Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaBsFa

przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna

Polecane posty

Gość Atak z boku
Dla mnie to iluzja.

Gość JaBsFa
Juz nigdy nie nazwe zadnego faceta ,,moim przyjacielem" mam do tego uraz

Gość zboczona starucha
Kiedyś (za panieńskich czasów) zaprzyjaźniłam się z bratem mojej koleżanki. No i jak to zazwyczaj bywa, zakochaliśmy się w sobie (tak myśleliśmy) i wylądowaliśmy w łóżku. To był mój pierwszy raz i to była kompletna porażka - miłość przeszła jak ręką odjąć. Chłopak z poczucia obowiązku, że mi cnotę odebrał, chciał się żenić. Ale mu powiedziałam że wolałabym abyśmy zostali tylko przyjaciółmi. Normalni wtedy słyszałam jak mu kamień młyński spadł z serca :D No i faktycznie później przez lata byliśmy przyjaciółmi takimi od serca i bez żadnych podtekstów erotycznych. Nawet z kłopotów sercowych mogliśmy się sobie zwierzać. No ale w końcu rozjechaliśmy się w różne dalekie strony i się urwało. Tak więc jest możliwa przyjaźń, ale chyba zawsze musi przejść etap łóżkowy ;)

przyjaz miedzy kobieta i mezczyzna jest mozliwa. w zyciu mialam kilka przypadkow, ze zaczynalo sie od przyjazni, ale nie wyszlo bo on chcila czegos wiecej. ale kilka takich przyjazni przetrwalo do dzis - mam przyjaciela ze studiow i kilku jeszcze z czasow liceum. to zupelnie inna przyjazn niz mam z dziewczynami - ta z facetem nawet wydaje mi sie \'lepsza\' bo facet zawsze prawde Ci powie a przyjaciolka czesto owija w bawelne zeby Cie nie urazic

Gość _KiKi_
Czasem po tym ,,etapie łożkowym" trudno odbudowac dawne relacje

Gość albo najlepiej
już na początku przespać się z kumplem i pozniej jest z glowy ;)

Może jedno drugiego nie wyklucza? (sex i przyjaźń?) Znam się z pewnym gościem od 16 lat.( od kilku lat każde z nas ma własną rodzinę )Zawsze utrzymywaliśmy ze sobą kontakt przez te lata ,od początku znajomości proponował mi sex :-p, ale nieraz zupełnie poważnie mi mówił że zawsze będe mogła przyjść i tak po prostu przytulić się do niego ( niekiedy bardzo pragnę tego) ,że dogaduje się ze mną najlepiej na świecie ...magiczne chwile dla mnie,spacery po lesie za rękę :-)Ma bardzo zazdrosną żonę więc widujemy się rzadko ,ale czuje że jesteśmy przyjaciółmi pomimo tych propozycji seksualnych :-D,naprawdę jest kimś bardzo ważnym w moim życiu ,na sex się nie zgodziłam bo bałam się że potem się wszystko pogmatwa i że bedę tego bardzo żałowała ,tak więc pomimo tych jego propozycji nie przestał być moim przyjacielem:-)

przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna jest niemozliwa, no chyba ze on jest gejem a ona lesbijka, inaczej iedno z nich sie oszukuje , ludzi i liczy na cos wiecej niz tylko przyjazn kiedy inne nie chce nic wiecej niz przyjazn

Czerwonego wina smak a jestes pewna ze ten twoj przyjaciel nie ma ochoty na ciebie PS.poza tym na tym forum to sie generalizuje jak cholera, bo zeby pisac dokladnie i poracowywac kazda mozliwa opcje to czasu nie ma

zaklinacz oczywiście to subiektywna ocena, ale znam go 10 lat i jestem pewna, on jest żonaty a ja mam kogoś, znamy się dobrze często spotykamy, jesteśmy jak jedna dusza i jego żona to zaakceptowała, o erotycznym podtekście z mojej strony nie ma mowy a on też raczej nie ma takich zapędów, to niezwykły facet jest.

Czerwonego wina smak moze tak ci sie trafilo ze oboje na siebie nie dzialacie w sposob fizyczny , ale macie silna wiez emocjonalna ( przyjazn ) i dobrze sie wan gada ze soba i spedza czas razem. moge ci tylko pogratulowac

dokładnie tak, więc nie generalizuj, że to niemożliwe, ludzie często oceniają wg siebie, są opętani seksem i myślą że każdy tak ma, taka choroba;)

Czerwonego wina smak ja mam dziewczyne od prawie dwoch lat , razem mieszkamy poltora roku, nie ogladam sie za innymi , nie mysle o zdradzie, mam kolezanki ( ale nie przyjaciolki ) nie mam ochoty ich bzyknac, one szanuja moj zwiazek i tez nic nie robia w tym kierunku zeby mnie zaciagnac do lozka ... wiec prosze cie nie generalizuj bo nie wszyscy faceci mysla fjuutami

Gość sophie...
"Przyjazn miedzy kobieta, a mezczyzna zawsze konczy sie miloscia" H.Sienkiewicz

Czerwonego wina smak wcale nie napisalem ( miedzy wierszami , pod, nad, ani z boku ) ze mam ochote bzykac kogokolwiek poza moja pania , ktora zreszta potrafi mnie zajezdzic do nieprzytomnosci ( co wyklucza ewentualne zdrady bo sily juz nie mam :P ). Naprawde nie kazdy men mysli fujara, i caly czas weszy gdzie by tu tego kutaska wsadzic

czerwonego wina smak----> masz rację powinnam napisać \" co do zasady kończy sie miloscia........a jak nie miloscia to przynajmniej sexem\" widzisz u mnie bylo z tym przyjacielem odmiennie- on się zakochal a ja go traktowalam - po braterskiemu- przyjazn sie skonczyla

Gość taka jedna M
pewnie tak jak nie wszyscy lubią cycate blondynki,ile osób tyle opini...ja bynajmniej nie wierze w przyjazn męsko damską

Czerwonego wina smak nie mam zalu do ciebie :) tylko chcialem rozwiac watpliwosci, bo ja juz dzisiaj mialem pieklo przez to ze nie wyrazam sie jasno i co poniektorzy gimnazjalisci ktorzy dopiero opanowali umiejetnosc czytania mieli mi to za zle, a swoja zlosc przelali na mnie w niezbyt kulturalny sposob

zaklinacz to tylko forum, nie przejmuj się gimnazjalistami :) 🌻 taka jedna M nie musisz wierzyć, ja w sumie tez nie nie wierzę, ja to wiem. jeszcze jedno chciałam powiedzieć, bardzo lubię mężczyzn i mam kilku przyjaciół, dużo zależy od kobiet, żona jednego z nich czuje się zagrozona, jest bardzo zazdrosna, sama nie przychodzi na spotkania - jest uczulona na sierść, a wszyscy mamy zwierzaki- i często uniemożliwia jemu, teraz jest w ciąży więc się nasiliło.

z własnego doświadczenia wiem, że przyjaźń między kobieta a mężczyzną nie istnieje... może na początku... prędzej czy później jedno albo drugie chce cegoś więcej... być może się mylę... ale piszemy wg własnych przeżyć :)

..a ja wiem, że przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest możliwa.. to zależy jaki kto ma charakter, ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie i tego faceta, który jest moim najlepszym przyjacielem.. pozdr.. 🖐️