Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGGGGGGGGGGGG

Wybaczyc czy nie?

Polecane posty

Gość ale bzduryyyyyy
przeciez to patologia moze by tak sie wreszcie ocknac ????,

Gość smutna mania
ocknac sie trzeba zostawic drani,chodz sama wiem najlepiej,ze to nielatwe

Gość klaudis
no niestety ja go nie zostawie myślę ze nie jest jeszcze az tak zle zebym miała go zostawić

Gość klaudis
MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA

Gość ale bzduryyyy
:D no to powodzenia, ciekawe kiedy bedzie zle, jak wyladujesz w szpitalu? przeciez wy nie macie szacunku do siebie, a szacunek w zwiazku do PODSTAWA, ale chyba tylko dla mnie jak widze good luck

Gość ale bzduryyyy
wiesz, dziekuje za taka milosc , wolalabym i usychac z teksnoty za miloscia niz spotykac sie z "ukochanym" i drzec czy mi czasem nie przypierdoli

Gość klaudis
nie przesadzaj nie bije mnie codziennie a =ni co drugi dzien raz na jekis czas jak go strasznie zdenerwuje wiem ze tak byc nie powinno ale naprawde go nie zostawie

Gość klaudis
jak czytam co napisałam to wygląda to tak jaak bym była jakas pierdolnieta masakra wcale tak nie jest trzeba w tym byc tak jak ja i GGGGGGGGGGG zeby to do końca zrozumiec

Gość klaudis
założe nowy post o biciu posłucham tez innych co maja do powiedzenia bo na ten nie wchodzi duzo ludzi

Gość ale bzduryyyy
"raz na jekis czas jak go strasznie zdenerwuje" posluchaj siebie dziewczyno, co ty mowisz??!! "trzeba w tym byc tak jak ja i GGGGGGGGGGG zeby to do końca zrozumiec" wierz mie, nie trzeba.Jeszce moglabym zrozumiec ciezka sytuacje, gdybyscie mieli dzieci (o zgrozo!!), ale w takim wypadku to dziwie sie waszej glupocie, domyslam sie ,ze macie taki wzorzec rodziny z wazych domow, bo nie widze innego wytlumaczenia. PATOLOGIA

Gość klaudis
moi rodzice są poukładani siostra tez tylko ja zawsze trafie na cos takiego

Ależ te dziewczyny się ockną. Za kilka lat, kiedy one lub dzieci z tych związków wylądują w szpitalu, bo kochany tatuś się zdenerwował :O Niech cierpią - bo mają to na własną prośbę. Może przy kolejnym wybitym zębie coś w nich drgnie. No ale on ma prawo, on taki nerwowy, ale kocha. Jakby nie kochał, to by nie bił przecież :O A swoją drogą co to za kochający facet, który nie kontroluje gniewu wobec swojej kobiety? Dla mnie to gnida, a nie mężczyzna. I proszę bez haseł, że jeśli zakochałabym się w takim, to bym zrozumiała/też siedziała u jego boku. Bo poznałam kiedyś takiego i został kopnięty w dupę, zanim cokolwiek zdążył zrobić :-) Nie wiem, co wy robicie, skoro tak rozrabiacie, że pan i władca musi was przywołać do porządku. Puszczacie się? Obrażacie mu całą rodzinę do 6 pokolenia wstecz? Same go bijecie za nic? Proszę, oświećcie mnie i powiedzcie co wy wyprawiacie, skoro jedyną reakcją na wasze zachowanie jest pieprznąć was w twarz/gdziekolwiek? :O

Gość ale bzduryyyy
no najwidoczniej masz niskie poczucie wartosci, bo dla mnie jest oczywiste, ze ten facet by mnie nie kochal.Jak mozna uderzyc ukochana osobe? no jak?

Gość TO NIE JEST NORMALNE
Po prostu nie jest. Przykro mi to pisac ale jesli dziewczyna lat 18 ma problem bo nie wie co zrobic po tym jak chlopak ja uderzyl to nie swiadczy o niej dobrze. Nie wyorazam sobie sytuacji, ze jakikolwiek facet, po pijaku czy nie po pijaku podnosi na mnie reke!!! Zrobilby to pierwszy i ostatni raz. Nie rozumiem jak mozna byc tak tepym, zeby miej JAKIEKOLWIEK dylematy po czyms takim. Dziewczyno, SZANUJ SIE!!! To nie to, ze masz sie nie odzywac, Ty uciekaj od goscia gdzie pieprz rosnie!!!

-> ale bzduryyyy 🌼 respect po prostu, fajnie, że ktoś tu jeszcze myśli logicznie, a nie kieruje się strachem. Bo patrząc na to, to one się boją być same, a lepszy taki skurwiel niż żaden :|

klaudis --------> Wybacza Ci wszystko? O Boże, jaki on wspaniałomyślny, trzymaj go i nie puszczaj. Ty też mu wybacz, że Cię leje. Taki wyrozumiały facet to skarb. :O Idiotka

Kici-kici, bardzo madrze napisane! Dla mnie niewyobrazalne jest jak mozna w ogole dopuscic do sytuacji, ze ktos podnosi na nas reke!!! Ijeszcze potem sie zastanawiac: wybaczyc czy nie? Dla mnie to ABSURD totalny!!!

Gość ale bzduryyyy
no najwidoczniej boja sie byc same( ale dramta, co kolezanki powiedza, no i zkim ja bede do kina chodzic???? :o ) na waszym miejscu to ja bym bala sie do domu wracac, czy tez spotykac sie z tym typem.Bym chyba w szpitalu dla nerwowo chorych wyladowala , gdybym z takim czlowiekiem miala zyc.

