Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana19

Naczyniak prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Zdesperowana19

mam naczyniak wypukly, nabyty w dziecinstwie, gdy bylam mala mialam go leczonego poprzez naswietlanie po skonczeniu zabiegow znacznie on sie pomniejszyl do 18 roku zycia mial zniknac prawie ze calkowice, jednak tak sie niestalo :-( jest on w widocznym miejscu bo na gornym uscie, podobno od smoczka tak mi sie stalo :-( strasznie mi to przeskadza, mam zaniżoną samoocene przez to, czesto ludzie też kierują złosliwe uwagi pod moim adresem z tego powodu ;( i wogole chcialabym coś z tym zrobic chodzilam do zwykłych dermatologów ale oni mówili ze i tak bardzo dobrze sie zagoił a jesli bym chciala go usunac całkiem to tylko plastycznie :-( Miał ktoś podobnie?? Gdzie można wykonac taki zabieg?? Napewno jest on płatny , ale w jakich granicach?? Prosze o pomoc :((

Gość Zdesperowana19
Najlepiej gdyby można było przeprowadzic taki zabieg gdzies na śląsku.. Pomoźcie :-(

Gość Zdesperowana19
Nikt niechce pomoc ;(( Pomozcie !!

Gość balabym się to ruszać
mój mąż też ma takiego naczyniaka na udzie :( (tak sądzę,że to naczyniak- jajowaty, czerwony guzek) nie moge za nic wykopać do dermatologa :(

Gość Sloncus
siema mam naczyniaka plaskiego na twarzy... chodze na zabiegi i pomaga. efektgy sa niewielkie ale zawsze sa:) jesli kgtos chce wiedziec cos wiecej piszcie na maila. pozdrowionka