Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Co za żenada....

Polecane posty

No i...? A czy to JA wklajam cudze zdjęcia i się wpieprzam na cudzy topik, zeby go wyzywać od dziwek? Weź się zastanów... To nie są moje zdjęcia, nie ja je wklejałam i co z tego, ze napisałam o tym, że one nie jest piękna? Bo nie jest. Przynajmniej dla mnie. Poza tym moderatorzy niepotrzebnie wycinają zawsze bluzgi pod moim adresem, bo mi to nie przeszkadza, a rośnie zapalczywość tych gimnazjalistek:O

Gość 6t4y747
na poczatku deska byla naprawde rowna babka,ale osttanio "slawa" udzerzyla jej do glowy i cwaniakuje:O

Gość 6t4y747
Nie jest piekna,ale czy TY lepiej wygladasz? a jesli lepiej to czy duzo lepiej?

O rany. Wam chyba coś uderzyło do głowy:O Naprawdę... Jaka sława?:O Nie mam zamiaru tutaj oceniać swojego wyglądu. I jak widzę inni juz to robią. I nadal z błędami składniowymi i ortograficznymi w ogłoszeniach i ofertach pracy nie ma to nic wspólnego:)

Gość 6t4y747
Imbecyl?? Wypraszam sobie:O

Gość brevoxell
sabotazystka w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j:) Jesli zas chodzi o bledy skladniowe i ortograficzne w ogloszeniach to faktycznie zenada:)

Gość spoko oko
pewnie ze przegralas kur.wo :D na forume cos tam sobie popisalas i kozaczysz?? buhahaha:classic_cool: szmatlawcu zaje.bany takie scierwa jak ty nadaja sie jedynie na przemial w piecach krematoryjnych :D:D i nie zgrywaj prostaczko "intelygentki" bo nia nie jestes :D:D jestes zwykla wywloka ktorej ublizanie sprawia mi naprawde radoche :D

Gość brevoxell
I te wywody deski na tematy "biologii" i przyrody. Wyklady nudniejsze niz pani D [pozdrawiam pania :classic_cool: :O:O

Gość brevoxell
sabotażystka----> w.ypierdalaj:) k.urwo:D

Kiedyś na stronie internetowej Kruka (sklepu jubilerskiego) zaraz na wejściu był jakiś paskudny ortofraf... Nie wytrzymałam i napisałam do nich, żeby się nie kompromitowali. Ale już szczytem wszystkiego jest chwalenie się, jaką to się jest świetną firmą, o jakiej renomie, jakich genialnych kandydatów się poszukuje, przy tym nie potrafiąc napisać tego bez błędów:O

Gość spoko oko
jaaaaazdaaaaaaa!!!!! kurrrrrrrwaaaaaaaa!!!!!! ale fajny ten topk :D:D:D

Gość brevoxell
deska----> wklej tresc ogloszenia to bedzie latwiej komentowac;) sabotazystka----> wygralas:D wiec wiesz co? tak tak w.ypierdalaj:D

Gość ddddddddddddd.....
Po co te wulgaryzmy - może mi ktoś odpowiedzieć??

🖐️ Deska! :)

Gość brevoxell
sabotazystka- wlasnie, co sie spodziewac po imbecylu jak Ty;)

Gość brevoxell
deska---> wklej tresc maila!!

Deska, rozumiem Cię;) ostatnio na opakowaniu lutownicy był jakiś błąd.. zamiast RZ było Ż.. porażka po prostu. I się nie denerwuj kobieto.. ;)

Gość brevoxell
filetowo---> moze lutownica byla produkcji nie-polskiej;) Czasami translatory chinsko-polskie szwankuja;)

Gość Fioletowo Liłiowa
deska to moja przyjaciolka z reala, obie wazymy po 130 kilo przy wzroscie 160 cm, chodzimy w przepoconych na pachach podkoszulkach czym wzbudzamy wsrod przechodniow odruchy wymiotne, czasami ktos nas wyzwie od swin, niestety zdarzaja sie i tacy ktorzy przypierrdola kamieniem przez lep :classic_cool:

Gość spoko oko
Jestem zla bo mam zatwardzenie. Egro: nie zjem dzis tradycyjnie kupy:(