Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawellll27

seks z piekna nieznajomą

Polecane posty

Gość pawellll27

Opoqiwm Wam historie z wczoraj. Jechałem z tą kobietą pociągiem. Siedzieliśmy naprzeciwko siebie, widziałem, że ona ma obrączkę na palcu. Ja też miałem. Nic nie mówiliśmy, tylko każde z nas patrzyło, zerkaliśmy ukradkiem na siebie i odwracaliśmy wzrok, udając, że interesuje nas widok za oknem albo artykuł w gazecie. Obok siedział jeszcze jakiś facet, jadł pomidory i mlaskał, to mocno komplikowało sytuację. Ona patrzyła bardzo wymownym wzrokiem. Wiedziałem, że jest skrępowana, że chciałaby się odezwać, ale ten z pomidorami przeszkadzał. W końcu pociąg gwałtownie zahamował i jej bagaż spadł z półki. Chwyciłem go w locie, ona także trzymała obie ręce na tej walizce. Powiedziała, żebym jechał z nią. Tak po prostu, jakby to była najnormalniejsza rzecz na świecie. Pojechałem, patrzyłem, jak pociąg mija budynki stacji, na której miałem wysiąść, i pojechałem dalej z nią. Nic nie mówiliśmy. To był najlepszy seks, jaki mi się trafił w życiu. Nawet nie wiem, jak ona miała na imię. Po prostu wyszedłem i wróciłem do domu, nikomu nic nie mówiąc. Żona trochę się denerwowała, bo myślała, że coś mi się stało, ale ją uspokoiłem.

Gość oj chłopcze chłopcze
to z artykułu na stronie głównej

a teraz biegusiem do lekarza po testy na hiv , chlamydie albo jakiegoś innego syfa.. to typowa meska fantazja i zupełne nie realna.

Gość biała stokrotka
nie tylko nawet po seksie ze znajomą długoletnia co to szlocha w rękaw ze ona wierna męzowi itp tez trzeba takie tetsy zrobic w koncu nie musiała byc wierna koledze..i mogła i napewno spała z innymi jak i z nim spała np w grudniu 2002 z kumplem, a w marcu lutym 2003 z nim itd w 2002 w lutym z nim a juz potem z innymi np murzynem, anglikiem itp

Gość ziiiummm
Pewnie masz HIV jak stąd do bambusów w Afryce...no i nie zaponmnij o testach na przeciwciała HCV HBS.........i odczyn kiłowy...pewnie jestes zasyfiony jak od Bałtyku do Tatr.I pewnie masz wesz łonową:D:D:D Milych wakacji:P

Gość biała stokrotka
hihi kara bedzie taka, ze z ukochaną bedziesz zawsze w gumce:) a co, jeszcze ja czyms zarazisz.. najbardziej brzysze sie tej dziwki.. nie wiadomo z kim sapała.. anglicy, murzyni, torun i wawa londyn;O fujjjj pewne choroby wychodzą po latach a im bogaci ludzie tym wiecej chorob a ona chetnie tyłka daje na imprach dzis to ohyda kogos pocałowac w usta.. nawet kobiete bo nie wiadomoc or robiła:O