Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giennia

KAFETERIUSZE nie odpisujcie na posty beznadziejnej!

Polecane posty

Gość giennia

Jak zaczniemy ją olewać to może da sobie spokój z tymi debilnymi topikami...

Gość gienia siostar
pipieram zasmieca tylko forum które przez takich jak ona staje sie bezwartościowe

Gość ja jej nie odpisuje

Gość powiem
POPIERAM :)

Gość ona rzeczywiście jest
BEZNADZIEJNA !!!

Gość A ja powiem tak.....
Ja mysle ze ona ma po prostu ADHD czy jak to sie tam nazywa :(

Gość powiem
już ja kasują hahahaha

Gość biblijny siewca
zaraz orgia na rzecz beznadziejnej się zacznie

Gość giuliaaaa
też miałam założyć taki temat, popieram w całej rozciągłości, niech pisze sama ze soba skor jest aż tak beznadziejna!w końcu jej się znudzi i pójdzie w diabły!

Gość aj wy wy
uwziliscie się na ta biedną beznadziejną jak feministki na facetów

/łączenie tematów/ Temat: DO BEZNADZIEJNEJ OSOBY 19:35 visitor Powiedz mi k**wa, czy ty naprawdę masz tak zj**ane życie, żeby przesiadywać tu non stop i zakładać tak debilne topiki Chyba pora cię uświadomić, że takich jak ty były tu setki tak samo k**wa smęciły, zakładały identyczne debilne topiki, a po jakimś czasie, znudzone samymi sobą, odchodziły w siną dal, pozostawiając po sobie smród i niesmak w związku z tym proszę cię w imieniu forumowiczów i pewnie moderatorów też, daj se k**wa spokój i wypie**alaj póki jeszcze masz minimalny szacunek dla siebie samej 19:36 ja się podpisuję znalazła się gwiazda ze spalonego teatru. Do książek tłuku! 19:37 popieram w stu procentach 19:37 veroni24 ja też! mam juz dosyć jej problemów 19:41 zajebista osoba ja tez mam jej dosc najgorsze, ze ma uklady z modami, ze nie kasuja jej topikow 12:01 dźwignia 12:06 To ja może zgadne Ona nie dlatego tu siedzi bo ma zjechane życie. To jeszcze zwykła zakompleksiona smarkula-podlotek, która użala się nad sobą. Ludzie w tym wieku nie cenią jeszcze swojego czasu na sensowne tematy, bo czasu przed sobą mają jeszcze bardzo dużo. 12:06 ale w przeciwieńswie do ciebie mamy również mózgi 12:06 kikart wszyscy maja jej odsc. wprowadza tylko niepotrzeben zamieszanie ,robi mnostwo topikow. Nie ma sposobu zeby sprawdzic IP? i jakos zablokowac? 12:07 redzis ja tam jej nie czytam omijam te topiki ale i tak na spisie tematów szlag już człowieka trafia na wstępia jak zobaczy 12:07 kikart no pewnie ze tak, narobi dziadostwa, czlowiek che poczytac wchodzi a w spisie milion glupot 12:18 Pani Cenzor beznadziejna osoba nie ma żadnych ukladow z moderatorami . My rowniez mamy dosc jej topikow i byly kasowane w ilosciach kilkudziesieciu ale wciaz powstaja nowe a \" beznadziejna osoba \" ma coraz wiecej pretensji ze ma prawo pisac jak i inni uzytkownicy .Bo prawo ma a jej posty nie sa z reguly obrazliwe a tylko upierdliwe . P.S . Podobnych beznadziejnych tematow powstaje codziennie okolo setki w roznych dzialach ale autorami sa inne osoby . Mysle ze przyznacie mi racje . Najlepsza metoda to ignorancja i niech topik spada w dół . Gdybyscie nie odpowiadali w jej topikach pewnie by sie jej predzej znudzilo zakladac nowy . \"beznadziejna osobo \" kiedys pytalas o norme dzienna zakladania nowych tematow wiec odpowiem tutaj . Mozesz do 5 dziennie a jesli i te beda rownie inteligentne jak wszystkie wczesniejsze beda zwyczajnie kasowane . To jest Forum Publiczne a nie twoje Prywatne !!!! Pozdrawiam P.Cenzor 12:20 powiem to dzis limit wykorzystałaś 12:22 redzis założyła kolejny ona jest ślepa czy głucha czy po prostu taka wk... 12:29 apel do wszystkich na forum ignorujmy topiki beznadziejnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość /lączenie tematów/
Temat: Beznadziejnej cały dzień nie ma...albo ją porwali kosmici albo... 22:41 niesamowite..... jak nic umówiła się na randewu 22:44 ej.................... ja wiem co sie stalo! byla tu rano i chwalila sie ,ze idzie sie opalac...no ale po 35 minutach w solarium to chyba tylko robokop moze wyjsc bez szkody 22:47 powiem Mode. skasowali jej wszystkie topiki ( wprowadzili równiesz specjalnie dla niej limit zakładanych - 5 topików )to raz a dwa wszyscy zaczeli ją ignorować bo dzisaj przeginała ma maxa 22:48 dementia co robiła? ............................. ♪♪♪♪♪♪♪♪ 22:49 ej.................... to meczaca osoba na dluzsza mete

