Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonsdale

Obciachowe ubrania facetów w tym roku !!!

Polecane posty

Gość Cabiku
Widać że nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Pewnie jesteś tak samo "mądra" jak ci pakerzy którym sterydy wypłukują mózgi

za kogo sie uważasz,żeby oceniać mnie,mojego chłopaka, który jest zapaśnikiem i resztę dobrze zbudowanych mężczyzn,którym nigdy nie dorównasz?zajmij się wzmacnianiem swojego ciała i ego,bo kompleksy cię zżerają

Gość Cubika
Zależy pod jakim względem nie dorównam. Głupotą to biją mnie na głowę

Gość karrrrrrrrrrrrramba
i tu, szanowna publiczności, przechodzimy do tematu "obciachowe zachowania" :D

Przepraszam ale zapasnicy maja typowo malpia budowe ciala... ;-/ wyciagniete lapy ... pochylona sylwetka ciala... krzywe nogi ... koszmar ;-)

Mialem przyjemnosc obserwowac przez pare lat grupe zapasnikow ... wszyscy mali i malpowaci.

Gość bredzisz
Wiadomo, że każda kobieta chce być inna, inaczej wyglądać , inaczej się ubierać i oryginalną być, istnieje taki mit, że jeżeli spotkają się dwie tak samo ubrane kobiety to od razu się nienawidzą , to jest udowodnione . To, że chcecie się kobiety fajnie ubierać i pachnieć to tylko o Was bardzo dobrze świadczy. Bluzki w kwiaty lub w groszki albo biedronki to są dla Was, facet w paskach lub kropkach źle się czuje. Tak samo nie pasują facetowi wszelkiego rodzaju łańcuchy, pierścienie, ....itd. Taka moda już była w czasach 'dzieci kwiaty' lub w czasach 'punk' albo 'metalu' . Czy warto do tego wracać ? Natomiast, jest prawdą , że jeżeli facet jest niezadbany, nieogolony i śmierdzący to znaczy , że najczęściej jest facetem samotnym i nie chce się jemu zadbać o siebie. Masz ochotę kobieto samotna na eksperyment ? Zachęć takiego samotnego faceta aby się Tobą zainteresował i za moment ten 'brudas' w Księcia się zamieni, zatem do roboty kobieto :)

biały top , łańcuchy i rażąco białe adidasy polerowane dzień w dzien.

Gość maneki-neko
:D :D :D

Gość maneki-neko
rażąco brudne adidasy też mnie nie kręcą... 😭

Gość meninwhite
Ja nosze japonki te klapki sa cudowne i jakos nikt nie zwrocil mi uwagi ze niestosowanie wygladam. Oczywiscie moje stopy sa zadbane i pachnace uzywam tez lakieru bezbarwnego na moje paznokietki zeby zawsze byly piekne lsniace i wytrzymale. Na taka pogode jak teraz to nic innego jak japnki krociutkie spodenki koniecznie bielutkie i siateczkowa koszulka. Spacerujac ulica widze zachwyt malujacy sie na twarzach niewiast :-) i budzaca sie w nich zazdrosc kiedy zdaja sobie sprawe ze mezczyzna lepiej wyglada od nich ! Buziaczki panowie i panie. Wyglad to podstawa.

Gość meninwhite
...bym byl zapomnial Stringi u faceta to podstawa bo my mamy piekne posladeczki !

Gość meninwhite
stringi to samo dobro nawet nie musze majtasow zdjemowac jak wale kupe pod polotem u siasiada. Tylko delikatnie przesuwam paseczek i juz.

Gość marrtitaa
co sie czepiacie tych japonek to sa zejebiste buty zarowno dla kobiet i facetow !! i przynajmniej wygodne . lepiej jak panienka zalozy sukienkie i glany to juz swietnie wtedy wyglada brudasy nie chodzcie w glanach latem !!

Gość posmaruj
hmm to jeszcze nic.. jak idę rano do pracy to przechodzę koło takiego sklepu z "męską modą" .. wprost trudno w to uwierzyć ale tam sprzedają koszmarne ciuchy: znajdą sie tam dzinsy z haftem kwiatowym, koszule z kolorowymi nadrukami, różowe dodatki, złote paski, spodnie biodrówki obcisłe, do tego widziałam kolesia jak stał koło sklepu, był ubrany w dzinsy z kwiatowym wzorkiem, koszulka polo ze złotym nadrukiem, mokasyny, fryzura jak w stylu emo ale włosy nie farbowane na czarno!! czy to sklep dla gejów??

