Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magie 20

Kiedy zacząć ????

Polecane posty

Chciałam spytać o radę kobiety które mają większe doświadczenie odemnie, a mianowicie za pare dni zacznę brać tabletki antykoncepcyjne ( Yasminelle) i chciałabym wiedzieć po jakim czasie od zaczęcia ich stosowania można się kochać bezpiecznie??

Jeśli wezme pierwsza tabletke w pierwszym dniu okresu to jak mi sie skonczy możemy się kochać bez żadnego stresu ??

Gość yhy
przeważnie działają już od pierwszej tabletki...ale sa też takie które działają pózniej....przeczytaj ulotkę jak działają twoje lub przez pierwszy miesiąc używajcie prezerwatywy

yaminelle dzialaja od pierwszej tabletki \"Jezeli pacjentka zacznie przyjmowac yasminelle w pierwszym dniu menstruacji, jst natychmiast chroniona przec diaza.\" Ulotka str. 27 , buzka:):)

Nigdy jeszcze facet sie skończył we mnie bo wydawało mi się to zbyt ryzykowne ale wtedy nie brałam tabletek. Podobno teraz nie musze na to uważać, to prawda ?? Jest duza różnica kiedy kocha się do końca??

facet może konczyc w Tobie, podczas brania tabsów nie masz owulacji wiec ryzyko ciąży jest bardzo znikome.