Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mnami

A chodzcie zrobimy se zbiorowa masturbacje

Polecane posty

Gość mam sciagnac gatki
i laskotac sie po cipeczce

no dobrze wiec bedzie nas narazie tylko 2 tym lepiej.Od czego zaczniemy facet?jak sadzisz? Ps. co tam 1 raz w ciagu dnia

Gość ja juz przygotowana
spodenki opuszczone do kolan, majteczki zsuniete i paluszki gotowe

Gość ktora mam zmacac
ktora mam zmacac?

mniami Ja i tak to robie po wstaniu z łózka i przewd pójsciem spać. Ale nic nie stoi na przeszkodzie by częściej jesli byłaby taka zabawa ;-) Kurcze, szkoda że nie mamy kamerek. Ja bym popatrzył jak bawisz się muszeklą a ty jak ja macham ogonkiem ;-) Muszę kupić kamerke internetową

koniecznie musisz kupic moze faktycznie sie zabawimy.Przyznam szczerze ze jeszcze nie uzywalam jej do celow erotycznych, ale kto wie....jakos przy Tobie mam śmialosc sie pokazac-obdarzam Cie zaufaniem sama nie wiem dlaczego tak sie dzieje

ALE TO NIE JA!!!!! KOCHANA PODSZYWACZKO - TROSZKIE CI DO MNIE BRAKUJĘ ALE I TAK CIĘ LUBIĘ :)

zadna podszywaczka,wypraszam sobie mam inny nick Facet nazwales mnie gnida odwoluje nasza potancowke jesetm obrazona na maksa

skoro nie widzisz wyraznej roznicy miedzy mnami a mniami to Twoj problem.istnieje cala masa nikow o podobnej pisowni, wiec nic nie tlumaczy twojego zachowania. A moglo byc tak pieknie....;)

kolejny podszywacz tylko że z kropką :O co za czopy !!! Tak jak podszywy pod Lusesitę czy Pozdro600 . Niektórzy podpisują się Lusesita de Milagros Dolres (połykając \"o\") inni Pozdro6OO lub Pozdro 600.Przecież widać że to podszywy 😠

no dobrze juz dobrze nie gniewam sie przeciez chociaz nie spodziewalam sie po Tobie takiej reakcji

sorry wielkie ! Miałam na myśli tego podszywacza bez kropki! Najmocniej Cię przepraszam 🌻 👄

A może ktoś po prostu chce się zalogować, nie wchodzi mu nick bo jest już zajęty to lekko go tuninguje by móc się zalogować i nie jest to żadne podszycie? Jak ktoś się loguje tzn., że raczej jest nowy, więc nikogo tu nie zna..więc pod kogo ma się podszywać? P prostu wpisuje...

łooo ! Mam już swojego własnego podszywacza :D do nogi ! :D

Gość no ale facet
jak to facet za glupiutki chyba jest zeby na to wpasc

facet mam duze poczucie humoru:) nie wyszedles na idiote:) kochana podszywaczko - mnami- to może dodaj sobie jakas cyferkę do nicu?- tak żeby już nikt nie miał wątpliwości:)

pomarańczo : ja jestem sam sobie winien że pisałem na kilku topikach na raz i efekt pośpiechu - przeoczenie. I jesteś pomarańczą więc sie ode mnie odczep.