Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula100000

celulitis

Polecane posty

Gość paula100000

czy znacie jakies dobre i skuteczne kosmetyki ,ktore zwalczaja celulistis?a moze cwiczenia?

Gość paula100000
inteligentna odpowiedz..gratuluje

Gość paula100000
prosze

to takie trudne wpisac to slowo w wyszukiwarke?? takich topikow jest tysiac, znajdz se i poczytaj a nie zakladasz kolejny :O

Gość sub zero
szybko sie za to bierzesz..... to sie zwalcza caly rok a nie miesiac przed wyjsciem na plaze..

Gość i to cała
nasza polska mentalnośc. dziewczyna pyta o sprawdzone środki, a wysłuchuje pouczeń, nic nie mających wspólnego z właściwym tematem. Jak nie wiesz baranie, które z dostępnych na rynku balsamów, mleczek itp. sa skuteczne bo sprawdzone - to po jakiego czorta się wpisujesz? Ja niestety nie znam takiego, a zajrzałam tu, bo myślałam, że inni coś wiedzą i wpiszą. Ale może jeszcze ktoś kto kupił, sprawdził i wie, że działa - wpisze tutaj nazwę. pozdrawiam paula!

Gość paula100000
SUB ZERO...po pierwsze....rok temu nie mialam celulitu,pojawil sie 2 miesiace temu wiec nie mialam potrzeby zwalczania go przez caly rok.!!!!!! nie ma tak wiele ale chcialabym kupic jakis sprawdzony krem czy balsam.... I TO CALA....pozdrawiam ,mam nadzieje,ze znajda sie tu jakies poradya nie tylko jakies glupoty..pozdrawiam Cie

Gość i to cała
paula - też tak myślę, będę tu zagląda, może znalazł ktoś coś sprawdzonego i podzieli się tu z nami ta wiedzą. podrawiam również

Gość ghhghjkhjjh
wiem ze avonie jest krem antycelulitowy. kosztuje on kolo 50zl. niestaty nie pamietam jak sie nazywa ale uzywalam go rok temu i naprawde pomaga:D:D