Gość vega1 Napisano Październik 4, 2016 A pro po OXYWatt, stosował ktoś już ten produkt, a jeśli tak to jak to wpływa na organizm przed i po treningu, bo czytałem już różne komentarze, pochlebne jak i negatywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2016 Duzo lepiej się czuje pijąc napój z dodatkiem kofeiny Veroni Energy, daje mi powera, sile, moc i energię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iłąka Napisano Listopad 13, 2016 Zdecydowanie.... i nie zawiera cukru i kalorii, wiec nie ma po tej wodzie gwałtownego skoku energii i równie gwałtownego spadku. Pobudza porównywalnie do filiżanki kawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2016 Jeżdżę wyczynowo na rowerze i ostatnio znajomy znalazł w Tesco u siebie w mieście nowego energetyka marki Dark Dog. Wypiłem i powiem ci, że duże pozytywne zaskoczenie. Inny skład w porównaniu do najpopularniejszych energy drinków. Daje dużego kopa, ale jednocześnie bez skoku ciśnienia. Czegoś takiego właśnie szukałem dość długo. Niezła alternatywa dla klasycznych napojów izotonicznych. W czasie dużego wysiłku faktycznie pomaga. Zgrzewka na miesiąc wystarczy, niezbyt duża inwestycja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2017 Energetyk Tiger? to chyba sam cukier rozpuszczony w wodzie. Zero smaku, i nie daje wcale energii. Do Blacka nawet się nie umywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość exitt Napisano Kwiecień 27, 2017 W życiu nie tknę tigera, już się nadziałem na to dziadostwo, a jak zacząłem pić BLACKa to dopiero poczułem różnicę, jest nie do przebicia, nic tak nie dodaje energii jak black, nawet koncentrację mam lepszą, a teraz przed maturą na pewno będę go miał pod ręką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mcelfr Napisano Sierpień 28, 2017 Nie piję tego świństwa! To sama chemia. Nie rozumiem, jak można się nią faszerować. Tutaj: http://www.herbapol.com.pl/aktualnosci/energetyki-czym-sa-dzialaja zostało opisane, czym są energetyki i jak oddziałują na organizm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2017 Jak wypiłem tigera to tydzień bez muzyki tańczyłem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gigi11 Napisano Grudzień 30, 2017 Ja piję - jak widzicie - całkiem sporo : https://www.youtube.com/watch?v=m9-8ZSUiXR4 i też ciężko byłoby mi całkiem zrezygnować :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuzzinka Napisano Sierpień 21, 2018 ja piję najczęściej Tigera, jak dla mnie jest najsmaczniejszy, energetyki piję tylko jak jestem po ciężkiej nocy i potrzebuję się postawić na nogi, a Tiger zawsze działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia80 0 Napisano Wrzesień 7, 2018 Nie mam nic przeciwko, żeby sięgnąć po Tigera po kompletnie zarwanej nocy albo wtedy gdy jestem po imprezie i mam kaca. Dobrze stawia na nogi i mnie pobudza lepiej niż nawet kawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2018 Powiem szczerze, że jak już pije to zazwyczaj tiger, smak mi odpowiada, pobudza lepiej niż kawa :) Ale ta tez pije z raz dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2018 Ja polecam Napój energetyczny GigaWatt 250 ml z PoloMarketu. Nie kosztuje dużo a naprawdę to energetyk na 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juliza Napisano Marzec 6, 2019 Tiger jest ok, a ten nowy w żelu o winogronowym smaku jest zajebisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olkaem Napisano Kwiecień 4, 2019 Wiele badań potwierdza, ze napoje energetyczne poprawiają pamięć, koncentrację, refleks, wydajność i wpływają dobrze na samopoczucie. U mnie to jest tak, że wypiciu tigera, co prawda raz dziennie tylko, ale energii mam na dwa dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Schock Napisano Czerwiec 29, 2019 Jak dla mnie ze wszystkich energetyków wole Tigera. Inne jakoś mi nie smakują. Kupuję zawsze jak np jadę gdzieś w trasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Lipiec 30, 2020 Czasami Tiger. Ostatnio jechaliśmy 8 godzin na wakacje, mimo przerw, energii brakowało, więc trzeba było się wspomóc energetykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miksaa1 0 Napisano Lipiec 31, 2020 Ja tam uwielbiam tigerki, najlepsze są, i w smaku i patrząc na stosunek jakości do ceny XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Kwiecień 30, 2021 Ktoś już próbował tych nowych tigerów? Sporo smaków się pojawiło ostatnio. Który najlepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach