Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGGGGGGGGGGGG

Wybaczyc czy nie?

Polecane posty

Gość GGGGGGGGGGGGG

Niewiem czy mam wybaczyc mojemu chłopakowi... Jesteśmy juz ze sobą ponad 2 lata i go kocham ale nie moge zniesc tego co zrobił. Stało sie to wczoraj, byliśmy na imprezie troche za duzo wypiliśmy i zaceliśmy sie kłocic.. On mnie wyzal i uderzył, bo chciała zeby mnie odwiózł do domu, wiem ze to głupie ale oboje byliśmu pijani,ale tak sie myśli po pijaku :/ teaz niewiem co mam robić czy wybaczyc mu to zachowanie czy nie odzywać sie.. Poradzcie

Gość klaudis
nie odzywaj się do niego

Gość krzyśka
Jeśli to zrobił raz będzie i następny to,że był pijany wcale go nie usprawiedliwia

Gość klaudis
jak chcesz to moge ci opowiedziec o mnie i moim chłopaku bo mam z nim taka bardzo podobna sytuacje

Gość GGGGGGGGGGGGG
opowiedz , bo ja sama niewiem co robić :(

Gość klaudis
no to tak jestem juz z moim chłopakiem juz dobrych pare miesięcy kocham go nad zycie naprawde ma on 24 lata a ja 18 i wiem ze on mnie bardzo kocha.to zaczeło sie tak ze pierwszy raz uderzył mnie za to ze obejrzałam sie za innym chłopakiem to było tak pół zartem pół serio i on niby tez na zarty mnie uderzył wsztstko rozeszło sie po łokciach przeprosił załował bardzo i tak sie własnie zaczeło od takiej kur.a głupoty dostaje teraz za wszystko co zle zrobie obecnie boli mnie szczęka mam rozcięte usto i siniaka na szyi....ale wiem ze nie zerwę z nim napewno zawsze tłumacze sobie ze zasłużyłam ja tez pare razy go uderzę ale to jak jest strasznie perfidny i go to boli ale bardzo mało a ja dostaje z całej siły....

Gość klaudis
teraz wyciągnij z tego wnioski......ja ci nic doradzic szczerze mówiąc nie moge bo sama jestem z nim dalej a wiem ze żle robi.......ale nie moge zawsze tłumacze sobie ze to moja wina albo ze on sie za bardzo zdenerwował....ale..tak robie

Gość GGGGGGGGGGGGG
ja tez wczoraj sobie tłumaczyłam ze to wszystko moja wina... widze ze mamy podobnt problem, tylko ze mój uderzył mnie moze drugi raz..

Gość Mamy to głęboko ...
w d.pie i nam zwisa

Gość emphetepe
Klusis..wiesz ze to patologoa dziewczyno..jestes tego swiadoma..zerwij z nim! plisss...zrob to bo kiedys zatłuzce cie tak ze nie bedziesz mogła sie ruszac.. a jak pojawi sie dziecko? je tez bedzie moze tłukł albo mausie pfzynmałym szkrabie... ehh ja zerwałam z moim bo był gburem jakbymnie jakis uderzyl..to..oj.... pap i to natycmista to brak szcunku do ciebie a Ty bedac z bim tez siebie nie sznaujez... w jakis sposob.. to ze cie bije uderza w Twoja godnosc jesli dajesz na to przyzwolenie a tak jest..

Gość obie jesteście idiotkami
ale to oczywiściwe wasza sprawa. u was sprawdza się przysłowie " niechby pił niech by bił byle był" hahahahaaaaaaaaaaa :P

Gość GGGGGGGGGGGGG
klaudis----> często Cie bije?

