Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdzhsdhsdh

On podkochuje sie w innej

Polecane posty

Gość hdzhsdhsdh

mojej najlepszej przyjaciolce z klasy. Ona czuje do niego cos, ale nie beda razem, bo moja przyjaciolka woli innego. Ja kocham go, czesto z nim rozmawiam. Ale on traktuje mnie tylko jako kolezanke. Co zrobic, zeby mnie zauwazyl jako dziewczyne, a nie kumpla? Ostatnio romawiamy coraz mniej, cos w naszym kolezenstwie psuje. Co robic? Jak go uwiesc?

Gość hdzhsdhsdh
ale jak to robic? skoro on mnie traktuje jako kolezanke, bo kocha inna, moja najlepsza przyjaciolke

Gość daj sobie luz
oj marne twoje szanse skoro traktuje cie jako kolezanke to trudno mu bedzie zmienic podejscie do ciebie...tym bardziej ze jak piszesz zaczyna cie unikac.Lepiej odpusc sobie bo nic z tego nie wyniknie i szkoda twojego czasu

Gość hdzhsdhsdh
a moze pobije te gosciowe, w ktorej on sie kocha? A zeby zakochal sie we mnie, to zrobie mu blowjoba?

Gość hdzhsdhsdh
nie jest tak, ze on mnie unika. ostatnio po prostu mniej gadamy, chociaz w szkole bardzo dobrze sie rozumiemy. On juz nie ma sily walczyc o ta druga. jak przekonac go do siebie, zeby nie traktowal mnie tylko jako dobra kolezanke?

Gość hdzhsdhsdh
na pewno nie dam sobie spokoju, musze zrobic cos, co go do mnie przyciagnie. Tylko nie wiem co. Jak skutecznie uwiesc faceta?

Gość hdzhsdhsdh
na pewno nie dam sobie spokoju, musze zrobic cos, co go do mnie przyciagnie. Tylko nie wiem co. Jak skutecznie uwiesc faceta?

Gość hdzhsdhsdh