Gość meninwhite
pewnie przed jakims szperakiem stales.

Gość bredzisz
Tak naprawdę to facet ma ogromne problemy aby coś konkretnego na lato , sandałów brak , jeżeli już to jakieś chińskie dziadostwo za 10 zł. na jeden raz, krótkich spodni się nie kupi, koszulki z krótkim rękawem - rzadkość , nawet w CENTRUM MAXIMUS pod Nadarzynem jest bieda i dziadostwo, uważam, że naprawdę w tym temacie , jak się ubrać na lato jest bieda, pozostaje kupić japonki .

zamiast narzekać i krytykować sportowców,zajmijcie się sobą panowie biedactwo chyba młodzików oglądało z grup zapaśniczych moje Kochanie jest zawodnikiem MMA i jego koledzy z klubu/siłowni nie mogą narzekać na brak powodzenia,znajomi ze studiów też-a skoro wierzycie w mit \"dobrze zbudowany facet to półgłowek\" to jest to pokutujący w was stereotyp,ciasnogłowi zazdrośnicy siateczkowe podkoszulki-na gej party w sam raz

Niektorzy wypowiadaja sie tu zdecydowanie nie na temat, ale ... Japonki u faceta? super sprawa. W koncu jest lato i wazne zeby bylo wygodnie, przewiewnie. Bredzisz -> uwazam, ze zarowno dla mezczyzn jak i kobiet czesto ciezko cos fajnego kupic i to nie tylko na lato. Pamietam jak kiedys (calkiem niedawno) szlo sie do sklepu i bylo w czym wybierac, a teraz? Wszyscy zaczeli sie ubierac w firmowych sklepach (bo tam jeszcze mozna cos do rzeczy znalezc), ale mimo wszystko pozniej na ulicy widzisz osobe ubrana podobnie :/

Wspomne moze o jednym dodatku, ktory wg mnie pasuje kazdemu mezczyznie-zegarek. Ostatnio zauwazylam, ze wielu z was sprawdza godzine na komorce. Rezygnujecie z zegarka, a taki malutki dodatek potrafi zrobic wrazenie:-) Chlopak z zegarkiem na nadgarstku wyglada po prostu mesko:-)

--> dicerr oni nie noszą zegarków bo każda okazja jest dobra by przyszpanować komórka:D ale zgadzam sie z Toba . fajna sprawa zegarek .

ja tam też nie mam nic przeciwko japonkom u faceta męskość ma się w sobie, może czasem na sobie, ale na pewno nie na stopie :O 🖐️...praktyczne, tanie, i na upały w sam raz. tu gdzie jestem, każdy prawie facet nosi japonki, Francuz, Niemiem,Włoch, Anglik, mały, duży, chudy - nie widzę żadnego związku z niemęskością 🖐️

no mi też japonki nie wydają sie niczym złym. chyba że są dodatkiem do ostro zpedalonego obcisłego kompletu :D

mi sie jakos u facetow podobają te paski, itd itp wszystko odp. dobrane kolorystycznie, mnawet w takie raodsne kolory typu blekit,zielen czy roz (oczywiscie bez przesady) ,wole juz metrosexualnego anizeli takiego wychudzonego chlopaczka w bojowkach khaki bomber czy khaki sztruksach w t-shircie adidasa i zbiszczonych adidaskach do joggingu czy pilki noznej i w wloskach na żel... :O A i w pewnym stopniu razi mnie styl \"thru\" metala... sprana koszulka Iron maiden, kitka do pasa, glany i ramoneska... widzialam takiego w 30stopniowy upal... a i jeszcze irokez na żel.... ble :O

żenujące tez jest mieszanie ze sobą kilku stylow naraz... ostatnio na imprezie jeden taki lysy,napakowany mial ubrane rozszerzane jeansy z badziewnym nadrukiem ajkiegos napisu (10000000 razy lepiej wyglądają klasyczne czarne rurki) i megaobcisly bialy t-shirt... adidaski treningowe z Nike z materialu...

Gość porażka na całego
facet w stylu metro-dresiarz - taki wymuskany, wypachnmiony (oczywiście wodą adidas) łysol obleczony od stóp do głów w buty typu adidasy, dresy (obowiązkowo 3 numery za duże) , plecaczek i wszystko obowiązkowo adidas, reebok albo nike i przeważnie biale, blleleeee

porażka, są też targowe gatunki . :D straganiarze Adidosa. W sumie to bez różnica czy firmowe czy nie . I tak myslą ze sa fajni:D