Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nimo_21

Jest może amexii ???

Polecane posty

Gość ssdwert
Jasne ... napewno jest gruba i brzydka i tylko sie podlizuje Stańczykowi bo ona mu do piet nie dorasta

Gość ssdwert
ciekawe czy taka śliczna zdolna piękna dziewica tak to ideał a takich nie ma a ona to głupia paskuda i tyle NAPEWNO

daj spokój ja ładna? to moze sie przyjrzyj A ty człowieku to jesteś super i ty mówisz ze jesteś brzydki? Oczywiście że nie, mnie sie podobasz...:)

Jak chcerz możemy do siebie pisać jesli masz ochotę

hmm nie wiem czy to ma sens :-O już raz pisałem z taką jedną z drugiego końca Polski miało być spotkanie w sierpniu i później długi związek ale nic z tego nie wyszło

ja nie mówie o związku tylko przyjaźni jeśli to cie interesuje bo super mi sie z Tobą gada

nie o to chodzi no tak pomyliłam sie jednak nie można zwyczajnie gadać tylko odrazu jakiś związek ... szkoda :(

Gość Eksom
"dziwie się że taka dziewczyna jest sama" jest sama, bo pewnie ma duze wymagania wzgledem faceta, za duze.

Gość Eksom
pojebana ta laska niech sie odpierdoli od Stańczyka głupia idiotka

Gość Eksom
drugi wpis to podszywacz, nie wiem zreszta, co on chcial przez to osiagnac

amexii ja szukam dziewczyny a nie przyjaciółki pogadać to mogę z każdą i z ładną i brzydką tylko że z takich rozmów nic nie wynika

Jasne wszyscy mnie tu wyzywają od idiotek debilek co ja wam zrobiłam A ty Stańczyk z taki podejściem to od razu poiwiem ci że szybko nie znajdziesz dziewczyny bo nie kazda jest zaraz gotowa do związk

Chodzi mi o to że kazda dziewczyna to potecjalna kandydatka na twoją dziewczyne Chłopie daj spokój bo zwariujesz gdy spotkasz tą drugą połówkę to bedziesz wiedział Wiesz sama wiem coś o tym tyle ze sie zawiodłam :(

\"Chodzi mi o to że kazda dziewczyna to potecjalna kandydatka na twoją dziewczyne\" nie każda tylko ta, która mi się spodoba :-) \"Chłopie daj spokój bo zwariujesz\" już zwariowałem ;-) :-D \"gdy spotkasz tą drugą połówkę to bedziesz wiedział\" jasne ciekawe jak :-O \"Wiesz sama wiem coś o tym tyle ze sie zawiodłam\" możesz więcej o tym napisać? zaciekawiło mnie to :-)

Mialam chłopaka a nawet coś wiecej myślałam ze to to pierwszy raz byłam szczęsliwa tak naprawde Taniec to też moje szczesice ale barziej pasja A w ten związek włozłam jak to powiem \"dużo serca\" ale on tego nie docenił i pewnwgo razu zastałam go z inną .. Nie chce o tym wiecej mówić

hmm musisz teraz uważasz i za bardzo się nie angażować na początku bo pozniej moze być rozczarowanie czy ten chłopak był przystojny? zapewne tak :-)

Nie był brzydki :) ale spokojnie pozbierałam sie Bardzo go kochałam był świetnym fotografem dzięki niemu mam 1000 świetnych fotek - ale pora sie obudzić i żyć dniem teraźniejszym :)