Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła praktykantka

Pytanie odnośnie PRAKTYK W BANKU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Chciałam Was moi kochani zapytać o praktyki. W sierpniu idę na praktyki w banku i bardzo sie boję, że choć nie będę miała wiele obowiązków to coś zawalę i będę zapamiętana jako najgorsza praktykantka wszech casów :D Czy ktoś z Was był już może na praktykach w banku lub poprostu tam pracuje i orientuje się w tym co robią praktykantki w tym własnie miejscu? Mam obawy, że sobie z czymś nie poradzę, dlatego chciałabym wiedzieć jakie czynności są możliwe, że będę wykonywała:)

Gość moja koleżanka była
na takich praktykach - przekładanie papierów z miejsca na miejsce, ogólnie wszystkie prace jakich nie chciało sie robić pracownicom, typu segregacja dokumentów, nic trudnego. takie wykorzystywanie człowieka. Nie łudź się że się czegoś nauczysz, wykorzystują na praktykach na maxa. Mam za sobą 3 praktyki i NIGDY WIęCEJ!!!

dziękuje za odopwiedż :) no nie łudzę się, że się czegoś naucze ale zawsze juz dobrze widzeić cos takiego iż iść do pracy i być w szoku, że tak wygląda praca w banku :)

Gość moja koleżanka była
SPOKO, JESZCZE NIE SPOTKAłAM SIE Z TYM żEBY JAKIś TRUDNE ZADANIA POWIERZAć PRAKTYKANTOM, WIADOMO - BłąD i wszystko potem na pracownika. Także luuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz :-)

Ktoś jeszcze miał styczność z praktykami w banku ??