Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowany facecik

Kobieta chciała iść ze mną do łóżka na 1. randce. Czemu nie dbacie o porządność?

Polecane posty

Gość Gertrudaaa
jeśli autor miał względem niej poważne uwagi to jednak chodzi :)...bo generalnie po spotykaniu się, chodzi o coś więcej. inaczej ludzie by się nie wiązali.

Gość Gertrudaaa
poważne plany *

Gość ja znam powód
Widać, panie porządny, wyglądałeś na puszczalskiego :D

Gość Gertrudaaa
może być też jeszcze coś: może tak na nią podziałałeś :P

Gość 4432
no to coś skrobnę - smieszne sa te twoje wymowki o zasciankowosci i moherach. A prawda jest taka, ze nie mowicie, bo dobrze wiecie, ze zaden facet z taka dziewczyna nie bedzie chcial byc.

\"Zdegustowany facecik\" czyli Tobie wolno mieć partnerek ile zechcesz \"ponoć jesteś dobry\"...A czy zastanowiłeś się co mogą sądzić zatem o Tobie kobiety?Niezły kurwiarz z Ciebie

Gość Gertrudaaa
a w ogóle te argumenty z porównywaniem są co najmiej śmieszne :D dobrze że mało kto tak myśli, bo wiecie na tle prostytutek czy męskich żigolo, tacy zjadacze chleba, i nawet wy doświadczone, wypadałybyście kieeepściutku, więc berło dla waszych facetów, czy kobiet.

Gość a czego sie spodziewales
po Polkach?

Nie poszedłem z nią do łóżka. Szukam miłości, a nie przygód. A spałem tylko z moją byłą dziewczyną. Nie kumam kobiet, które nie boją się opinii łatwej i puszczalskiej. Na szczęście wolę kobiety bardziej wstrzęmięźliwe ;)

chyba to znow ten sam idiota pitoli jak potluczony, powrocil ze swoim beznadziejnym tematem jak bumerang. Dziewczyna chciala sobie strzelic szybki numerek i osrac gamonia a on teorie glupkowate wysnuwa.

ktoś sie pod Ciebie podszywa Zdegustowany, wcześniej przeczytałam że miałeś conajmniej kilka dziewczyn...Jeżeli miałeś tylko jedną dziewczynę to pełen szacuneczek dla Ciebie...Musisz też poszukać dziewczyny o takich samych wartościach.Uwierz, że nie wszystkie są dziwkami ;)

Gość 4432
a skad ty mozesz wiedziec, ze nie wszystkie sa dziwkami, jak sama popierasz wypowiedzi dziwek ("no to coś skrobnę")

Gość no to teraz rak
nie wszystkie. byłam w 3 związkach, nie były to tygodniowe znajomości, dłuższe, i żadnym nie uprawiam żadnego rodziaju seksu, nie dlatego, że nie miałam ochoty. ...Moja silna wola to dla mnie niezależność od innych facetów - bo czekam na tego konkretnego. I niech inne mówią, że jestem moherem, czy tępym bazylem, grunt, to żyć w zgodzie z sobą. Mam w nosie porównania - jeśli taka jest zasada związku, to ja dziękuję, postaję: bo przecież zawsze będzie ktoś lepszy i któs gorszy.

Gość zielonooka czarowcnica
4432 jestem tolerancyjna

nikt nie mowi. ze jak facet mial 100 kobiet w wieku 25 lat to jest cnotliwy i nalezy mu przyklasnac ! bycia szmata / kurfiarzem nie nalezy rozgraniczac na plec, ale na sposob zycia. jesli ktos daje doopy juz na 1szym spotkaniu, mial naprawde wile przygodnych numerkow i ogolnie nie szanuje zwiazku, milosci i seksu to jest szmata i cwelem. ja nigdy nie patrze na plec, dla mnie bycie szmata to bycie szmata - ocenia sie zachowanie ludzie. ja nigdy nie spojrzalem i nie spojrze dobrym okiem na kobiete ktora chce sie ze mna pipeprzyc juz na 1 randce, ale podobnie nie mam takich kumpli ktorzy by tak robili. sa tacy, moi przyjaciele do nich nie naleza. ale jest pewna grupa ludzi, stereotypowo powiem \"bywalcy dyskotek\" ktorzy daja dupy i biora dupy na lewo i prawo. kwestia otoczenia w jakim czlowiek zyje, ja wsrod ludzi dojrzalych, nietkorzy z was zapewne tez, reszta wsrod kurwiarzy i szmat niestety :/

Zdegustowany facecik \"Nie kumam kobiet, które nie boją się opinii łatwej i puszczalskiej. Na szczęście wolę kobiety bardziej wstrzęmięźliwe.\" Co z Ciebie za mężczyzna??? Wstyd:o:o. To indywidualna sprawa kiedy para uprawia ze soba seks. Ale Tobie widzę zalezy na opinii, tylko czyjej?? Ja nie kumam takich pozerów jak Ty.Umówiłeś się z nią, może miala prawo przypuszczać że tez masz ochotę. Moze ona i była łatwa ale z Ciebie to nie facet!! Wstrzęmieźliwe czy dobrze grające??? Co się z tymi facetami porobiło, żenada, gdzie ten testosteron? Zebyś trafil na taką co udaje cnotkę a połowe osiedla ją miało, to by Ci się należało:D:D

i tak trzymaj. Jestes porządnym facetem - i takich jak ty kobiety szanują. Ja nie mogłabym szanować faceta który za szybko chciałby wchodzic mi do łózka. Wydał by mi sie łatwy i puszczalski i od razu pomysląlabym o nim, ze kazdej tak wchodzi:O a męzczyzna z zasadami jest o wiele bardziej interesujący . takiego chce się poznawać:D:D:D szanujcie się faceci!!!!!! :classic_cool: PS> dobrze zrobiłes ze nie dałes tej szmacie, moze wliczyłaby cię w poczet swoich zdobyczy i chwaliła koleżankom, ze cie miała bo byłes łatwy.. laski tak robią.. nie wszystkie na szczescie:)

Gość mmmmmmmmmmmmmm
Dobrze prawisz Japonka!! Myślę,że gdyby się z nią przespał to na pewno wszyscy wiedzieliby , że jest łatwy.Bo tak one robią zaliczają a pozniej się chwalą zdobyczami. No a tak to widac że to facet z zasadami. Nie dajcie się wykożystywac kobietom. Bo one (oczywiście nie wszystkie) to tylko zaliczaja facetów no a na mężów szukają cnotki.No a na pewno gdybyś z nią wskoczył do łóżka na pierwszej randce to nic by z tego nie wyszło bo pomyslalaby, że jesteś łatwy. Uważajcie na casanówki!! Zaliczą i porzucą!!

mam was w dupie