Gość /lączenie tematów/
Temat: dlaczego ktos kasuje moje topiki? co? ja tez MAM PRAWO pisac 23:04 .....beznadziejna.osoba..... dlaczego nie kasujecie innych glupot na innych dzialach, tylko mnie? nie sa to wulgarne tematy, nie obrazam nimi nikogo. jak tak dalej bedziecie postepowac to napisze na was skarge! 23:07 jakamoto tu akurat przyznam ci racje, duzo jest bzdur na kafe, ktorych mody nie kasuja 23:08 dementia ............................. ♪♪♪♪♪♪♪♪ 23:08 manganian VII potasu obawiam sie nie ma wiekszych bzdur " Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda... za mądra dla glupich , a dla mądrych zbyt glupia... za ładna dla brzydkich, a dla ladnych za brzydka... zbyt szczecinska dla Warszawy, a dla Szczecina zbyt warszawska... sprobuj sie domyslic, gdzie to mam, gdzie...no gdzie? "

Gość aiphfnipdjfipsdjg
przepraszam ale musialam..wrrr...

Gość ......beznadziejna.osoba....
gienia,czy ty mnie nie lubisz?

Gość aiphfnipdjfipsdjg
tak, uwielbia Cie ;/

natrętna jak mucha wex sobie dziewucho otwórz Worda i tam pisz do woli

tez tak mysle, tylko oficjalnie udaje ze jest zla na mnie Ale co ja biedna sierotka wam zrobilam?

mama byla ze mna u lekarza,nie mam wcale {adehade} tylko rozdwojenie jazni z napadami psychiatrycznymi.Ale to nie grozi nikomu,bo nie zaraze was przez neta

o ile na forum jestem okazjonalnie, o tyle ta sytuacja rozbawia mnie do lez :) i ciezko mi powiedziec, kto jest wiekszym oslem: ona, czy wy, odpisujacy, wytaczajacy swoje dziala, piekne, wielkie, majace po niemal 200 przyciskow klawiatury przeciw jakiejs istocie :D

no wlasnie,uwziely sie na mnie jak na jakiegos binladena. dobrze,ze jestes po mojej stronie,razem damy rade wysadzimy ich w powietrze

chyba sie powiesze,bo chlopak ze mnom zerwal juz mnie nie kocha

Gość napalona 88
dajcie spokoj beznadziejnej ja ja lubie:)

co ty mnie podrywasz?

Gość napalona 88
nie ale co oni sie na ciebie tak uwzieli ? co porabiasz beznadziejna?

nudze sie i mie chlopak rzucil

Gość napalona 88
ty mialas chlopaka? wydwalo mi sie ze nie masz :O