Gość klaudis
emphetepe mimo ze on mnie bije to jest odpowiedzialny robi dla mnie wsztstko i wiem ze jakbym zaszła w ciąze to by mnie nie zostawił mam takie przeczucie ja 2 razy go porządnie oszukałam (mozna sie domyslec o co mi chodzi) i wybaczył mi to ja nie wiem czy bym mu wybaczyła a zreszto on tez nie był święty a i jeszcze tak na marginesie to on ma dziecko z taką szma.ą która nie dajenam spokojnie zyc te dziecko jest z wpadki a on był z nią dlatego ze rodzina naciskała masz dziecko to zostań z nią i takie tam wiec nie mozna powiedziec teraz ze mnie zostawi bo te dziecko które on ma było z wpadki a nie z miłości a ze mną by miał z miłosci

Gość klaudis
GGGGGGGGGG zależy co mu odbije ! wczesniej zadziej teraz jakos częsciej sie to zdarza średnio raz na tydzien albo dwa dostane po łbie!!!!!!

Gość GGGGGGGGGGGGG
u mnie sie nie zdarza to często. ale wczoraj dostałam tak po plecach ze sie popłakałam ;/ tłumacze sobie ze to przez alkohol, raz wypoil i mu troche odbiło, on bardzo zadko pije. chyba to jest chory związek

Gość klaudis
to jest chłopak który ma opinie skurwiela umięsnony wreddny skurwiel tak mówili ale teraz jego nawet pprzyjaciele widzą zmiane mówią ze sie w końcu zakochał ja to tez wiem ale i tak nic a nic go nie usprawiedliwia ze mnie bije

Gość klaudis
GGGGGGGGGGG bez kitu my jestesmy pierdol..ęte ale nic na to nie poradzimy ze zyc bez nich nie możemy ja bym bez niego nie dała rady

Gość GGGGGGGGGGGGG
klaudis czuje sie od niego uzależnina i nie daje sobie z tym rady;( pewnie masz tak samo..

Gość emphetepe
klaudis...mowisz ze Cie kocha... nie wiem czy tak wygląda miłosc..dla mnie miłosc to to co dobre, co nie poli tylko leczy ja płakałam przez mojego tylko dlategoz e nie był miły, ze miał cyniczne odzywki..ale to bolało i musiałam odejsc bo pakałam przez niego jesli ktos mowi ze Cie kocha, ale zle sie czujesz bo cie krzywdzi czy fizycznie czy psychicznie to musisz to ukrocic wiem..bedzie ciezko..chcesz byc kochana, jestes z nim jakis czas, przyzywczaiłas sie, kochasz go, jestes w stanie wybaczac..ale czy jestes w stanie byc ciagle ponizana w taki sposb? jestes słabsza..bo jestes kobieta..Mezczyzna który kocha nigdy by nie podniosł reki na swa ukochana..bo wie ze to chamstwo, najgorsze z zachowan...ze to wstyd jesli on bije cie..to ma problem..jesli mowi ze kocha moze i nosi taki uczucie, a moze poprostu chce miec dziewczyne a Ty mub sie podobasz i nie che mu si eszukac..a moze poprostu przez jakies problemy w przeszłosci teraz ma taki porypany sposob na okazywanie władczosci.. i wie..ze bedzies ztrwac i wybaczac a on będzie cie tłukł... jesli go kochasz to zapisz go na tereapie, zmus go by na nia chodził..lub odejdx..bo powinnas kochac rowniez siebie... Kochaj sie Klaudis..kochaj sie GGGGGGGGG szanujcie sie dziewczyny...sznaujcie swoja godnosc i nie dajcie sie krzywdzic my kobiety mamy takie cos ze tłumaczymy sobie to co złe..dochodzimy do tego ze to nasza wina..uspoarwiedliwiamy..ale jak długo mozna? męzcyzna powinien byc męzcyzna..a nie tluczkiem...

Gość klaudis
emphetepe on jest troche psychiczny bo po tych wszystkich bójkach i jego wypadku ma cos nie tak z głową o tamtej pory jest własnie taki czasem nie wie co robi ma takie odchyły ze nawet zaczoł bic swojego dobrego dobrego kolege masakra

Gość klaudis
a ze mnie kocha to jestem tego pewna on jest z tego znany ze dziewczyny są dla niego zabawkami dopóki sie w jakiejś nie zakocha i własnie sie zakochał ja to czuje i wiem ze on beze mnie tez zyc nie moze wiem ze nigdy nie pozwalał urazic swojej dumy jakiejs dziewczynie odrazu jej jechał po całosci a jak z ni ą był to ja zostawiał a mi jak tak robie to mi wybacza wszystko newet jego przyjaciele mówili mu zeby mnie zostawił a on mi wybacza

