Fenyloetyloamina 0 Napisano Maj 23, 2007 deska..ja nie widzę sensu dyskusji z gimgównami..nie rób tego, dużo przy tym tracisz.a ja Cię lubię czytać:) ps. też jestem deska;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko oko Napisano Maj 23, 2007 tania kur.wo, nie zamierzam :D i naprawde jeb.ia mnie twoje smutki a teraz wykur.wiaj wswinskim truchtem poopalac sie pod zlewem, moze tam na ciebie nie beda gwizdali :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko oko Napisano Maj 23, 2007 ja zawsze opalam sie nad papierosem tate, którego uprzednio zasadza mi w tłuste duuupsko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Maj 23, 2007 Ja też jestem deska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko oko Napisano Maj 23, 2007 tak, tak, jem kupe, i to ze smakiem czasami sram desce na pysk za co mi dziekuje wylizujac jezykiem rozete :D:D Fenyloetyloamina lezec kur,wo albo do garow, tam twoje miejsce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fenyloetyloamina 0 Napisano Maj 23, 2007 ciężkie jest życie deski...chociaż ekonomiczne - nie trzeba wydawać fortuny na staniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko oko Napisano Maj 23, 2007 o kur.wa widze ze sie zawiazala tu "wielorybia" koalicaj :D:D no dalej szmatlawe dzi.wki , pokazcie na co was stac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko oko Napisano Maj 23, 2007 komplemenciarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach