Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trefny stańczyk

Kafeteriuszki, życzcie mi

Polecane posty

summaries----> wlansie,liczy sie zycie! wiec przestan sie uzalac jakie to dziewczyny sa zle i czekac na wrzesnie, czy tam grudnie na cud tylko zacznij dzialac:O

stanczyk----> powstaniesz jak fenix z popiolow i znajdziesz inna;) Nie sluchaj tylko Tomka :D;)

nie znajdę inną ja mam akurat taką przypadłość że podobają mi się tylko te ładne a te akurat są już zajęte a jak nie to z kolei mnie nie chcą :-(

stanczyk----> no wiesz co!! ja jakos nie jestem zajeta [zart ;) ] prosze mi nie sugerowac,ze jestem brzydka :classic_cool:

nie jestem :( Czyli jak nie jestem zajeta to jestem brzydka, buuuuu:P

Stańczyku ja nie chcę żebyś się nie obudził. A jaki jest Twój wzrost skoro uważasz że przez niego nie masz dziewczyny?

Summaries ---> uroda jest pojeciem wzglednym, wiec te, ktore sa ladne dla Ciebie moze nie sa ladne dla innych;) masz wiec szanse;)

Stanczyk juz Ci to mowilam wiele razy ze Twoj problem istnieje w Twoim podejsciu do zycia a nie w wygladzie ani wzroscie :O i nie gadaj ze niscy (tego wzrostu co Ty) nie moga sie podobac, bo mnie olal niski i co mam powiedziec ?? :O

a jakbyś jakiejś brzydkiej się spodobał to co ?\" to bym dziękował Bogu że w końcu się jaka mną zainteresowała jak dotąd jednak żadna się nie zainteresowała ani ładna, ani przeciętna, ani brzydka

każdy lubi coś innego!Skąd wiesz czy jakaś dziewuszka nie marzy o Tobie nocami i czy nie przytula się do kołdry wyobrażając sobie że ona to Ty?

chyba jednak nie skoro mu sie M podoba :O Ty Tomek nie byles proszony o zdanie :O oboje jestescie siebie warci :O

ale mną naprawdę się żadna nie interesuje (no może poza tą z kosą ;-) ) więc w czym problem M. się nie liczy ja piszę o realnym zainteresowaniu a nie netowym

Gość madame verseau
własnie maj sie konczy:) a maj 2007 mial byc apogeum w stylu My:) do dzieła:)

Myślę że jeżeli jej jutro nie przywołasz to nie przybędzie. Zresztą ja jej nie pozwolę !

trefny----> nie tak latwo jest umrzec. Trzeba sie najpierw pomeczyc troche w tym zyciu;):P

Gość panninnka
jezeli faktycznie wrozka rzekla ci, ze w maju poznasz Tę:) to sam widzisz, ze człowiek majac nawet przeznaczenie jak sam mu nie dopomoze ono sie nie spelni. Mamy wole, rozum i czyny:)

muszę moje zycie straciło sens nie mam motywacji żeby dalej tworzyć (coś ale nie powiem co) kiedys chciałem tworzyć dla niej a teraz nie mam dla kogo :-(

Gość panninnka
nie mam motywacji żeby dalej tworzyć (coś ale nie powiem co) kiedys chciałem tworzyć dla niej a teraz nie mam dla kogo piekne:) I ona opadła z sił, bo bycie, to szczescie co ja daje:)