Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trefny stańczyk

Kafeteriuszki, życzcie mi

Polecane posty

O Pani z kosą przybądź do mnie tej dzisiejszej nocy i zabierz mnie do swojego Królestwa :-) O Pani z kosą przybądź do mnie tej dzisiejszej nocy i zabierz mnie do swojego Królestwa :-) O Pani z kosą przybądź do mnie tej dzisiejszej nocy i zabierz mnie do swojego Królestwa :-) może przybędzie :-)

Gość panninnka
raczje przybedziesz, ale z Nią M. do jej pokoiku na kawke i cos słodkiego:) zobaczysz motyle nie tylko w brzuchu ale i na..;) jak pojdziesz to zobaczysz:P

Stańczyk, ja mam dla Ciebie taką radę. Idz do lasu, odetchnij świeżym powietrzem. Głęgoko. Wybierz drzewo. Takie najgrubsze. Stań jakieś 50 do stu kroków od tego drzewa. Koniecznie przodem. Pochyl się lekko do przodu. A potem biegnij! Biegnij, Stańczyk biegnij! I w żadnym wypadku nie zwalniaj! Może to załatwi twoje problemy?

trefny----> umowmy Tomka z panninka czyli wodna:P Mysle,ze znalezliby nic porozumienia;)

Gość panninnka
sprytnie;) roniłem, ze tam byłem:) I co? I ona o tym wie :) sciagnałes ja :) zobaczyła cie trzeba było zwolnic usmiechnac sie i.. bylibyscie razme juz dawno:) nic straconego, znow tam badz:)

summaries----> Ty taki pobozny poddajesz sposoby na szybkie zakonczenie zycia??:P a to dobre:P

Gość panninnka
z wariatką? liczcie ze słowami!

trefny----> ja nie chce nic sugerowac,ale niektore wypowiedzi Tomka troche sa tak jakby w stylu panninki;)

Gość antykoza
raczej tomka w stylu trefnego.. a od wariatek niech Alke wyzywa! przydałoby sie, a nie caca się z nią jak zmiękł bo wielce łzy uroniła w lipcu 2005! a teraz co mi jest ok? tez mi przykro! zastnaow sie facet, ze osoba to tez ta ktora pisze a nie tylko ta ktorej gebe widzisz vis a vis\!

Gość antykoza
Nie czasy tylko taki człiowiek Byc z kims to kochac go byc mu lojalnym i wiernym umiec mu dziekowac, przepraszac, mowic tak i nie. Otwierac sie całym człowiek dochodzi do pleni siebie, z drugim człowiekiem jak ci obok nas tacy a nie inni my tez tacy jestesmy nasiakamy nimi

jestescie nudni :O bonne chance jakby to powiedziala madame versau :P dla nierozumiejacych to znaczy powodzenia :P

Gość panninnka
a o kim mowisz o alce? tak te jej pokroju widzą faceta jak mu konto urosnie:) fakt a co z ta co pokochała Jego? Jego podejscie do zycia, stosunek do innych, poczucie humoru, ciekawosci itp:)?

Gość niby ją kocha
własnie a gdzie przepraszm? jakos łzy alki zaraz go ujmowały juz lezał i brał caa wine na siebie a teraz co?