Gość klaudis
kici-kici ja sie nie puszczam nie obrazam jego rodziny ani nic z tych rzeczy ja jestem grzeczną dziewczyną pierwszy raz pocałowałam się właśnie z nim pare miesiecy temu a mam 18 lat obecnie !wszystko przezyłam tylko z nim i on mnie do niczego nie namawiał czekał dobry kawał czasu na to wszystko.opowiadam ci to bo chce ci cos wytłumaczyc czemu jest taki agresywny poniewaz on dobrze wie ze nie miałam bliskiego kontaktu z nikim innym i boi sie ze chce spróbowac czegos innego wiec nawet jak sie spojrze na jakiegos chłopaka tak poprostu to on wpada w furie.najgorzej dostałam jak raz gadałam z kolega a zauważył mnie jego przyjaciel i drugi raz jak pisałam z kolegą a ten co z nim pisałam tobył brat jego dobrego kolegi.wkurwił sie tez za to ze jego koledzy tak mu mówią o jego dziewczynie i takie tam

NIE WOLNO pozwalac sobie na takie traktowanie. Tak jak piszesz 'ale bzduryyyy' - przyczyna tego, ze one tkwia w tak chorych zwiazkach tkwic musi gdzies glebiej, moze w srodowisku, w ktorym sie wychowaly byla akceptacja na cos takiego, moze nie wyniosly z domow poczucia wlasnej wartosci, godnosci, nie wiem... Mnie krew zalewa jak slysze/czytam cos takiego. NIe moge nie miec pretensji do tych, ktore sobie na to pozwalaja. Bo czlowiek normalny nie pozwoli siebie tak traktowac. Bo to milosc wielka i inne tlumaczenia - smiech na sali, puste krzesla. Od zlych ludzi sie ucieka jak najdalej!!!

Gość ale bzduryyyy
aaa to trzeba bylo tak od razu, to go tlumaczy przeciez! no chlopak jestzazdrosny i ma swoje urojenia.To nic takiego, musisz sie ty;lko pilnowac ,zeby wiecej do takich sytuacji nie doprowadzac, bo go zdenerwujesz niepotrzebnie przeciez. On jest dobry chlopak tylko czasem daje upust swojej zlosci.I TO TWOJA WINA.

Klaudis, wybacz, ale po co Ty to tlumaczysz??? Pisza Tobie normalne osoby, pisze ja : tu nie ma sie nad czym zastanawiac, rozumiesz to??? Jeseli teraz masz jakies dylematy, co bedzie za kolejne 5, 10, 15 lat??? OPAMIETAJ SIE!!! MIEJ SWOJA GODNOSC!!! MIEJ SZACUNEK DLA SIEBIE!!!

To co, z ojcem/kuzynem/szwagrem też zabroni kontaktów, bo to faceci? :O Jego logika jest godna podziwu :O Coś mi się wydaje, że on nie chce dziewczyny, tylko niewolnicę. A z szefem w pracy też oczywiście nie będziesz mogła porozmawiać, bo Ci luby przywali? Listonosz też na liście podejrzanych.. Bo popatrzysz na niego, jak polecony będzie doręczał! To na pewno zechcesz z nim spróbować :| Wiesz, jak dla mnie to ten Twój chłopak ma POWAŻNE problemy z psychiką, które należy leczyć. A swoją drogą to co jego kumplom do waszego związku? Niech się własnymi problemami zajmą a nie donoszeniem, że ze znajomym rozmawiałaś!

'ale bzduryyyy' - zgadzam sie z Toba w kazdym slowie

A swoją drogą nie rozumiem jednego. On może się za laskami oglądać, ale Tobie nawet na innego popatrzeć nie wolno? Brawo :O Dziewczyno, uciekaj od tego psychola, bo Ty jesteś w toksycznym związku, uzależniona od niego, to nie jest miłość prawdziwa..

Gość a.g.a....
dziewczny, opanujcie sie przecież tak nie mozna żyć. Klaudis nie pisz tu o miłosci bo w twoim związku raczej ze strony tego faceta jej nie ma. To jest chory zwiazek, toksyk, a nie miłosć. Jesli jednak twierdzisz ze jest ta miłosc to pomysl sobie ze kiedys ona się skończy bo tak poprostu jest i co wtedy , fajnego kata w domu bedziesz miec. Teraz tego nie widzisz ale kiedys bedziesz załowac uwierz mi.

Gość klaudis
ale bzdury to w końcu mnie rozumiesz czy tylko się tak śmiejesz????????????????

tutaj nikt sie nie smieje. tutaj nie ma nad czym smiac sie. plakac jedynie mozna, ze sa osoby, ktore pozwalaja robic z siebie smiecia. mocno napisane? ale takie jest moje zdanie

Gość ale bzduryyyy
dodam,ze oprocz tego,ze ryzykujesz swoja przyszlosc, bo to bedzie koszmar jak z nim zosatniesz, predzej czy pozniej, to wlasciwie najgorsze jest to,ze marnujesz najlepsze lata swojego zycia.jestes mloda, powinnas sie spotykac z roznymi ludzmi, powinnas zyc prawdziwa miloscia, odwzajemniona, powinnas szales, poznawac zycie raczej z tej obrej strony, tymvczasej ty sobie na wlasne zycczenie serwujesz koszmar, takie sytuacje w jakiej ty teraz jestes kojarza mi sie \ze starszymi osobami, ktore sa przesoiakniete patologia, gdzie leje sie alkohol i przemoc jest na porzadku dziennym. Ocknij sie, bo za iks lat poiwiesz "matko, jaka ja glupia bylam, tak sobie zycie zmarnowac"

przez zycie trzeba isc godnie, znac swoja wartosc, wierzyc w siebie. a nie pozwalac, zeby byle dupek mogl nami pomiatac. a to wszystko nazywac "miloscia"