jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 No i...? A czy to JA wklajam cudze zdjęcia i się wpieprzam na cudzy topik, zeby go wyzywać od dziwek? Weź się zastanów... To nie są moje zdjęcia, nie ja je wklejałam i co z tego, ze napisałam o tym, że one nie jest piękna? Bo nie jest. Przynajmniej dla mnie. Poza tym moderatorzy niepotrzebnie wycinają zawsze bluzgi pod moim adresem, bo mi to nie przeszkadza, a rośnie zapalczywość tych gimnazjalistek:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 6t4y747 Napisano Maj 23, 2007 na poczatku deska byla naprawde rowna babka,ale osttanio "slawa" udzerzyla jej do glowy i cwaniakuje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 6t4y747 Napisano Maj 23, 2007 Nie jest piekna,ale czy TY lepiej wygladasz? a jesli lepiej to czy duzo lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabotażystka 0 Napisano Maj 23, 2007 jestem deską przegrałam życie nie przezywaj z imbecylami nie warto wchodzić w żadne dyskusje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabotażystka 0 Napisano Maj 23, 2007 przeżywaj * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 O rany. Wam chyba coś uderzyło do głowy:O Naprawdę... Jaka sława?:O Nie mam zamiaru tutaj oceniać swojego wyglądu. I jak widzę inni juz to robią. I nadal z błędami składniowymi i ortograficznymi w ogłoszeniach i ofertach pracy nie ma to nic wspólnego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 6t4y747 Napisano Maj 23, 2007 Imbecyl?? Wypraszam sobie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabotażystka 0 Napisano Maj 23, 2007 a wypraszaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brevoxell Napisano Maj 23, 2007 sabotazystka w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j:) Jesli zas chodzi o bledy skladniowe i ortograficzne w ogloszeniach to faktycznie zenada:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko oko Napisano Maj 23, 2007 pewnie ze przegralas kur.wo :D na forume cos tam sobie popisalas i kozaczysz?? buhahaha szmatlawcu zaje.bany takie scierwa jak ty nadaja sie jedynie na przemial w piecach krematoryjnych :D:D i nie zgrywaj prostaczko "intelygentki" bo nia nie jestes :D:D jestes zwykla wywloka ktorej ublizanie sprawia mi naprawde radoche :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabotażystka 0 Napisano Maj 23, 2007 brevoxell cmoknij mnie w pachwinę imbecylu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brevoxell Napisano Maj 23, 2007 I te wywody deski na tematy "biologii" i przyrody. Wyklady nudniejsze niz pani D [pozdrawiam pania :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brevoxell Napisano Maj 23, 2007 sabotażystka----> w.ypierdalaj:) k.urwo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Kiedyś na stronie internetowej Kruka (sklepu jubilerskiego) zaraz na wejściu był jakiś paskudny ortofraf... Nie wytrzymałam i napisałam do nich, żeby się nie kompromitowali. Ale już szczytem wszystkiego jest chwalenie się, jaką to się jest świetną firmą, o jakiej renomie, jakich genialnych kandydatów się poszukuje, przy tym nie potrafiąc napisać tego bez błędów:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabotażystka 0 Napisano Maj 23, 2007 brevoxell mów do ręki gadzino :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko oko Napisano Maj 23, 2007 jaaaaazdaaaaaaa!!!!! kurrrrrrrwaaaaaaaa!!!!!! ale fajny ten topk :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brevoxell Napisano Maj 23, 2007 deska----> wklej tresc ogloszenia to bedzie latwiej komentowac;) sabotazystka----> wygralas:D wiec wiesz co? tak tak w.ypierdalaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddddddddddddd..... Napisano Maj 23, 2007 Po co te wulgaryzmy - może mi ktoś odpowiedzieć?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabotażystka 0 Napisano Maj 23, 2007 a czegóż tu się spodziewać po imbecylu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brevoxell Napisano Maj 23, 2007 sabotazystka- wlasnie, co sie spodziewac po imbecylu jak Ty;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Skasowałam już te ogłoszenia. Ale pamiętam, że na bank było tam takie zdanie: \"...którzy nie boją się okazać inicjatywę i zaangażowanie\":O A do tego jakiś błąd jeszcze, zupełnie oczywisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brevoxell Napisano Maj 23, 2007 deska---> wklej tresc maila!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Maj 23, 2007 Deska, rozumiem Cię;) ostatnio na opakowaniu lutownicy był jakiś błąd.. zamiast RZ było Ż.. porażka po prostu. I się nie denerwuj kobieto.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 No nie mogę, bo go skasowałam:O To było w załączniku. Nie mam juz maila ani ogłoszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brevoxell Napisano Maj 23, 2007 filetowo---> moze lutownica byla produkcji nie-polskiej;) Czasami translatory chinsko-polskie szwankuja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fioletowo Liłiowa Napisano Maj 23, 2007 deska to moja przyjaciolka z reala, obie wazymy po 130 kilo przy wzroscie 160 cm, chodzimy w przepoconych na pachach podkoszulkach czym wzbudzamy wsrod przechodniow odruchy wymiotne, czasami ktos nas wyzwie od swin, niestety zdarzaja sie i tacy ktorzy przypierrdola kamieniem przez lep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Maj 23, 2007 Pomarańczo, proszę nie wywlekać mojego życia osobistego na forum, co ? :( Wiem, że chciałobyś ważyć tyle, co ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 23, 2007 Droga gimnazjalistko, naucz się najpierw pisać po polsku, już ci radziłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko oko Napisano Maj 23, 2007 Jestem zla bo mam zatwardzenie. Egro: nie zjem dzis tradycyjnie kupy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach