Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milczy juz bardzo długo

Chłopak złamał noge i milczy

Polecane posty

Mam 24 lata, zaraz po maturze zaczełam chodzic z takim jednym chłopakiem z klasy, z którym sie przyjazniłam. Byliśmy ze sobą ponad rok ale wszystko sie rozsypało. Byliśmy młodzi, narwani i głupi. Nie wazne. Jakies 3 miesiące temu on do mnie napisal maila. Strasznie sie zdziwiłam bo nie sądziłam , ze kiedykolwiek sie odezwie do mnie ale było mi milo. Poniewaz ja nie mam nikogo zgodziłam sie z nim spotkac i pogadac o starych czasach. Spotkaliśmy sie w dzien kobiet, bardzo miło si erozmawiało i on zaproponował zebysmy sie jeszcze kiedys spotkali. Przez jakis miesiac rozmawialismy na gg....oboje konczymy teraz studia i mamy sporo nauki z tym związanej ale jakos postanowilismy ze sie spotkamy. Umówilismy sie na jakis dzien ale jemu nie bardzo pasowało wiec napisałam do niego ze ok mozemy w inny dzien tylko niech napisze kiedy. A on milczał. Nadszedł dzien , w którym wczesniej mielismy sie spotkac a ja dostałam od niego smsa ze lezy w szpitalu i ma złamana nowe i ze nasze spotkanie musimy przełozyc na troszke pózniej. Zmartwiłam sie i napisałam do niego jak sie czuje i czy to cos powaznego oraz w jakim jest szpitalu bo chciałam go odwiedzic. Ale on nie napisał. Próbowałam dzwonic - nie odbierał....po paru dniach napisałam znów jak sie czuje ale on nie odpisał:( nie wiem o co chodzi??? juz chyba miesiac inoł od tego złamania nogi ( o ile to prawda) i nie wiem czy jeszcze raz spróbowac napisac do niego smsa??? w tym czasie był raz na gg ale nie odzywał sie do mnie a ja nie pisałam do niego i nie wiem co teraz mam zrobic i co myslec??? pomózcie:(

Gość helenka 23
powiem Ci, że jakiś dziwny ten gość. sam nie wie czego chce. na Twoim miejscu zerwałabym z nim wszelkie kontakty

Gość endorphine
nie pisz... jesli rzeczywiscie mu zalezy to poczuje sie zagrozony i sam zacznie o ciebie zabiegac. zaden chlopak nie lubi byc zaglaskany jak male kocie i juz szykowany do slubu... niech to on o ciebie zabiega to ty jestes kobieta. daj mu sie odezwac jesli nie wykorzysta swojej szansy to pomachaj mu na dowidzenia

ciągle bije sie z myslami po co pisał po tylu latach ??? mógł mi otwarcie powiedziec, ze wybacz ale nie mam ochoty na spotkanie ale on milczy. Nie bede sie napraszała i ciągle do niego wypisywała ale to strasznie dla mnie głupie i dziecinne . Jak mam postapic jak go spotkam kiedys na ulicy??? on taki sam był jak razem chodzilismy ale myslałam ze z tego wyrósł:(

Coś tu nie pasuje: większość ludzi, którzy choćby mgliście myślą o odbudowaniu związku, albo przynajmniej odbudowaniu jakichś pozytywnych relacji z radością zareagowałaby na sugestię odwiedzin w szpitalu. Gdyby jakaś moja była partnerka chciała mnie odwiedzić w szpitalu odniósłbym się do niej z większą przychylnością i ciepłem niż do kogoś, kto po prostu dal się zaprosić na kawę, albo nawet mnie zaprosił.

a ja nawet nie wiem gdzie on lezy, w jakim szpitalu, czy jeszcze tam jest i najwazniejsze czy tam w ogóle był a nie wymyslił tego zeby sie nie spotkac , tylko dla nie to kretynska wymówka:( wszystko bylo ok, rozmowy o studiach, pracy, wspomnienia i nagle ciach....kontakt sie urwał bez zadnego wyjasnienia:(

Gość endorphine
bede szczera ( i zaraz znow mnie opieprza ale trudno ) byc moze ogladal stare zdjecia i sentyment go ruszyl chcial sie z toba spotkac... rozmawialo sie milo, ale moze wcale nie tak milo jak zdawalo sie tobie :) moze chetnie utrzymalby kontakt ale raczej niezbyt bliski... i jak zobaczyl ze ty znow piszesz i piszezz, wybaczasz i ciagle jestes gotowa leciec na kazde skinienie to jakby ... znudzilo mu sie?

na jakie skinienie???? przeciez to ja z nim zerwałam....poza tym mógł powiedziec otwarcie ze nie ma ochoty jednak na spotkania....i nie wypisywałam do niego ciągle i ciągle tylko 2 smsy !!!