Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

COmamZtymZROBIC

Prosze pomóżcie mi!!!Niewiem co mam robic.Zostać czy wyjechać?

Polecane posty

Cześć!!!Chciałabym wyjechac za granice zarobic kase,ale mój narzeczony niechce,mieszkamy razem planowaliśmy ślub,ale teraz to niewiem czy wogóle do niego dojdzie,bo to logiczne,że jak wyjade sama to on mnie zdradzi i wtedy bedzie koniec miedzy nami.Co mam zrobić?

Gość Aga hehehe
Wyjeźdzcie razem

Gość niezłą logike wyznajesz
nie musisz wyjeżdżać - on cię może zdradzić nawet jak będziesz obok :O

Gość helenka 23
ja radziłabym wyjechać Wam razem. po pierwsze we dwoje zawsze raździej a po drugie nie trzeba śmiertelnie tęsknić za tą drugą osobą ;-)

dlaczego zakładasz ,że to On Ciebie zdradzi??? przeciez równie dobrze TY mozesz poznac kogoś, zachłysnąć się życiem- nie zarzekaj sie ,że nie... to jest to niepoznane=nowe=wciagające ja też stałam przed takim samym wyborem...zostałam- teraz mam męża, dziecko w drodze.... niby ok ale żałuję tego co nie było- rozumiesz? wiem ,że dużo mogłam jeszcze zobaczyć, zrobić,- sama dla siebie- rozwinąć się a nie zrobiłam tego .... to Twój wybór- wiem ,że trudny ale Twój pomyśł,że nawet jeśli nie wyjedziesz Twój mężczyzna może Ciebie zdradzić- nie musisz wyjezdzać..ale rónei dobrze taka odległość i rozstanie może Was jeszcze bardziej połączyć... niestety NAJKRÓTSZE TAK I NIE WYMAGAJĄ NAJDŁUŻSZEGO ZASTANOWIENIA

Gość lady in orange
losy w życiu różnie się układają... skoro teraz masz tę świadomośc, że jak wyjedziesz to Cię zdradzi to poco chcesz się wiązać z nim przed Bogiem? A co z przyszłością? Będziecie małżeństwem i On wyjedzie w delegacje z firmy, w której będzie pracował. I co wtedy??!!! Będziesz wiecznie się zastanawiała czy noce spędza sam czy z jakąs kizią? Wiesz na starcie co Cię czeka a się w to pchasz... !! Jedź. Poznasz swoje i Jego uczucia. Potraktuj to jako okres próby Waszych uczuc. Pozdrawiam

Dziekuje za odpowiedzi.Tzn to nie jest tak,ze ja jestem pewna,źle to napisałam,bardzo sie boje zdrady.Mam rodzine za granica,która załatwi nam prace,niejedziemy w ciemno.Staramy sie o maleństwo i wiadomo utrzymanie,a ppozatym na ślub tez nam nikt nie da.Sama już niewiem co robić.

Gość AAAAAAAAAAaaaaa
Jednego nie czaje "załatwi nam prace". To w koncu jedziecie razem?