Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak to nie zart moja droga

pozdro dla pozdro600

Polecane posty

Gość Mr. Bilirubina
to paskudne, tak ograniczac fantazje i kreatywnosc mlodych :classic_cool: kto wie co taki jeden z drugim by Ci (na zajeciach) ustami zmajstrowali:classic_cool: ps. co dobre na kaca😭?

Gość na kaca dobra praca
:D

Gość Mr. Bilirubina
nie tego nie da sie tak, to taki mega kac:classic_cool: bardzo imponujacy, do tego lekko moralniakiem podszyty:D

Gość gość
Ech, czyżbyś schylał sie po mydło?:o😭A na kaca to pij sok z kiszonych ogórków, maslanke i łyknij 2 aspirynki.PS: Kac kupa już byłła?:(

Gość Mr. Bilirubina
tak jakby, w kazdym razie za duzo alkoholu i czlowiek dziczeje:classic_cool: chuc i takie tam byla piekna(kupa:D), troche z serca zaraz spadlo..balastu a o tym ze jest zle swiadczy fakt ze dzis jeszcze nie palilem:classic_cool: a Ty jak sobie w stulicy sobie radzisz?:classic_cool: wdychasz swierze powietrze? odzywiasz sie aby dobrze? cieple gacie nosisz?:classic_cool:

Gość gość
Świeże powietrze: 4000 substancji smolistych plus izo-propanol, i tak od rana do wieczora:o:(Odżywia mnie bufet - codziennie pierogi 😭dont łory, nosze ciepłe stringi :classic_cool:A Ty teraz 4 rok, czy piaty? Bo nie wiem i nie pamietam:oMiała ja Cie odwiedzieć w mieście, ale nie wypaliła mi konferencja:o W W zastepstwie tego niewypału jade w listopadzie na jakąś wieś , gdzie bedzie tylko hotel, a krowy, kury, świnie i takie tam 😭.Wiec nie wypijemy my piffka:o

Gość uwielbiam Cię normalnie
pozdro600 jesteś suuper!!

a ile ty masz lat??bo ja myślałam że nieco ponad 20??

Gość gość
No wstyd sie przyznać.....nie wiem, nie znam sie, ale może to juz taki wiek, kiedy trzeba fałszować swoją metryke :D Jak myslisz?:D Bo lat mam 27 już 😭

nie ... w porządku :-) myślałam tylko że jesteś młodsza :-)

w taki razie uwielbiam Cię jeszcze bardziej!!

qrwa.. nie umiem malowac paznokci :-/

Gość Mr. Bilirubina
dobrze dobrze 4 rok :classic_cool: jeszcze dwa lata blogiego opierrdalania sie:classic_cool:)) nie nosze stringow, wiec nie wiem, ale fakt taki jest, ze jak je widze wypelnione przyjemna trescia to robi mi sie goraco, akurat nie chodzi o kakaowe figury:D:O🖐️ no taki numer, szkoda, wielka szkoda:classic_cool:🖐️ ale ja moze niedlugo bede miec konferencje w Wawce, wiec moze od tej strony spobojojemy, ej wiejskie klimaty nie sa zle:classic_cool: tylko uwazaj zeby jakis miejscowy nie zaciagnal cie na kupkę z gnoju:classic_cool: na przanie sie w chlewiku.. ostatnio jakiegos prof. Wozniaka z Wydzialu Chemii UW widzialem w Telewizorni, patrzylem czy Cie gdzies tam w tle nie ma, ale tylko jakies pipety byly i inne takie:classic_cool: opowiadal o czyms niesamowitym, jakims osignieciu ale nie dotarlo do mnie za bardzo o co caman:classic_cool:

Gość gość
Lepiej że młodsza, niż że starsza;)Mam takiego kumpla - co sie zbliża do 30-tki, a jest tak zgredziały i zdziadziały, jakby miał 50:oKobiety nie - bo z domu wychodzi tylko do pracy i do teatru:oTylko poważne tematy........Maksymalna ilosc wlanego alkoholu/na miesiąc - jeden browar....Poczucie humoru wyrazone w liczbach: minus nieskonczonośćEch 😴

Gość gość
Hehehehe, z paznokciami też mam problem zawsze:DDlatego obcinam przy samym palcu i maluje tylko odżywką:D🖐️

a ja mam faceta po 30 lekko i 1 browar dziennie to minimum socjalne :-)

Gość gość
Wozniak.........yyyyyyyyyy, miałam z nim zajecia na studiach:o:(Wróg palaczy.

no ja maluję odżywką własnie ale mi się wszystko ciapcia..a robię to z 10 raz w życiu. kolorowych pazurów nie lubię

Gość gość
Jak facet przegina z browarami to też zle:oWłasnie ja nie lubie, jak gośc musi wlać tą przynajmniej jedna puche dziennie.....potem sie nie można do takiego zblizyć, bo wali jak z gorzelni, a seksić sie mu wtedy jak na złość chce, oj chce!:o

spierdalaj Idealisto i zmień wreszcie nicka bo Ci już chyba ktoś uświadamiał że idalista to nie to samo co idealny patałachu bury...

Gość Mr. Bilirubina
to rozumiem ze mialas przechlapane u niego?:classic_cool:

Gość Mr. Bilirubina
ja kiedys uslyszalem, ze lekka won alkoholu dziala podniecajaco:classic_cool:

to że mu się chce to mi nie przeszkadza akurat :-)

na mnie dziala podniecajaco tylko wtedy kiedy i ja sobie popije. z reszta wtedy wszystko dziala na mnie podniecająco. idealistokup sobie slownik, turlaj dropsa i mow mi tak jeszcze...

Gość gość
Kurde, ale nie izopropanol:o ?Nawet sobie nie wyobrażasz jak to capi, i paruje z zakreconych butelek, a takich probek z izopropanolem mam w pokoju ze 40...i tak mi to capi całymi dniami:oA co do Wozniaka, to miałam tylko wykłady. Raz pamietam, jak zrobił awanture na palarni, że śmierdzi na całym korytarzu przez nas.DI juz nie było wkrótce palarni na wydziale:o

Gość gość
Ja juz nawet chciałam kupić Ideałowi słownik, ale nie wykazał zainteresowania:(:o

zapewne wstyd mu sie było przyznać że nie potrafi z niego korzystać :-) ten typ tamk ma hehe

Gość Mr. Bilirubina
co to za stulej ten idealista? i czemu ciagle tak pierdzi na Ciebie, jakas milosc niespelniona?!:D

Gość gość
Nie obrażaj stulejarzy B 😠Żaden to stulej, tylko Łukasz Żywe Gówienko. Lubie go tyrać :classic_cool:

oglądał jakiś kiepski film sf i teraz zasnąć nie może biedactwo :-( idealisto! zaopatrz się w słownik! może być uzywany. zapoznaj się z pewnymi terminami i dopiero wtedy do ludzi. i nie oglądaj późno w nocy strasznych filmów bo będą Ci się po nocach śniły...