Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonsdale

Obciachowe ubrania facetów w tym roku !!!

Polecane posty

to ja chyba jakas dziwna jestem... bo nie oczekuję golenia pach... :p

Gość bredzisz
Czyli tak: Powinienem siadając zakładać nogę na nogę i rozkrok nie jest mile widziany , Kobiety - a może faceci powinni w kiltach chodzić , jak sądzicie ?

Gość Avantasia
Hawajskie koszule!!!PORAZKA!I zacznijcie nosic troche bizuterii,bransoletki dla facetow(z rzemyka,np.),wisiorki na rzemykach,grube obraczki!!!Wcale nie myslimy,ze jestescie gejami,wrecz przeciwnie:dla mnie to baaaardzo meskie.Lubie to u WAS!!!

Gość czyściutka
ja uwielbiam u facetów srebrny łańcuszek na szyi

Gość bredzisz
Avantasia - wiesz , chyba dobrze radzisz, założę sobie złotą obrączkę na penisie , tak , świetna myśl , :(

Gość szurum burum
Może Wasze odczucia inne, ale wg mnie tylu się na mieście widzi: a. śmierdzących brudasów b. łysych łbów w dresach z wizerunkiem pitbulla na przedzie że na widok normalnego, choćby obciachowo ubranego gościa ma się ochotę go uściskać. ;)

Gość siostraolafa
męski i zadbany facet, we wszystkim wygląda dobrze, nawet w spódniczce - patrz kilt, a większość aktualnych trendów w modzie i tak jest projektem panów o odmiennej orientacji. Nadają się wyłącznie dla metroseksualnych :D Groszki są śmieszne, ale nie mniej śmieszne jest stwierdzenie, że kraty są passe i "nie noście, panowie, bo ja ich nie cierpię" :D

Gość Avantasia
Widac od razu,ze myslisz tylko ta czescia ciala,SZKODA MI CIE!!!!!

Lonsdale ma fajne ciuchy,moj facet umie sobie je jakos skompletowac bez obciachu na pewno nie metro poloweczka w paseczki lubie jego koszulki i szorty w tribale,albo gladkie,sportowe

topic dotyczy tego co nam się w facetach nie podoba więć wyrażam swoje SUBIEKTYWNE zdanie siostroolafa (o ile olaf istnieje).co do wymysłu,że paski to wyrób dla metroseksualistów to może i masz rację,ale z takimi facetami się zadaję:zadbanymi,golącymi się tam gdzie trzeba ,nie śmierdzącymi i wiedzącymi jak się ubrać,żeby podobać się kobietom

Gość siostraolafa
mnie tam skręca na widok wypielęgnowanego faceta, który odwraca główkę od stojącej przed nim dziewczyny w zaawansowanej ciąży. Byle nie ustapić miesca... to dopiero mężczyzna! Wolę zaniedbanego faceta z wąsami i brzuszkiem, który zachowa się jak na faceta przystało! Ciuchy mozna zmienić, wąsy ogolić, pachy domyć - a na bycie rozmemłanym dupkiem rady nie ma :O

siostraolafa-masz rację ja wolę retroseksualnego przypakowanego karczka ;) w sportowych ciuchach niż metro pedzia z żelkiem i paseczkami,niewychowańca

Gość KTOŚia _
siosrtraolafa brawa!

Gość CABIKU
MME to głupia siksa więc nie ma co jej czytać. Dla niej facet powinien mieć 48 cm w bicepsie

Gość siostraolafa
siostrodamiana, moje uwagi nie są skierowane osobiście do ciebie - masz swoje zdanie i preferujesz określony typ męskiej prezencji. I dobrze. Co ma do tego Olaf? :D Jesne, ze jest, zyje w otoczeniu samych mężczyzn i żaden z nich ,prócz jednego, po 60-tce, nie ma wąsów :D Ja cenię w mężczyznach męskość i podobnie jak w przypadku kobiet uważam, że powinni być czyści i nosić ciuchy w których dobrze wyglądają i dobrze się czują. A kratki, paski, groszki... Pozostawmy to dziewczynom i gejom :classic_cool:

