Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dociekliwa osóbka

panowie jak mamy robić wam lody skoro wasze penisy śmierdzą??

Polecane posty

Gość Petefakt
Dziewczyny nie martwcie sie o nasze penisy, a zacznijcie myć zęby bo jak robicie loda to musicie mieć czystą buzię. Faceci brudasi ? Ahhh nie bede juz was krytykował ale to nie nam śmierdzi śledziem z majtek .....

Gość o jeju
smierdzi sledziem jak sie pipki nie myje , te co myja to nie smierdzi :] szkoda ze trafiasz na takie baby :D

Gość życiowy nieudacznik
Petefakt; a to przy lodzie, twój mały czuje ze laska ma nieumtye zęby? ;-) Ale pojechałeś z tym tekstem hehe.

Gość Sroka_666
fiut Putina nie śmierdzi ;D

Gość Czysciochchchch
Buahahaha , jezeli dajesz doopy jakiemus smierdzacemu smieciowi to co sie dziwisz ze jego kootas smakuje moczem .

Gość qwerty20 xxx
Mój facet zawsze po sikaniu myje w zlewie. Na początku się z tego śmiałam i w lekkim szoku byłam, ale teraz to doceniam ^^. Można się kochać spontanicznie i mam pewność, że brzydkiego zapachu nie poczuję. Ja o higienę też bardzo mocno dbam (nie aż tak, żeby się myć w zlewie :E), tak więc można poszaleć kiedy się chce ;). Nie wiem na jakich facetów trafiła Autorka, ale współczuję szczerze. Z drugiej strony, to trochę źle o Tobie świadczy, skoro mimo takiego smrodu robiłaś komuś loda :/.

Gość no jak zle swiadczy
raczej dobrze - wytrzymala jest :) A tak serio - zapach moze powstawac przez kilka czynnikow. Najprostszy to choroba. Sa rozne, takze nie bede sie rozpisywac, ale jak cos smierdzi to pewnie cos jest nie tak i trzeba by odwiedziec lekarza (urolog, dermatolog). Dwa to zbyt czeste uzywanie sprzetu i po uzyciu nie umycie go. Penisa trzeba dobrze umyc po uzyciu bo jak sie tego nie zrobi to plyn ejakulacyjny, sperma i rozne takie beda tam tkwic i zaczna wydzielac wlasnie niezbyt fajny zapaszek. Do mycia polecam plyny do higieny intymnej albo mydlo z naturalnym pH. Trzy - no po prostu trzeba sie umyc od czasu do czasu (mam nadzieje, ze takich swin nie ma na swiecie co by sie nie myly, ale na wszelki wypadek napisze).. Sam mam problem czasami z tym - raczej z powodu #2 - w nocy czasami po zabawie nie chce mi sie isc go myc i tak do rana sobie spi. Rano oczywiscie wyziewy az ja czuje, a potem trzeba z dwa razy plynem zeby sie tego pozbyc. To tez ma zwiazek z pH skory - kazdy czlowiek ma inne i kazdy czlowiek inaczej reaguje na detergenty, bakterie itp. Kazdego pot na przyklad inaczej pachnie. Takze tutaj nie ma zlotego srodka na wszystko. Trzeba indywidualnie.