Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowany facecik

Kobieta chciała iść ze mną do łóżka na 1. randce. Czemu nie dbacie o porządność?

Polecane posty

Czemu ona chciała to zrobić już teraz? Nie zależy jej na opinii, zasadach i cnotliwości? A skąd ona mogła wiedzieć, że już mnie kocha? Nie boi się, że mająć na koncie przygodny sex może mieć potem problem ze znalezeniem porządnego męża? Poza tym im kobieta ma więcej poprzednich partnerów seksualnych tym mniej jest atrakcyjna jako potencjalna żona. Czy ona nie ma skrupółów i zasad? Szanować się dziewczyny!

cze, mam pytanie, po ile macie lat? pozdro.

Jest sprzedawczynią na stoisku mięsnym w Stanislawicach k/Kozienic.A ja juz trzeci rok powtarzam druga klasę zawodówki krawieckiej dla pracujących w Radomiu.

jak wracalismy ze Zjazdy chodowców Trzody Chlewnej w Koninie

Gość kryspina
ja się nie przyznalam swojemu chłopakowi,ze miał mnie kazdy kto chciał!!!i się nie przyznam nigdy!!!!

To były podszywy. Mamy po 22 lata. Uważam, że porządna kobieta powinna odczekać przynajmniej pół roku z pójściem do łóżka. Wtedy to bym ją naprawdę szanował

Gość kryspina
no dobra,ja też tak uważam.Faktycznie na pierwszej randce to kapkę za wczesnie.

Gość 4432
A ladna chociaz byla? Pytam z ciekawosci

Gość kryspina
no chyba że ta randka trwa 2 godziny to można wylądować w łóżku

pół roku, mysle ze to bardzo dlugo... a Ty miales juz kogoś........w sensie sex:) dlaczego aż pol roku?

Gość kryspina
to podszyw,podly podszywaczu !!!!!!!!:o

Gość 4432
"ja się nie przyznalam swojemu chłopakowi,ze miał mnie kazdy kto chciał!!!i się nie przyznam nigdy!!!!" a niby dlaczego nie? skoro zadnemu nie odmawialas, to wtedy sie nie wstydzilas tylko teraz sie wstydzisz?

A tam ladna. Gruba, pryszczata, krzywe nogi. Ale za to miła i inteligentna. Pracuje w masarni przy oboju bydła

Żeby mieć dowód, że ona jest porządna i cnotliwa oraz się naprawdę szanuje i ma silny charakter

Gość 4432
e, to wcale się jej nie dziwię ża była wyposzczona jak suka podczas rui

Gość Gertrudaaa
te, to nawet ja cnotka bym nie czekała pół roku. Co z Ciebie za facet :O 🖐️

Gość Gertrudaaa
Ciota raczej nie facet. I w ogóle czego tu szukasz >?

Dlatego nalezy szukac dziewicy. Kazda uzywana to potencjalna szmata. A jak dla kogos pol roku to dlugo, to wiadomo, do jakiej kategorii zaliczyc 🖐️

Na pierwszej randce to stanowczo za wcześnie.Fajnie,ze facet ma zasady,malo jest teraz takich:)

Gość Gertrudaaa
Ja to mogę czekac poł miesiaca, ale pol roku? To tylko max. 2 partnerow w roku, a jak czekam tylko pol miesiaca, to az 24 facetow. Robi roznice, no nie?

Gość a-u szala-lala
ale masz problem.

Gość powiem tak..........
hehe zajebiste sa te podszywy. usmiać sie mozna. a co do autora topiku: to tylko twoja sprawa, ze akurat zechciales isc na randkę z jakąś dziwką. przeciez nie wszystkie kobiety sa takie. i nie uogoniaj, ze kobiety sie nie szanują. powiedz lepiej czy w koncu poszeldes z nia do lozka, jak nie to luzik, a jak tak to tez niezly z ciebie kurwiarz. pozdrawiam

Gość Gertrudaaa
Hybner - zatem rozumiem, ja zostałabym zaliczone do dziewiczych dziiiwek, czy jak :D ? W ogóle co to za matematyka, przekłady, liczy. Rozum śpi gdy chucie szarżują (szarrzują - nie wiem jak się to pisze).

Cnotki są najlepsze do związków bo potrafią obdarzyć największą miłością. Cnotki nie w sensie dziewice, tylko grzeczne dziewczynki heh

Gość no to coś skrobnę
4432 ---> takich rzeczy kobieta nie powinna mówić, przynajmniej w naszej zaściankowej kulturze, a chociażby dlatego, że jak ma wielu partnerów to od razu jest wyzywana od najgorszych, a facetowi, który zaliczył niewiadomo ile dziewczyn jeszcze się przyklaskuje i wmawia, że to bardzo dobrze, bo "przynajmniej ma doświadczenie; dlatego uważam, że lepiej mówić jedno, a robić swoje - żyje się tylko raz i lepiej zasmakować tego i owego :) do autora topiku: a nie wpadłeś na to, że może miała ochotę na seks? tak zwyczajnie, po prostu, bez zbednej filozofii. Kobiety też mają popęd, czy mieści ci się to w głowie? Tzw "porządność" (wymagana wyłącznie od kobiet) to wymóg maluczkich facetów, którzy się boją porównania przez partnerki z dużym doświadczeniem i "babć moherowych", których juz nikt nie chce, więc zieją zazdrością :P

Gość Gertrudaaa
jeśli ktoś nie jest w stanie zapanować nad swoim popędem, to ubogim i biednym jest :) 🖐️ akurat to nas odróżnia od zwięrząt 🖐️ i jest gwarantem jako takiej wierności (bo wierność to nic innego jak silna wola).

Ja wolę moralne i cnotliwe dziewczyny co się szanują. Uważam, ze przygodny sex nie przystoi porządnej kobiecie. Nie boję się porówniania bo ponoć jestem dobry w łóżku. Tylko brudna przeszłość i wielu partnerów w łóżku na karku obrzydzają mi kobietę. Odrazu wydaje mi się łatwa i puszczalska

Gość no to coś skrobnę
o wierności to możemy rozmawiac tylko jak sie jest w związku, a jak ktoś sobie żyje sam, to o co ci chodzi? niech robi co mu/jej się podoba

Gość cnotka niewydymka21
cnotki są ok,znudzone związkiem szukają potem wrazeń z innymi:):):):D

Gość no to coś skrobnę
zdegustowany ---> a sam sobie takie same zasady fundujesz, czy tylko wymagasz?