Jeden ciuch na kazdym facecie wyglada inaczej. Jeden bedzie wygladal beznadziejnie, natomiast drugi super! Mimo wszystko chyba zaden nie bedzie wygladal dobrze w sandalach i skarpetkach :P Zbyt obcisle ciuchy sa okropne

Gość niech faceci przestaną robić
balejaże i pasemka we włosach-wyglądacie jak idioci!!!

cabiku-masz jakiś problem z akceptacją mojego wzorca prawdziwego mężczyzny? to twój problem,nara!

siostroolafa spoko nie chcę się kłocić.twój gust twoja sprawa.ale wiesz niefajnie się czyta żeby zostawić paski itp.gejom ,bo akuurat faceci z którymi się spotykam noszą zarówno paski jak i pastelowe koszulki i żaden z nich nie jest gejem . a olafa pytałam ot ,bo mnie wszysycy pytają kim jest damian

Gość CABIKU
Masz spaczony mózg więc i tak nic mądrego tam się nie wleje

idź lepiej poćwicz ,widać od razu że masz jakiś kompleks facet w różowej koszulce?pod warunkiem,że ów facet ma 3 latka

Gość niech faceci przestaną robić
jak są męskie japonki dla facetów to nie widze problemu aby panowie je nosili!!!!!

Gość YOVITA26
pracuje na codzień z ludzmi i muszę przyznać że tak samo śmierdzą panie jak i panowie.nie ma reguły.oczywiście ci młodsi w mniejszym stopniu niz starsi, a najbardziej ludzie w wieku 45-60 lat. i nie ma tu znaczenia czy ktoś ma japonki czy bluzkę na ramączka-śmierdzi tak samo :( jesli chodzi o ubiór to wyznaję zasadę że o gustach sie nie dyskutuje, każdy nosi to co lubi :)

Gość siostraolafa
ok, podam ten tekst inaczej: troskę o trendy oraz zgodność ciuchów i reszty wizerunku z modą pozostawmy facetom, którzy wyjątkowo dużą wagę przywiązują do swego wyglądu. Ja wolę panów, którzy realizują się raczej w działaniu i dbają o swój wygląd na tyle, by być czyści, nie oszpecać się i nie przynosić wstydu sami sobie i osobom towarzyszącym :D

Jasne że facet ma być przede wszystkim facetem ale jesli mowic o ubiorze to nie trawię : - skarpet do sandałów i klapek - koszulek wsadzonych w spodnie - siatkowych podkoszulków z wystającymi włosami - żeliku na włosach - dresów - spodni marchewek (najczesciej w komplecie z koszulka w srodku :/) a to ze facet powinien byc domyty i pachnacy to chyba jest oczywiste

Gość Natuszka
ja lubię sportowe ciuchy co nie znaczy oczywiscie dresy a co powiecie na glany w srodku lata?bo mnie na wymioty zbiera

Gość siostraolafa
glanowy rekord widziałam wczoraj na dziewczynie :P Na Pikniku Naukowym w Wawie: filigranowa, śliczna dziewczyna w typie gotyckim spacerowała w obcisłej , mocno wyciętej czarnej bluzce bez rękawów, długiej powiewającej spódnicy i ogromnych czarnych glanach... W temperaturze 32 stopnie w cienu :)

Gość CABIKU
Nigdy bym nie chciał mieć 48 cm w bicepsie. Nie jestem bokserem wagi ciężkiej. Wolę być cruiser

Gość posmaruj
gotyckie panny czasem przesadzają, przecie gotyk to klasa i elegancja... nie zaszkodzi wskoczyć w czarne eleganckie klapki na szpilce

cabiku,kogo to tutaj obchodzi?masz jakiś problem związany z tym,jaki typ facetów preferuję?poradź sobie z tym jakoś co do męskich ciuchów -ja też nie znosze u facetów białych i kremowych spodni