Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noz w plecy kolek w serce

Gdy rodzice cie jeszcze dobijaja

Polecane posty

mama klasyczna pieknosc blond dlugie wlosy, sliczna buzia, ojciec posagowej budowy czarne lsniace wlosy , czarne oczyciemna ,karnacja, cera idealna....Nie mogli sie odpedzic od plci przeciwnej w mlodosci.....A ja brzydkie kaczatko, blady jak sciana, wlosy ciemny blond a latem z rudawym odcieniem jak slonce zaswieci :( , nieciekawe rysy twarzy... powodzenia zero...A to ich ostatni tekst " Dziwne bo my tacy ladni bylismy w mlodosci , a ty..." Cholernie przykrto jak nawet rodzice widza twoja brzydote, pytali mnie wczesniej o dziewczyny itp po co ? Teraz po ich tekscie nawet nie mam zamiaru nikogo poznawac..... Cos mi sie wydaje ze jestem adoptowany....:(

Gość nie chce mi sie uczyć
człowieku uciekaj z tego domu czym prędzej, nie daj sobie wmówić głupot , co to kur** za rodzice, którzy obniżają poczucie wartości własnego bachora, niech spieprzają :)

kiedys pewnie to zrobie ale narazie musze mieszkac z nimi, pewnie sa zawiedzieni bo jestem jedynym ich dzieckiem i do tego brzydkim...

Gość a ja jestem do niczego
taki wyszedłeś po zmiksowaniu genów:D może do dziadków jesteś podobny. tak w ogóle to się nie przejmuj bo uroda to nie wszystko. figurę możesz poprawić ćwiczeniami, bladość opalaniem, włosy ładnie obciąć - rudawy refleks może być atutem. no i olać to co gadają, z brzydkiego kaczątka jeszcze łabędź wyjdzie:D

wiesz co? a niech on Cię w d...pocałują jak im nie pasuje!!.... 😠 co to za rodzice..no :(

Gość blou
Wiesz, gdybyś był adoptowany, rodzice nigdy nie powiedzieli Ci " Dziwne bo my tacy ladni bylismy w mlodosci , a ty...", bo ważyliby słowa. Ale usłyszeć coś takiego - wierzę, że zrobiło Ci się nieswojo :( Nawet rozumiem co czujesz, bo moja Babcia była taka :D komentowała każdy sfuszerowany przez naturę szczegół fizjonomii ;) ale i tak bardzo ją kochałam :) Trudno, niektórzy po prostu nie myślą, że robią innym straszną przykrość. A brak empatii to moim zdaniem gorsza wada niż blada cera ;) Pewnie masz ten ciemny blond po którychś dziadkach ? ponoć urodę się dziedziczy co drugie pokolenie. Trzymaj się.

rodzicow sie nie wybiera...... kiedys im jeszcze pokaze ze tez moge sie podobac :),

Gość wyrazy współczucia...
no tak, ale jemu to mówią oboje rodzice...rany, takich starych mieć to jest dopiero problem... wg mnie to oni sami mają problem z relacjami między sobą....

ide do pracy, tam ich nie ma i ich sluchac nie musze....

Gość Masz niskie poczucie
własnej wartości i tutaj jest problem ... niektorym to mija po okresie dojrzewania :-) Pojecie brzydoty czy urody to pojecie względne, jak wiadomo jednemu podoba się matka innemu córka ...

Gość Pawełek 23
A ile masz wzrostu?

Gość Nie wiesz że
każda potwora znajdzie swojego adoratora ? ;P Nie przesadzaj z tą brzydotą i nie skupiaj się na szczegółach, powodzenia :)

o kurde :O ja moim rodzicom też nie za bardzo się udałam (a moja siorka to prawie miska uczelni 😭🖐️) ale i tak mnie uważają, ża ładną i git; ja bym na Twoim miejscu odgryzała się jakimiś złośliwościami (jeśli umiesz) w końcu by przestali pewnie. no i uciekaj od nich, bo jak masz słabą psychikę to pewnie tylko gorzej będzie z Twoim poczuciem wartości. powodzenia 🖐️

a może jakaś kolezanka moglaby \'odegrac\' Twoja dziewczyne? daliby spokoj. to napewno nie bedzie ciezka przysluga- wrecz miła:) gorzej z poprawa tego doła co jeszcze go pogłebili.. ja nie iwerze ze jest tak zle mimo wszystko 🖐️:)