Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linuxia

Dziwny śluz...Help !

Polecane posty

Gość linuxia

witam chciałabym sie spytac o konsystencje sluzu otóz od dosc dawna bo juz 5 miesiecy biorę tabletki anty i teraz jest 3 tydzien opakowania i zauwazyłam u siebie biały śluz nie gęsty lecz troche wodnisty...czy to oznacza ze mogły wsytąpic u mnie dni płodne...wiem ze śluz przezroczysty oznacza dni plodne no ale zaczynam sie niepokoicz....dodam ze mam niewielką nadzerke...pozdrawiam i proszę o odpowiedz

Gość linuxia
hallo odpowie ktos ??

Gość linuxia
chyba niepotrzebnie pisałam :(

Gość doda-ajj
hej-już o tym pisałyśmy ale ok-hej taki śluz przypominający troszke śmietankę??i beirzesz długo juz tabsy??nie pieczenie swędzi,ale dziwnie wygląda i widać ga nawet podczas stosnku?

Gość linuxia
biore tabsy od 5 miesięcy albo juz nawet 6 i podczas stosunku tez mi sie sporo wydziela śluzu a nie swędzi mnie nic ani nie piecze

Gość linuxia
jest taki białawy

nie panikuj, a tak poza tym to co to za marudzenie? przecież czekasz na odpowiedź 20 minut a nie trzy dni, wiec czego sie krzywisz? no dobra koniec reprymendy :) taki śluz może występować, ja cały czas taki miałam podczas przyjmowania tabsów, to jest normalne, przecież branie tabsów nie powoduje że pochwa jest całkiem such, no dobra przynajmniej ni powinno.

Gość linuxia
oj przyjmuje reprymende i okazuje skruche ;) mam nadzieje ze to nie oznacza płodnych dni no przy tabletkach to raczej neimozliwe biore zawsze to tej samej godzinie ale zdziwiło mnie to bardzo i wolalam spytac kogos doswiadczonego mam nadzieje :)

oj doświadczona jestem, brałam je 4,5 roku, nie biorę od 3 miesięcy, więc wiem co mówię :)

Gość linuxia
acha czyli mam sie niczego nie bac jestem zabezpieczona i bezpieczna?? :)

no tak. podczas brania tabsów nie ma owulacji. jakby sie nawet pojawiła to śluz byłby inny. a ten jest normalny fizjologiczny i już :)

Gość linuxia
dzięki za pomoc ;)