Gość emphetepe
no ale czy ty masz sie przez to meczyc? nawet jesli sie zmienił juz to przeciez jak cie tłucze to to koszmar anie bajka a zobaczysz ze kiedys trafisz na kogos kto da ci bezpieczenstwo i zostaniesz piekna zona i bedziesz miec kochana rodzine z meczyzna którego dotyk będzie czuły lub namietny a nie krzywdzacy

Gość klaudis
ale ja nie chce nikogo juz spotykać jak tylko on chce sie niedługo ze mną ozenic ja zreszto tez chce. walczyłam z jego złymi przyzwyczajeniam zmieniłam go w pewnym w paru sprawach na lepsze i wogóle przyjełam go do siebie z zamiarem jak kocha to sie zmieni i sie zmienił' a jesli chodzi o bocie to mu tego nie tłumaczyłam i onmyśli ze to nic takiego

Gość GGGGGGGGGGGGG
mój chłopak uważa dokładnie tak samo ze "to nic takiego" wyzywał mniei uderzył a dla niego to nic sie nie stało bo był pijany i tyle.jestem idiotką ze sie daje tak traktowac :(

Gość klaudis
ja tak samo i jeszcze dodatkowo dokładam do pieca bo ja tez go bije i wyzywam nie daje mu sie zupełnie ponizyc

Gość GGGGGGGGGGGGG
to zupełnie tak samo jak ja... ale kiedy ja zaczynam też go wyzywac albo uderze go to sie wtedy jeszcze bardziej denerwuje:/ i pogarszam całą sprawe.najgorsze jest to ze kocham go nad życie :(

Gość emphetepe
PATOLOGIA chiałam ładnie, w noemalny sposb przetumaczyc widzice ze robicie glupstwo i jescze piszesz klaudis ze on kocha Ty kochasz i weźmiecie slub cóz..zostaje mi zyczyc ci szcescia i bys dozyła 2 rocznicy slubu..albo bys nie lezała wtedy w szpitalu ze szwami na głowie a jesli bije Cie a Ty mu nie tłumaczysz ze to ze..too..to tez chore ale bardziej chore ejst to ze treezba mu tłumaczyc : bicie mnie, która kochasz podobno, jest zle PARANOJA naprawde zyzce szczescia..ale przede wsyzskim rozumu chcesz sie meczyc..twoj wybor... miłego zycia dziewczyny..tylko potem nie załujcei wyboru swojego, nie patrzcie na swoje posiniaczone ciała sycząc z bolu, nie płaczcie gdy uderzy..nie..usmiechajcie sie i bądxcie usłuzne..bo tak ma byc..bo on przeciez was kocha..wiec...wiec macie byc dobre i trwac przy tych chłopakach...tak..bądźcie dobre, kochane, dawajcie sie tłuc..to nic takiego..pobije..zronbi krzywde..ale przeciez tak naprawde ejst dobry,m zmienia sie..to co to tych kilka uderzen i ciosow? naprawde..gratuluje..uzaleniłyscie sie od skurwieli... weźcie z nimi slub, niech was stłuka na kwasnie jabłko tak ze niebedziecie mogły wstac - to wtedy zrozumiecie.. nie zycze wam tego ale powiem tak GŁUPOTA BOLI... :( ehh udanego zycia dziecwzyny...i ...byscie znalazły tych ktorzy będa was NAPRAWDE kochac i szanowac...

Gość klaudis
zaczne mu to tłumaczyc mysle ze dasie jeszcze cis z tym zrobic bo mnie kocha i wiem ze robi to w furii a nie tak na zdrowy rozum takiego wybrałam sobie chłopaka to tak mam dla mnie jest 99%idealny oprócz bicia kocham go nad zycie naprawde i nie moge go zostawic bo cierpiałabym o milion razy gorzej

Gość kawka inka
dziewczyny ocknijcie sie,bo moze byc tylko gorzej!