainteresowaniem cieszy się seks analny i przygotowanie do niego. Pozdrawiam D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabotażystka 0 Napisano Maj 23, 2007 czyli powinnaś się już rozkładać, znaczy się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Szczurka to ty masz w rozporze:D Płyń stąd, analfabeto. Jak się nauczysz pisać bez ortografów, to może ktoś kiedyś będzie chciał z tobą dyskutować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabotażystka 0 Napisano Maj 23, 2007 i znowu mnie rozbolała przez was głowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRK-3 0 Napisano Maj 23, 2007 Nie cwaniakuj, deska. To ile masz? AA? Pytam bez złośliwości, chyba że tylko lansujesz się na szczerą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziemniak zz Napisano Maj 23, 2007 do calej reszty idzcie pobiegajcie bo deszcz zacza padac!!!!!!!!!!!!11zenada!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Już pisałam o tym 100 razy I to nie ma nic wspólnego z tematem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Oj, tak. Teraz już wiem na pewno, że jesteś kafeterianą grubą i obleśną larwą, która musiała gdzieś widzieć moje fotki Miło mi i żegnam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRK-3 0 Napisano Maj 23, 2007 Ale ja nie przeglądam 100 tematów bo jeszcze nie przegrałem życia Nie chcesz gadać to kociuba Ci w rectum:o z zemsty wklejam Twoje zdjecie: http://img478.imageshack.us/my.php?image=rybapt7.jpg i spadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Ale masz bujną wyobraźnię. Az się boję spytać, skąd masz zdjęcia takich piękności, bo to pewnie jakiś rodzinny zjazd był:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziemniak zz Napisano Maj 23, 2007 ale foka juz cie pragne!!!!!!!!!!!!!a pozatym kto pobiega po deszczu???zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 6t4y747 Napisano Maj 23, 2007 deska---> nie obrazaj tej dziewczyny:O ktos sobie robi jaja a Ty,ze zjazd pieknosci:O Zenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziemniak zz Napisano Maj 23, 2007 ale ja pragne ta kobiete ze zdiecia!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 To nie ja miałam stąd wypierdalać, tylko ty, dzięciole:) Ale widzę, ze w gimnazjum przyzwyczaiłaś się już do pyskówek, więc teraz na próżno szukać dla ciebie innej rozrywki. A z tym obrażaniem nie będę komentować:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Ojej, znowu ktos pociął temat:O A tak miło było, no... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 6t4y747 Napisano Maj 23, 2007 'Az się boję spytać, skąd masz zdjęcia takich piękności, bo to pewnie jakiś rodzinny zjazd był' To nie obrazanie!!?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko oko Napisano Maj 23, 2007 niech wycinaja kur.wo ja i tak bede w twoim topiku :P dziw.ko, laga ci na wary i hiv na dupe :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach