Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonsdale

Obciachowe ubrania facetów w tym roku !!!

Polecane posty

Gość lonsdale

Piszcie co się niepodoba, byśmy unikali obciachu :P Czy teraz aby się podobać trzeba chodzić na solke i mieć żel ?

Gość lonsdale
uuuuuuuuuupppppppppp

Gość topik jakos nie chwycił
:o tradycyjnie: skarpetki do sandałów lub klapek

Gość klakson100
Od góry : 1. wąsy 2.brzuszek 3.koszulka na ramiączka 4.krótkie spodenki 5.klapki + bezowe skarpety do tego saszetka na pasku w ktorej są dokumenty i kluczyki od samochodu taki komplet ZABIJA :)

Gość lonsdole
to co klapki sandaly na gole stopy??

Gość bladzicha
facet w japonkach to obciach totalny !!! panowie nie noście japonek bo to typowo babskie klapki :-)

Gość lonsdale
w 30 stopni mam chodzic w dlugich spodniach ?

Gość grancias
Nie kobietom chodzi o to, że nie wypada nosić japonek :P bo to niemęskie obuwie, lepiej sndały, ale tylko na gołą nogę :)

Gość bredzisz
Czyli co ? W garniturze mam cały dzień chodzić na taki upał ? Co mam zrobić z prawem jazdy i dowodem osobistym, w walizce mam trzymać a kluczyki od auta w stacyjce powinny zostać ?

Gość klakson ty jestes jakas ...
powalona ... rozumiem, że do klapek skarpetki odpadają ... ale co ty masz do saszetki, krotkich spodenek i koszulki na ramiączkach ... to jak mamy chodzić ubrani w takie upały ???

Gość no co ty taka
saszetka na biodra do jeansow lub spodni 3/4 albo nawet krotkich i jakiejs fajnej koszulki wyglada spoko tylko faceci pamietajcie nie wpuszczajcie bluzek w spodnie bo wtedy faktycznie kojarzy sie to z bazarem

Gość no co ty taka
no koszulek na ramiaczkach tez nie nawidze blee, ostatecznie czarna

Gość zależy gdzie idziesz
ja nie lubie widoku faceta w krótkich spodniach siedzącego w rozkroku na krześle ( a faceci tylko tak siadają ) w pracy, kawiarni itp.

Gość lonsdale
wolicie by faceci chodzili w t-shirtach i bylo widac plamy od potu ??? to juz wole moj bezrekawnik , zero potu , nie smierdzi....smierdzi zle, nie smierdzi ale nie ta koszulka tez nie...wiec jak ?

Gość no co ty taka
i panowie zacznijcie kupowac krotsze skarpetki a nie takie do polowy lydki i je jeszcze naciagacie tak mocno. Wyglada to tragicznie. Mnie osobiscie podobaja sie stopki u facetow

ZA TO KOCHAM FACETÓW UPOCONYCH I ŚMIERDZĄCYCH ...

Gość no co ty taka
to moze jakis dobry antyperspirant i czeste kapiele to nie bedzie smierdziec??

ŻEBY NIE ŚMIERDZIEĆ TRZEBA SIE MYĆ I UŻYWAĆ KOSMETYKÓW !!!

Gość taaa na pewno kosmetyki ...
pomoga w takie upaly ... i tak sie czowiek poci ...

ja tez nie lubie japonek :o poza tym jakos nie cieszy mnie wydok męskich pach, więc bezrękawniki w mieście odpadają. (wiem, komfort najważniejszy i w taki upał to ciężko się panom podporządkować modzie) ;)

Gość Kobietas
"ja nie lubie widoku faceta w krótkich spodniach siedzącego w rozkroku na krześle ( a faceci tylko tak siadają ) w pracy, kawiarni itp. " To jak ma siedzieć ? Zakładać noge na noge jak pedzio ? :D

Gość do amatora negliżu
to ciekawe, że faceci żeby sie nie pocić i nie śmierdzieć uważają , że trzeba sie rozebrać trzeba sie myć, golić pachy, używać antyperspirantu !!! a widok meskich owlosionych nóg od kolan w góre w pozycji siedzącej w pracy, w kawiarni czy w urzedzie istotnie jest niezbyt do przyjecia

nienawidzę koszul w kratę!!!nie noście ich panowie,w tym sezonie zdecydowanie paski. a tak w ogóle to z naszymi polskimi panami nie jest już wcale tak źle,muszę wam przyznać,że coraz lepiej się ubieracie.dwa lata temu byłam pierwszy raz w anglii i jak zobaczyłam styl ubierania brytyjczyków to marzyłam żeby polacy też zaczęli nosić fajne i oryginalne ciuchy, i co?mineły dwa lata a panowie dogonili albo i przegonili brytyjczyków,za miesiąc znowu jadę na wyspy i wiem że tym razem nie będę już pod wrażeniem tamtejszych facetów,bo polscy panowie zdecydowanie pokazują mi,że też mają styl

Gość a ja nie lubie
różowych koszulek u facetów :-o

Gość lonsdale
pachy gole raz na dwa dni , uzywam antyperspirantow, kapie sie normalnie dwa razy dziennie , latem czesciej ...i tak jak ide w taka pogode to pot e mnie sie leje....jak nosilem t-shirt to nawet ja czulem zapach potu jak stalem 30 min w zatloczonym tramwaju , od t-shirtu, z bezrekawnikiem nic nie czuc ....

Gość Kobietas
A przepraszam bardzo, ale rzadkością jest żeby facet jakikolwiek chodził w japonkach, a nawet jeśli któryś założy takie klapki to nie ma co generalizować bo to zależy od wyglądu i zachowania samego faceta. Brat mojego chłopaka założył kiedyś japonki do długich spodni i właśnie że wyglądał bardzo męsko, ale to akurat taki cwaniaczek i wiem że pewnie na kim innym to zestawienie mogłoby wyglądać conajmniej fatalnie, więc nie ma co generalizować.

Gość siostraolafa
nienawidzę koszul w paski!!!nie noście ich panowie,w tym sezonie zdecydowanie kropki. :classic_cool:

Gość czyściutka
panowie powinniście: -ogolić latem pachy bo na tych "krzakach" osiada pot i brzydki zapach (oburzacie się że kobiety nie lubią Was w bluzkach na ramiączkach ale widok włosów pod pachami może naprawdę obrzydzać) - użwać dobrego antypersirantu np,Nivea Men - nie nakładać oczwiście japonek - myć się częsciej pod pachami - nie żelować włosów nie nakładać skarpet do sandałów !! To co napisałam nie ma na celu wkurzyć nikogo :-) to tylko dobre rady. pozdrawiam

Gość do amatora negliżu
lonsdale ..... bezrekawnik przy wygolonych pachach moim zdaniem jest ok, myśle , że chodzilo raczej o takie koszulki na ramiączkach w której facet na mieście wyglada z lekka nie teges :)

siostroalafa zastanów się jak wyglądałby facet w koszulce w groszki,natomiast ładne polo w paski?urocze.